היא לא משהו בריטיינג
M Milky Way 34 New member 12/5/14 #20 אבל בכל זאת בנימה אופטימית לא ביטלו הרבה סדרות שאני אוהבת: יומני קארי בראדשו ארץ הפלאות (וזה לא הפתעה גדולה)
אבל בכל זאת בנימה אופטימית לא ביטלו הרבה סדרות שאני אוהבת: יומני קארי בראדשו ארץ הפלאות (וזה לא הפתעה גדולה)
reasonforall Active member 12/5/14 #26 קומיוניטי מאוכזב שבוטל. למרות שלא כל העונות היו מוצלחות, נשארתי נאמן לסדרה. את רוולושן המטופשת והמשעממת הפסקתי לראות בתחילת עונה 2. מידי פעם הצצתי בסדרה וכל פעם נראה לי מופרך ומטופש עוד יותר. אני מאמין שלא פיספתי משהו חשוב. עכשיו כשבוטלה, אין בכלל על מה לדבר.
קומיוניטי מאוכזב שבוטל. למרות שלא כל העונות היו מוצלחות, נשארתי נאמן לסדרה. את רוולושן המטופשת והמשעממת הפסקתי לראות בתחילת עונה 2. מידי פעם הצצתי בסדרה וכל פעם נראה לי מופרך ומטופש עוד יותר. אני מאמין שלא פיספתי משהו חשוב. עכשיו כשבוטלה, אין בכלל על מה לדבר.
א איירה גיינס New member 12/5/14 #27 אני חייב לדעת... למה אתה לא כותב את כל האינפורמציה בהודעה אחת ארוכה? גם ככה אי אפשר להגיב לכל נושא (אלא רק באיזור המיועד), אז אני לא רואה איך יכול להיות בלאגן.
אני חייב לדעת... למה אתה לא כותב את כל האינפורמציה בהודעה אחת ארוכה? גם ככה אי אפשר להגיב לכל נושא (אלא רק באיזור המיועד), אז אני לא רואה איך יכול להיות בלאגן.
L LeRanch New member 12/5/14 #29 כדי שיהיו לי הכי הרבה הודעות בסוף החודש! סתם זה פשוט הרבה יותר עדיף לפי דעתי מהודעה אחת ארוכה עם כל כך הרבה אינפורמציה. וזה קיבל את אישורו של מנהל הפורום אז...
כדי שיהיו לי הכי הרבה הודעות בסוף החודש! סתם זה פשוט הרבה יותר עדיף לפי דעתי מהודעה אחת ארוכה עם כל כך הרבה אינפורמציה. וזה קיבל את אישורו של מנהל הפורום אז...
א איירה גיינס New member 12/5/14 #31 יותר הודעות, הייתי צריך לדעת... אני חושב שאני אקדים את סקירת הסדרות החדשות לסוף מאי
D Don Nirtin New member 12/5/14 #33 קודם בואו נאתר את הזוכה לחודש מאי אפרת. מישהו יודע לאן היא נעלמה?
L LeRanch New member 12/5/14 #38 בטח נסעה לסט של "The Killing" לפני שמסיימים לצלם את הסדרה באמת איפה היא?!
K kordilia snake New member 12/5/14 #1 ראיתי את הטריילר ל-Constantine ותוך שלוש ומשהו דקות הספקתי לשנות את דעתי עליה שלוש פעמים יחד עם זה שהיא תשודר בימי שישי אני חושבת חושבת שעדיף שאני אוותר עליה.
ראיתי את הטריילר ל-Constantine ותוך שלוש ומשהו דקות הספקתי לשנות את דעתי עליה שלוש פעמים יחד עם זה שהיא תשודר בימי שישי אני חושבת חושבת שעדיף שאני אוותר עליה.