שבוע Upfronts - רשת NBC

אילקו

New member
רוולושן

דווקא תחילת העונה 2 מאוד לא אהבתי ודי הפסקתי בפגרה...
ואז לא מזמן השלמתי את הפגרים שאחרי הפגרה וזה השתפר, אז בכלל חבל שביטלו

אנשים, מדובר ב"מהפכה"...

נכון שזה שם לא קליט אבל לפחות זה לא מילה בלתי ברורה בעליל רוולולולולששששששוןוןוןן
העונה השניה פחות טובה מהראשונה. כבר אין כיוון ברור לעלילה והיא גם פחות מעניינת. אפשר לוותר על השאר (אלא אם כן את ממש התחברת לדמויות ואת רוצה לדעת מה עלה בגורלן).

ידעתי!! ידעתי שתכתוב את זה.

טוב, מהפכה אכן התחילה חזק ומשהו שם השתבש וסטה בייחוד כל סיפור הכ"כ לא מעניין של הבן של מונרו (שם הפסקתי).
כבר שודר הפרק האחרון?
האמת שגם אם זה לא משהו הייתי רוצה לראות את ההמשך בשביל לדעת באמת מה עלה בגורל הדמויות, אבל רק אם הסוף סגור.
אם ראית או שמעת משהו, תגיד לי

בכיתה א' מלמדים אותם להגיד VET

שידעו שזה ב' בלי דגש.

(אני יודעת שזה לא קשור, פשוט הזכרת לי והחלטתי לשתף
)

didalf

Well-known member
איזה יופי

איך שעשית עם ההדגשות והאייקונים, כל הכבוד

בקשר לסדרות, היחידה שאני רואה זה חוק וסדר וגם זה בקושי אז לא מי יודע מה אכפת לי.
אני גם שמחה שחידשו את שיקגו PD סתם כי אני אוהבת את סופיה בוש, אולי אם יס יביאו את זה יום אחד אני אראה.

kordilia snake

New member
איזה כיף ששיקגו PD מקבלת עונה מלאה
ואני לא מבינה את ההתעללות ברשימה השחורה
.

השינוי יום יכול להטיב עם הרשימה השחורה....

ויכול שלא. יום שני בד"כ יום עמוס ותחרותי יותר. עצם העניין שהממוצע של הרשימה השחורה הוא גבוה ביום שני, די אומר ש- NBC הצליחו יפה מאוד. לא ברור למה להרוס את זה אבל אולי יהיה יותר קל באמצע השבוע. אבל השידור אחרי הסופרבול מצוין. מאוד מקווה שנראה שיא של צופים למשבצת פוסט סופרבול מזה כמה שנים. רוב הסדרות שמקבלות את המשבצת לא מצליחות להרשים (הבחורה החדשה+ברוקלין, אלמנטרי הזוועתית, המשרד) אבל אולי הרשימה השחורה כן.
גם אני אהבתי עונה מלאה לשיקגו PD. כבר מת לעשות שילובים שלה עם שיקגו אש.

לא...

זה שבוע ה- UPFRONTS! פלוס לימודים שוב מתקיימים אחרי ההפסקה מהחגים (ובחודש הזה אני חייב לעבוד על פרזנטציות), אני חושב להשאיר אותן לקיץ. את שיקגו אש ראיתי תוך 4 ימים כי היא הייתה כל כך טובה. בטח אני אעשה את זה שוב אבל לסירוגין אני אשלב את שיקגו PD.
ומה איתך עם 100? זה לא שיקגו אש אבל זה בטח ייתן לנו כמה דיונים מעניינים.

kordilia snake

New member
אין לי זמן
אני רואה רק מאוחר בערב ואני מעדיפה קודם להתמקד בסדרות שיושבות לי על המחשב.

