שבוע DURAN DURAN

לדעתי תקליט מצויייין !

השיר חיחיד שפחות אהבתי בו היה " Can you deal with it " . אגב, באפריקה ששם גדלתי גם " Violence Of Summer " ו - "Serious" הגיעו ל- Top5 במצעדים, ואני זוכר שכשהביקורות יצאו בעטונים, נכתב שזה תקליט בוגר שיחזיר את הלהקה לאהדת קהל של פעם (מה שלימים כמובן לא קרה ).

zViper

New member
השיר הספציפי..

שציינת הוא מה-90, לאחר הקאמ-בק החדש והחזק שלהם. הוא משנת 94 אם איני טועה, אני זוכר את ההופעה המקסימה שלהם בארץ. עד היום, יש לי את חוברת ההופעה+הכרטיס שמור. אגב, בנוגע לשיר "המעצבן", אני אהבתי להשמיע אותו בגירסת ה-12אינץ´ שלו (שאגב, יותר מעצבן לאוזניים רגישות
) ואחי ואבי שנאוווו את השיר הזה! אחת הסיבות, בגירסה הזו, משמיעים מס´ פעמים קול הדומה לדבר שאני מעדיף לא לציין, כי רגיש למילה
הצפע.

DJ Dawn

New member
ארקדיה...

בכלל מצריכה שרשור חדש. אין לכם מושג כמה פעמים הקשבתי לאלבום היחיד שלהם... את החומר של Power Station בגלגול הטיילורי (שאגב, הם לא אחים ואין קשר משפחתי ביניהם) פחות אהבתי. שלושה שירים טובים שלהם: Some Like It Hot, Go to Zero ו- Still in Your Heart המצויין (גם בגלל המלים).

turrican

New member
איפה כולם???

חייברה מה זה השיממון הזה???
מלבד Z-viper וסידצ´יפ וטופית (לאן נעלמת פתאום?) אני לא רואה אנשים, באמת חבל. האם זה בגלל Duran Duran ?? תגידו לי. לא זוכר כזה פתיחת שבוע יבשה.. ממש חבל יש לי רעיון מה שמגיע מקבל :
עכשיו תבואו?

Sid76

New member
../images/Emo137.gif

אני בד"כ לא מחובר בשעות כאלה. (ואני מה-זה מקנא בכם) פשוט לקחתי היום יום חופש.

pimpf

New member
מישהו אמר אוכל???

אהה.. אז אני פה... מה המצב?? היום נשארתי בבית, קצת לא מרגישה טוב
בקשר לדוראן דוראן- יש לי את אלבום האוסף שלהם ועוד שניים (הראשון- Big Thing והשני- Thank You) ובגלל העובדה שיצא לי לקנות יותר מידי דיסקים לאחרונה, בקושי שמעתי אותם... לא נורא, אולי בזכותכם אני אתחיל... חפי

pimpf

New member
לא מוציאה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

HAZY SHADE OF WINTER Time time time see what´s become of me - Time time time see what´s become of me While I looked around for my possibilities. I was so hard to please. Look around leaves are brown And the sky is a hazy shade of winter. Hear the Salvation Army band down by the riverside´s Bound to be a better ride than what you´ve got planned. Carry your cup in your hand. Look around leaves are brown And the sky is a hazy shade of winter. Hang on to your hopes my friend That´s an easy thing to say but if your hopes should pass away Simply pretend that you can build them again. Look around the grass is high the fields are ripe It´s the springtime of my life. Seasons change with the scenery weaving time in a tapestry Won´t you stop and remember me? Look around leaves are brown And the sky is a hazy shade of winter. Look around leaves are brown There´s a patch of snow on the ground. Look around the leaves are brown There´s a patch of snow on the ground. Look around leaves are brown There´s a patch of snow on the ground.

DJ Dawn

New member
אף אחד לא ציין את זה עד עכשיו...

לפני כמה חודשים קראתי באתר הרשמי שההרכב המקורי(= טיילור3X + לה-בון + רודס) התאחד ומתכוון להוציא חומר חדש ביחד... אולי זו תקוות הלהקה. אגב- גם אני מעדיפה את ג´וני...

turrican

New member
נשמע ממש מעולה..../images/Emo13.gif

אם ההרכב המקורי אכן יתאחד זה מעורר תקוות גדולות, ולדעתי יש למה לצפות. לדעתי התקליטים הראשונים של דוראן דוראן היו מרשימים ביותר למרות הזלזול בלהקה בשל היותם יפיופים מדיי. לדעתי ואני עדיין חושב שהאלבום הבתולי Duran Duran הוא המשובח ביותר של הדוראנים .

DJ Dawn

New member
אני אוהבת את כל האלבומים...

(חוץ מהשניים האחרונים). חייבת להודות שטחנתי גם את Big Thing (בלי שיר 1 ו-3) והוא אלבום שנחשב לתחילת הנפילה. אני ממש לא מסכימה עם הקביעה הזו, סתם התעללות של המבקרים. באותן שנים- הקליפים הכי גרועים שאי פעם ראיתי! (אפילו יותר מ- Leave In Silence של דפש) קשה להאמין שלהקה שבתחילת דרכה הוציאה קליפים משובחים ביותר (וגם נחשבת לבין הראשונות שצילמה קליפים בכלל) ירדה ברמה לזעזוע של סוף האייטיז. האיחוד באמת נותן לי תקווה, אולי הזמן שבילו לחוד יגרום לצליל להשמע טוב יותר (אבל גם נוסטלגי יותר).

pimpf

New member
את רוצה לומר לי,

שיש יותר גרוע מ- Leave In Silence
חפי

DJ Dawn

New member
עם שעות הצפייה שלך בכל הקליפים ב...

תחנות המוסיקה השונות... עוד לא ראית אותו???

pimpf

New member
הממ.. של איזה שיר בדיוק?

לא יצא לי לראות הרבה קליפים של דוראן דוראן...

tofit

New member
מתי הם מתאחדים??

ומתי יש להם הופעה בצרפת?? נכון שהוא הרבה יותר "הורס" מסיימון הכה בנאלי?

בחיים לא הייתה להקה טובה מהם.....

... פשוט לא קיימת - אין סיכוי !!!!! לא לפני, לא באמצע וגם לא תהיה אחרי !!!!!!!!

למעלה