שבוע.

magy

New member
חשבתי על זה אתמול...

חשבתי שבועיים......התברר לפי התאריך , רק שבוע......מעניייין לפני דקה שר ג´ון דנבר.....שיר.......שפרט על כל .......מה שאפשר לפרוט.. YOU FILL UP MY SENSES LIKE THE TREES IN THE FOREST ......... ............ YOU FILL UP MY SENSES COME FILL ME AGAIN ........... ............. מה שהזכיר לי.......משהו שפעם מזמן......מזמן......כתבתי.... כשעוד חשבתי.......שריקנות מתמלאת על ידי מישהו......ולא ידי משהו..... בא ומלא אותי… בא ומלא אותי אני ריקה בא והסתר אותי בתוך גופך… בא ורפא אותי בדרכך בא ואהב אותי אני פצועה… בא דמיון שלי אל תעזוב גם שדה הקרב שלי ממשיך לכאוב… בא זיכרון שלי היישר אלי אל חלקותיי שלי אל תוך חיי… נכון שפעם כתבתי יפה????????????? סתםםםםםםםםםםם

יפה כתבת אז

יפה כותבת עכשיו בכלל את יפה ומצחיקה ומי ימלא אותנו? כל אחד את עצמו המסביב זה רק תוספת אפאחד לא יעזור לנו אם לא אנו לעצמנו גמני חשבתי שבועיים הסתכלתי פעמיים על הלוח נראה כל כך מזמן

magy

New member
מה היית עושה בלעדייך???

בלחיצת כפתור.........את משיבה לי בטחון בעצמי.... פרטים..........באוזן..................
))))))

יצאתי מקולקלת בבית חרושת

אהבתי את השיר, מגי. ויש משהו בעניין של מילוי עצמי המסביב זה לא תוספת ה"אני"מורכב מהעצמי והאחר ויחסי הגומלין. אני כשלעצמי-לבדי לא מספיקה לי. ויש לי מכלול שלם לי. צריכה את הזולת. ככה יצאתי מקולקלת בבית חרושת של הנשים.

magy

New member
גם אני לא חיה בפעמון

זכוכית.. חייבת פידבאק......ועוד איך.... אבל כאין......חייבים לחפש שם בעומק.....רזרוות.......פרטיות...... ותראי מה כתבה לי פנטזיה......זה עשה לי את היום.......מודה בחולשה... מילים......מדברות אליי מאד...... מעשים , עוד יותר....... אבל באין מעשים...........למדתי להסתפק במילים...... דבר, שמסביר לך עוד משהו.......מהעבר הקרוב......... מילים........אומרים עליהן......שאי אפשר להחזיר אותן למקום ממנו נאמרו..... סטירה, ניתן למחוק על ידי סליחה...... אבל מילים........יצאו..........זהו.........נעשו עצמאיות ......... משוטטות להן.........ואי אפשר יותר לבטלן............

פנטזיה נשית, זה טוב או לא טוב...

...ליהודים...
נ.ב. וזה מביא אותי לשאלה רצינית ביותר למה נפלה מצודת יודפת?... והאם יוסף בן מתתיהו, מפקדה, שנהפך ליוספוס פלויוס הוא בוגד? שדינו מוות. ומדוע הוא לא הוצא להורג ע"י מנהיגי המרד הגדול?...

לי זה עשה

נפלא אני לא טיפוס של ערבי נשים אבל כאן פרחתי ובהחלט רוצה עוד נשים אמיתיות חכמות נפלאות הרי ראית במו עינייך מה יש לי להוסיף? פתאום התחברתי ממקום אחר וחוצמזה שגם אתה היית כיף איתנו אז נראה לך שזה טוב ליהודים או רע ליהודים? וליהודיות?

כאילו יובלות ! ../images/Emo25.gif

תזכירי לי איך את נראית ככה?
או ככה....
ואולי ככה...
על בטוח שלא ככה..
ושאף פעם בחיים לא תהיי ככה
מתגעגעת, Aני

לאן את כבר ../images/Emo73.gif????

כל עוד נשארתן עם הפרצופים זה טוב... תארו לכם אם הייתן עם עיניים של
זרועות של
לשון ארוכה של
רגל של
(לא קשור אבל ניזכרתי בתיאור של זהבה על התפריט הצרפתי) תמימות של
(נכון שנראת תמימה וחמודה?) נאמנות של
כמובן. לא היה למוצרט סיכוי קלוש מול כולן.
לכולן חוגגים שבוע היום.

למעלה