שבוע 39 יש לי דקירות קלות מדי פעם

kerenbg

New member
אני עם דקירות בנרתיק כבר כמה זמן ו

אמרו לי שזה בגלל שהיא יורדת כל פעם עוד קצת למטה ומתבססת שם... אני מקווה שזה נכון

מוכר מאוד!!!

וכואב מאוד...אני בקושי הולכת...לדעתי היא פשוט נמוכה ולכן לוחצת שם...אין הרבה מה לעשות...הרופא שלי "עודד" אותי ואמר לי שזה ילך ויחמיר....
עד שהיא תצא לפחות...

kerenbg

New member
בלילה זה הכי גרוע כשקמים לפיפי אני

בקושי מצליחה ללכת

december2

New member
הרי סיכמנו אתמול שהם לא יוצאים לקור

איך שיתחממם קצת- כולנו נלד!

chudo77

New member
../images/Emo4.gif אני נורא מתוסכלת

כבר 40+5 ביום שישי היו צירים יפים כל רבע שעה ונמשכו כ- 30-45 שניות. הייתי בטוחה שעד הבוקר נילד... אבל אתמול אחרי 6 שעות במיון יולדות - חזרנו הבייתה. חזרנו היוםלמעכב במיון - אין שום צירים, שום-כלום
. עשו לנו הארכת משכל, התינוק כבר 3940 גר'
. כיף לו בבטן והוא מקפץ שם, ולא רוצה לצאת. ביקשתי מהרופא שיעשה לי זירוז. הוא עשה סטריפינג (מכווה שכתבתי את זה נכון). האם למישהיא יש מוסג עד כמה זה יעיל? תודה מראש.

עד כמה שידוע לי סטריפינג זה שיטה

של הפרדת קרומים שאמורה להתחיל לידה - זה כאב- לא?? ככה שמעתי שזה לא כ"כ נעים... תעדכני...

chudo77

New member
../images/Emo4.gifזה לא היה נעים - זה בטוח

הוא עשה מין תנועות די אגרסיביות באמצעות אצבעות היד. אמר שזה יכול לגרום למעט דימום שאני לא אבהל... זה היה די כועב, אבל נסבל ביותר. בינתיים אני לא מרגישה שום שינוי...

kerenbg

New member
אבל הם ילידי דצמבר - ינואר הם

חייבים להיוולד כשקר בחוץ אחרת איזה מין ילדי חורף הם, אההה????

יואווו! גם לי יש! (איך אני כל פעם

מופתעת לגלות שאני לא לבד?!?..) - יש בזה נחמה. אגב, אני רק בשבוע 36! זה אומר שהלידה קרובה? הלוואי...הקטנה כבר יותר מ-3 ק"ג והרופא כבר איים שאם היא לא תצא עד שבוע 40 הוא ימליץ על זירוז כדי לא להגיע לקיסרי. יש לי תחושה חזקה שהיא כבר בשלה ומוכנה לצאת, רק שאני גם מרגישה כמה כיף ונעים לה בפנים, אז למה לצאת? גשם וקרררר....

kerenbg

New member
ההערכה של שלי 3400 מעניין לכמה היא

תגיע, בכל מקרה יש לי פתיחה של 1 ס"מ... ובא לי כבר לראות אותה את הדובונית שלי

mama25

New member
נראה לי בסדר גמור לא?

שלי היה 3050 לפני שבוע+ אז הוא בטח כבר 3200 לפחות, נראה לי ממש ממוצע.

mama25

New member
נצל"ש כאבים ותחושות

כבר היו לי בשבוע שעבר וכך גם הלילה, צירים די כואבים שלא ממש תזמנתי במשך כמה שעות, עד עכשיו יש לי צירצורים חלשים מדי פעם וכאבים בגב התחתון, יש מצב שיתפתח משהו בקרוב? ולא כדאי לבדוק אם יש התפתחות?

december2

New member
את יודעת את התשובה...

בטוח יתפתח משהו- השאלה מתי
לפי דעתי כל עוד זה לא סדיר ונסבל, עדיף לשבת בבית. מתחברת לתחושות שלך,,גם לי נראה כבר כמה ימים- זהו, הלילה,,,אבל לאלאלאלא

למעלה