Darkest Timeline

אני עדיין זועם על הביטול של קומיוניטי.
ומצד שני אני אסיר תודה לNBC על כך שנתנו לחניבעל עוד עונה.
הפתרון היחיד להביע את הכעס וההערכה שלי זה לשלוח למשרדי NBC לב אנושי שבור (אני מניח שאני אצטרך להקפיא אותו ואז לשבור אותו ולשלוח בקופסא מקוררת)

לגבי הסדרות החדשות:
קונסטנטין נשמעת לי שיכולה להיות מעניינת (ומצד שני יכולה גם להיות אכזבה נוראית, ממה שהבנתי אנשים רבים מוטרדים מכך שיוצר הסדרה יעלים את האופי הביסקסואלי של הדמות כמו שעשה ללאונרדו דה וינצ'י בסודות דה וינצ'י)

עיבוד עכשווי לקום מארץ עוץ - אני מצטער חשבתי שאנחנו מדברים על NBC, לא ABC.

The Slap - אני מעוניין לראות קודם את המקור האוסטרלי.

גם את תא גורודין הישראלית לא ראיתי. האם באמריקאי גם יש להם את רן דנקר.

עד כאן כנראה העיבודים.

חוץ מזה הבחורה מהכל לטובה מאורסת לבלש הפרטי האחר מורוניקה מארס. בעוד שהארוס שלה מהכל לטובה מנסה להביא תינוק עם הבת של ג'ק באואר שגם הייתה בהכל לטובה ועכשיו היא לסבית.
נשמע מוזר... אבל פחות מוזר מלדמיין את קריסטין ריטר בתור מהנדסת חלל. מאוד מעניין אותי לראות את השחקנית הזאת בכזה תפקיד. ראיתי אותה בכל מיני תפקידים (ורוניקה מארס, בנות גילמור, שוברים שורות, הביץ') אבל למרות ההבדלים יש גם דימיון. באף אחד היא לא עשתה רושם של מישהו שבאמת אפשר לסמוך עליו למשהו.
כמובן שגם יש להם את קת'ריל הייגל מייעצת לנשיא. אז אולי זה בסדר

ויש להם קומדיה על מישהי שבורחת מכת יום הדין? מה לכל הרוחות זה אמור להביע?
זה לפחות נשמע כמו הדבר הכי מקורי שיש להם.

ודייויד דוכבני מנסה למצוא את צ'ארלס מנסון... אני מניח שהכוונה מנסה לגלות מי אחראי לרציחות שמנסון אחראי עליהם. אני חושב שברגע שהבינו מי אחראי, לא היה ממש חיפוש אחריו.

אני חושב שקונסטנטין היא האכזבה הכי גדולה...

לפי משבצת השידור אני שם לב. תקעו את זה ביוםשישי. אני מבין את הרצון של NBC ליצור משבצת שידור אטרקטיבית ביום המנוחה הזה אבל דרקולה נכשל (גם בגלל שהיה מעפן וגם בגלל שזה יום שישי) וחניבעל זה לא סיפור הצלחה, זה נס (ומדובר בסדרה טובה). גרים יושבת יפה אבל היא לא הצליחה למצוא צירוף טוב אז למה לנסות את הצירוף הזה דווקא עם קונסטנטין?! זה בית הבובות מחדש.

אולי באמת הציפיות נמוכות

ראיתי את הטריילר היום.
בעוד גות'אם הלהיב אותי, הטריילר של קונסטנטין די הוריד לי את ההתלהבות מהסדרה.

אתה מוריד לי את ההתלהבות...

גם בגלל שאתה רואה טריילרים ולא רוצה להיות מופתע בזמן אמת, וגם בגלל שראית כבר טריילר אז אני לא יכול להפתיע הרבה בסיקור הסדרות החדשות. למרות שעד ספטמבר או תשכח משהו, אבל אני צריך לחדש. צריך לחשוב על משהו.

אל תדאג

גם שנה שעברה ראיתי את הטריילרים של סדרות רבות לפני שאתה פרסמת את שרשור הסדרות שלך.
אבל אני אף פעם לא רואה הכל. אני מניח שהרוב אני לא רואה.
וכמובן אני הרבה שוכח.

Milky Way 34

New member
אני לא מאמינה....

ביטלו את רוולושן... לא מבינה למה? היא טובה וחשבתי שהולך לה טוב מבחינת הרייטינג

למעלה