שבוע 5....

Reshefgarcia

New member
שבוע 5....

שלום לכולם,ושבוע פוטבול מצויין לנו.... תזכורת... נא לשרשר כל ספויילר מהמחזור של היום/מחר לשירשור זה,ולכלול בכותרת את שמות הקבוצות המשחקות...תודה

zipfer

New member
ATL-NE../images/Emo58.gif

לפני כ 10 דקות בערך היה מהלך של אטלנטה כאשר המחליף של ויק זורק רחוק והרסיבר אשכרה מזנק אל זה מתגלגל וממשיך לרוץ וזה חוקי... מה?.............. או wtf? כמו שאומרים...

Reshefgarcia

New member
החוק אומר....

שכל עוד התפיסה חוקית,ולא נגעו ברסיבר כדי לעצור את המהלך,והרסיבר לא יצא מהקווים,המהלך עדיין חי,ולכן,יכול להמשיך

zipfer

New member
atl-ne,mia-buf../images/Emo58.gif

אההההההה!!!!!!!!!! הכל כל כך מלחיץ! מרחק של טצ'דאון אחד והמשחקים מתהפכים בארבע דקות האחרונות למשחק!!!!!!!

Yo-man

New member
לגבי שאלת הבונוס (זה ../images/Emo58.gif ???)

במחצית, לסמית' יש 36 יארדים, 6 מ-17, ושלושה INT... הוא יגיע ל-160 ? (והכוונה היא לא 160 INT)

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif סקינס-ברונקוס

בחיי שהמשחקים האלה מורידים לי שנים מהחיים, ואני די בטוח שגדלו לי כמה שערות לבנות גם... היה מותחן די רציני, ומזג האויר הקשה שיחק תפקיד, גם די ניטרל את הקהל וגם גרם להמון כדורים שנפלו שהיו צריכים להיות תפיסות, פאמבלים וכו'. כמה שריקות שלא ממש הסכמתי איתן השאירו את הסקינס במשחק בדרייב האחרון שלהם ובסופו של דבר זה נפל על הקונברז'ן בדרייב האחרון. מעניין אם המזג אויר ישאר ככה גם בשבוע הבא, מי תרגיש יותר בבית במייל היי, דנבר או ניו אינגלנד? אה, ובנוסף לכל גם היה לנו שופט שכמעט הורידו לו את הראש, לא האמנתי כשראיתי את הנעל שלו מתגלגלת על המגרש. אבל בסופו של דבר הוא התאושש ויצא יותר גבר מהרבה שחקנים שאולי לא היו חוזרים אחרי מכה כזאת, ועוד בלי מגינים, וחזר למגרש.כל הכבוד. אה כן וגם.. ווווההוווווווו!!!!!! אנחנו 4-1 !!!

fj89

New member
ניו אינגלנד- אטלנטה

וף שונא את טום ברידי והבועט של ניו אינגלד כל הזמן הוא מגיע קרוב כדי שהוא יבעט (להזכירכם זה קרה גם שבוע שעבר נגד פיטסבורג וזה קורה כל הזמן) ועוד פעם אלת נגד הקבוצה שאני אוהד אטלנטה שונא אותו אבל היה משחק מהדהים ראיתיאיזה רמה לעומת זה שראתה מסתכל על שיקגו נגד קליבלנד זה כל כך משעמם

zipfer

New member
תגובה ללמעלה..

כן... הוא ניצח ככה את המשחק הזה והמשחק נגד הסטילרס והסופרבול הקודם והסופר בול שלפני הקודם ואני לא בטוח אבל נראה לי שגם את הסופר בול שלפני לפני לפני הקודם...

Kings Crossing

New member
../images/Emo58.gif שבוע 5 ואני...

