Darkest Timeline
אני עדיין זועם על הביטול של קומיוניטי.
ומצד שני אני אסיר תודה לNBC על כך שנתנו לחניבעל עוד עונה.
הפתרון היחיד להביע את הכעס וההערכה שלי זה לשלוח למשרדי NBC לב אנושי שבור (אני מניח שאני אצטרך להקפיא אותו ואז לשבור אותו ולשלוח בקופסא מקוררת)
לגבי הסדרות החדשות:
קונסטנטין נשמעת לי שיכולה להיות מעניינת (ומצד שני יכולה גם להיות אכזבה נוראית, ממה שהבנתי אנשים רבים מוטרדים מכך שיוצר הסדרה יעלים את האופי הביסקסואלי של הדמות כמו שעשה ללאונרדו דה וינצ'י בסודות דה וינצ'י)
עיבוד עכשווי לקום מארץ עוץ - אני מצטער חשבתי שאנחנו מדברים על NBC, לא ABC.
The Slap - אני מעוניין לראות קודם את המקור האוסטרלי.
גם את תא גורודין הישראלית לא ראיתי. האם באמריקאי גם יש להם את רן דנקר.
עד כאן כנראה העיבודים.
חוץ מזה הבחורה מהכל לטובה מאורסת לבלש הפרטי האחר מורוניקה מארס. בעוד שהארוס שלה מהכל לטובה מנסה להביא תינוק עם הבת של ג'ק באואר שגם הייתה בהכל לטובה ועכשיו היא לסבית.
נשמע מוזר... אבל פחות מוזר מלדמיין את קריסטין ריטר בתור מהנדסת חלל. מאוד מעניין אותי לראות את השחקנית הזאת בכזה תפקיד. ראיתי אותה בכל מיני תפקידים (ורוניקה מארס, בנות גילמור, שוברים שורות, הביץ') אבל למרות ההבדלים יש גם דימיון. באף אחד היא לא עשתה רושם של מישהו שבאמת אפשר לסמוך עליו למשהו.
כמובן שגם יש להם את קת'ריל הייגל מייעצת לנשיא. אז אולי זה בסדר
ויש להם קומדיה על מישהי שבורחת מכת יום הדין? מה לכל הרוחות זה אמור להביע?
זה לפחות נשמע כמו הדבר הכי מקורי שיש להם.
ודייויד דוכבני מנסה למצוא את צ'ארלס מנסון... אני מניח שהכוונה מנסה לגלות מי אחראי לרציחות שמנסון אחראי עליהם. אני חושב שברגע שהבינו מי אחראי, לא היה ממש חיפוש אחריו.