סתם כותרת פלצנית, ההודעה עצמה תהיה קצרצרה. אני לא יודע אם להיות שמח או מבואס. מצד אחד, הקולטס לא רק ניצחו, אלא נשארו הקבוצה הלא מנוצחת היחידה. אמרתי שהגיע הזמן שהבנגלס יפסידו. מצד שני, בכל זאת הימרתי נגד ג'קסונוויל. אני שמח שהקולטס היחידים עם 5:0, אבל בינתיים צדקתי רק בשאלת בונוס. צרות של עשירים כמו שאומרים, לא?

zipfer

New member
pit-sd../images/Emo58.gif

חברה.... צהוב שחור עולה וזה לא בית"ר! סטילרס ניצחו!!!!!!!! משחק מדהים... לשתי הקבוצות... תומילינסון באמת כישרון... בנוסף לזה שהוא רץ כמו טיל... לרות'לסברגר יש פציעה.. למרות שזה נראה רק כמו מכה כואבת כך שכנראה הוא יחזור... והיו כמה מהלכים באמת מדהימים כמו שבטיס(אני לא בטוח שהוא) רץ ומישהוא ניסה לתקל אותו לכיוון הרגליים אז הוא פשט דרס אותו... אקיצר אני מאושר וסטילרס ניצחו!... תחילתו של יום טוב..

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif SD-PIT

רק מכה כואבת? הוא חטף קסדה לברך ישרה, זה נראה כאילו הברך שלו ננעלה והתקפלה קצת הפוך, זה נראה ממש כואב.מסוג הדברים האלה שדווקא כן עושים נזק. רגע מפחיד לאוהדי הסטילרס, אני רק שמח שזה קרה בסוף המשחק, והצ'ארג'רס לא הספיקו לנצל את זה. כרגע כל מה שכותבים זה שהיקף הפציעה עוד לא ידוע.

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif PIT-SD

היה משחק ענק !!! מזל שהבן שלי התעורר ב-03:30. ככה התחלתי לראות את המשחק מאמצע הרבע הראשון, כשהתוצאה היתה 0-0. היה פשוט משחק חזק. LT לא עשה הרבה עד התפיסה ל-41 יארד ברבע הרביעי. על הקרקע הוא עשה "רק" 62 יארד, וזו הפעם ה-16 ברציפות שפיטסבורג עוצרת את הקבוצה שמולה עם פחות מ-100 יארד על הקרקע. חוץ מזה ה-TD של ביג בן היה ענק. בחירת מהלך גאונית של מאמן ההתקפה שצפה בליץ והריץ את בן אחרי הפולבק שלו. רק ריבוי העבירות, והמלחמה בין גייטס ופולמאלו קצת העכירו את האווירה הספורטיבית (למרות שהיה משעשע
)

Yo-man

New member
פתח תקוה

לכל מי שמעוניין לשחק פוטבול בישראל - להלהן הפרטים המלאים: כיום קיימים כמה מרכזים בהם משחקים פוטבול אמריקאי בארץ: ירושלים - ליגה של Flag Football. ההצטרפות היא בתשלום, הפורום לא בקשר עם הליגה הזו ולכן אין מידע רישמי על הליגה. כפר סבא - בכל יום שישי (למעט חגים ומועדים) בשעה 16:00 באצטדיון האתלטיקה בעיר מתרחשים משחקים של נערים מכיתה י´ ומעלה (אפשרות לטטניקים רציניים שיישחקו בצורה משנית מחשש שמא ייפגעו). חיפה - חלק מהליגה הישראלית בהתהוות. משחקים בימי שבת בשעה 15:00 בספורטק נווה שאנן בצמוד לגראנד קניון (לפרטים נוספים אפשר להיכנס לאתר שלהם: http://www.haifa-football.com) תל אביב - המוקד העיקרי לפוטבול בישראל. המשחקים מתקיימים בכל יום שישי ב-11:00 לפני הצהרים במגרש הפוטבול שבספורטק - בצד הקרוב לכביש ת"א חיפה (ראה מפה מצורפת). המשחקים הם בסגנון פול-קונטקט, מה שאומר שצריך לעצור את השחקן עם הכדור ע"י הפלתו, לקיחת הכדור מידיו או הוצאתו מחוץ לקווי המגרש. רצוי להביא למשחקים בקבוק שתיה של ליטר וחצי לפחות, נעליים טובות ושתי חולצות (אחת לבנה ואחת שחורה או כהה לצורך החלוקה לקבוצות). חוץ מזה אפשר לשחק עם משקפי שמש, כל עוד הן מפלסטיק. אפשר עם כובע או בנדנה למי שרוצה, ומאוד כדאי להביא קרם הגנה מהשמש. המשחקים נמשכים עד 14:00 בערך, עם חריגות לכאן או לכאן. החניה בספורטק של ת"א עולה כסף, אבל חינם למי שיש לו כרטיס תושב של ת"א ומדבקה של חניה בת"א (בכל איזור שהוא) על האוטו. מי שרוצה לחסוך, יכול לחנות בצידו השני של הירקון ולחצות את הגשר ברגל. המשחקים פתוחים לכל מי שהוא מעל גיל 16 וכשיר גופנית לשחק. אין לנו (בינתיים) ביטוח ולא מגנים, למרות שבקרוב אמורה להיפתח הליגה שתחייב את שני הדברים האלה. עד אז (נובמבר 2005) כולם מוזמנים, ואין צורך לתאם מראש. בנוסף ישנם כמה שחקנים בתל אביב שמתארגנים לאימונים באמצע השבוע, מי שיתחיל להגיע למשחקים בימי שישי יוכל לתאם עם הנוגעים בדבר הצטרפות לאימונים (או להתעדכן דרך הפורום). אם יש עוד שאלות - Feel free.

Yo-man

New member
פתח תקוה

לכל מי שמעוניין לשחק פוטבול בישראל - להלהן הפרטים המלאים: כיום קיימים כמה מרכזים בהם משחקים פוטבול אמריקאי בארץ: ירושלים - ליגה של Flag Football. ההצטרפות היא בתשלום, הפורום לא בקשר עם הליגה הזו ולכן אין מידע רישמי על הליגה. כפר סבא - בכל יום שישי (למעט חגים ומועדים) בשעה 16:00 באצטדיון האתלטיקה בעיר מתרחשים משחקים של נערים מכיתה י´ ומעלה (אפשרות לטטניקים רציניים שיישחקו בצורה משנית מחשש שמא ייפגעו). לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר: [email protected] חיפה - חלק מהליגה הישראלית בהתהוות. משחקים בימי שבת בשעה 15:00 בספורטק נווה שאנן בצמוד לגראנד קניון (לפרטים נוספים אפשר להיכנס לאתר שלהם: http://www.haifa-football.com) תל אביב - המוקד העיקרי לפוטבול בישראל. המשחקים מתקיימים בכל יום שישי ב-11:00 לפני הצהרים במגרש הפוטבול שבספורטק - בצד הקרוב לכביש ת"א חיפה (ראה מפה מצורפת). המשחקים הם בסגנון פול-קונטקט, מה שאומר שצריך לעצור את השחקן עם הכדור ע"י הפלתו, לקיחת הכדור מידיו או הוצאתו מחוץ לקווי המגרש. רצוי להביא למשחקים בקבוק שתיה של ליטר וחצי לפחות, נעליים טובות ושתי חולצות (אחת לבנה ואחת שחורה או כהה לצורך החלוקה לקבוצות). חוץ מזה אפשר לשחק עם משקפי שמש, כל עוד הן מפלסטיק. אפשר עם כובע או בנדנה למי שרוצה, ומאוד כדאי להביא קרם הגנה מהשמש. המשחקים נמשכים עד 14:00 בערך, עם חריגות לכאן או לכאן. החניה בספורטק של ת"א עולה כסף, אבל חינם למי שיש לו כרטיס תושב של ת"א ומדבקה של חניה בת"א (בכל איזור שהוא) על האוטו. מי שרוצה לחסוך, יכול לחנות בצידו השני של הירקון ולחצות את הגשר ברגל. המשחקים פתוחים לכל מי שהוא מעל גיל 16 וכשיר גופנית לשחק. אין לנו (בינתיים) ביטוח ולא מגנים, למרות שבקרוב אמורה להיפתח הליגה שתחייב את שני הדברים האלה. עד אז (נובמבר 2005) כולם מוזמנים, ואין צורך לתאם מראש. בנוסף ישנם כמה שחקנים בתל אביב שמתארגנים לאימונים באמצע השבוע, מי שיתחיל להגיע למשחקים בימי שישי יוכל לתאם עם הנוגעים בדבר הצטרפות לאימונים (או להתעדכן דרך הפורום). אם יש עוד שאלות - Feel free.

Yo-man

New member
פתח תקוה

לכל מי שמעוניין לשחק פוטבול בישראל - להלהן הפרטים המלאים: כיום קיימים כמה מרכזים בהם משחקים פוטבול אמריקאי בארץ: ירושלים - ליגה של Flag Football. ההצטרפות היא בתשלום, הפורום לא בקשר עם הליגה הזו ולכן אין מידע רישמי על הליגה. כפר סבא - בכל יום שישי (למעט חגים ומועדים) בשעה 16:00 באצטדיון האתלטיקה בעיר מתרחשים משחקים של נערים מכיתה י´ ומעלה (אפשרות לטטניקים רציניים שיישחקו בצורה משנית מחשש שמא ייפגעו). לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר: [email protected] חיפה - חלק מהליגה הישראלית בהתהוות. משחקים בימי שבת בשעה 15:00 בספורטק נווה שאנן בצמוד לגראנד קניון (לפרטים נוספים אפשר להיכנס לאתר שלהם: http://www.haifa-football.com) תל אביב - המוקד העיקרי לפוטבול בישראל. המשחקים מתקיימים בכל יום שישי ב-11:00 לפני הצהרים במגרש הפוטבול שבספורטק - בצד הקרוב לכביש ת"א חיפה (ראה מפה מצורפת). המשחקים הם בסגנון פול-קונטקט, מה שאומר שצריך לעצור את השחקן עם הכדור ע"י הפלתו, לקיחת הכדור מידיו או הוצאתו מחוץ לקווי המגרש. רצוי להביא למשחקים בקבוק שתיה של ליטר וחצי לפחות, נעליים טובות ושתי חולצות (אחת לבנה ואחת שחורה או כהה לצורך החלוקה לקבוצות). חוץ מזה אפשר לשחק עם משקפי שמש, כל עוד הן מפלסטיק. אפשר עם כובע או בנדנה למי שרוצה, ומאוד כדאי להביא קרם הגנה מהשמש. המשחקים נמשכים עד 14:00 בערך, עם חריגות לכאן או לכאן. החניה בספורטק של ת"א עולה כסף, אבל חינם למי שיש לו כרטיס תושב של ת"א ומדבקה של חניה בת"א (בכל איזור שהוא) על האוטו. מי שרוצה לחסוך, יכול לחנות בצידו השני של הירקון ולחצות את הגשר ברגל. המשחקים פתוחים לכל מי שהוא מעל גיל 16 וכשיר גופנית לשחק. אין לנו (בינתיים) ביטוח ולא מגנים, למרות שבקרוב אמורה להיפתח הליגה שתחייב את שני הדברים האלה. עד אז (נובמבר 2005) כולם מוזמנים, ואין צורך לתאם מראש. בנוסף ישנם כמה שחקנים בתל אביב שמתארגנים לאימונים באמצע השבוע, מי שיתחיל להגיע למשחקים בימי שישי יוכל לתאם עם הנוגעים בדבר הצטרפות לאימונים (או להתעדכן דרך הפורום). אם יש עוד שאלות - Feel free.

למעלה