שבוע שעבר בני נסע

עליזה 63

New member
שבוע שעבר בני נסע

לחבר שלו באריאל לכמה ימים האמא של החבר ואני חברות ילדות וכמובן גם הבנים . שלחתי אותו כמובן עם הכדורים שלו וכל יום התקשרתי להזכיר בני אמור היה לחזור ביום חמישי בערב וביום חמישי קיבלתי טלפון עליזהההההההההההההההה הבן שלך קיבל התקף חזק והוא נפל ונחבט בראש ויורד לו בשטף דם מהאוזן. והיא הזמינה לו אבולנס כמובן שביקשתי מהאבולנס לפנות לוולפסון והם לא הסכימו וישר פינו אותו לשנידר אני הלכתי לשם ומה מסתבר בני יקירי 3 ימים שהוא היה שם לא נטל את התרופות שלו והוא שיקר שאמר שכן ,איך שאני ראיתי אותו נהיה לי חושך בעינים בני היה בין חיים למוות בעקבות הנפילה נהיה לו שבר בגולגולת עידן פרפר בין חיים למוות יומיים וחצי לחץ דם שלו היה הנמוך ביותר ולא עלה מרגע האישפוז הוא היה מחובר למוניטר ואינפוזיה והיה ממש בסכנה והרופאים והאחיות לא משו ממנו אימא'לה איזה פחד ואני רעדתי מפחד שיקשקתי חבלז ודם ירד לו מהאוזן ויוווווווווווווווווווווווווווווווו אלוהים איזה פחד ואיזה חוסר אונים שלא יכולתי לצערי לעזור לבני אמא איך פחדתי עליו לא ידעתי מה לעשות ולא ידעתי איך להחלים אותו ושהוא יחזור לעצמו ולהתעורר ולראות את החיוך היפה שלו . ביום שבת בצהרים ירדתי למטה לעשן ואמרתי עכשיו אני עולה מבקשת מהדתים ספר תהילים ומתפללת לאלוהים וכך עשיתי וקראתי והתפללתי ודיברתי עם אלוהים ובכיתי ונרדמתי קמתי ידעתי שיהיה בסדר בעזרת השם וכמובן במוצ"ש בני גם ונהיה בסדר ופחות או יותר יסתדר לו הלחץ דם עד אתמול ואתמול בערב שוחררנו לבית . אמא איזה סרט עברנו אמא איזה מפחיד זה הידיעה או עצם המחשבה שאני יכולה לאבד את בני . עכשיו בני יודע מה הם חשיבות התרופות לקחת בזמן עכשיו אין יותר משחקים מקווים לזה . זהו רק קציתי לשתף אותכם בפחד שעברנו והיינו שם ואני מקווה שעכשיו אכן בני לא ישחק אם עצמו עידן אומר לי אמא סה"כ רציתי לקחת חופש מהמחלה נו לך תבין ומבינה אותו באמת. זהו מקווה שיהיה בסדר בעזרת השם כולי תקווה.

mori17

New member
../images/Emo24.gif

מה שאנחנו יכולים לעשות להורים זה לא יאומן =[ אני לפני כמעט 3 שנים קיבלתי התקף ליד בצפר יום שישי 8 בבוקר... כי ברוב חוכמתי ראיתי שאני לוקחת תרופות ולא קורה לי כלום אז הייתי לוקחת ולא לוקחת משהו כמו חודשיים הייתי בלי תרופות שפה ושם לקחתי אחד שתיים...קיצר קיבלתי התקף ועוד יום שישי שההורים שלי בבית ולא עובדים וקמים יותר מאוחר מתקשרים אליהם...ישר באו לבית חולים. אני איבדתי ת'הכרה רק אחרי 10-15 דקות התעוררתי בדרכי לבית חולים. והיה לי עוד מקרה שהפסקתי(נו טימטום של גיל העשרה) ושוב איבדתי ת'הכרה רק ששם באמת פחדתי זה במקום שאני לא מכירה לבד,ואני תלוי בטוב לב של אנשים...אנשים שעבדו בבנייה איפה שהתעלפתי חשבו שאני בהריון
הזמינו אמבולנס אבל כבר קמתי אז עשו לי רק לחץ דם וזהו כי לא רציתי לנסוע לבית חולים ונסעתי הביתה ומאז אני לוקחת את התרופות כל הזמן! כבר מעל שנתיים וחצי אין לי התקף שלם. יש לי לעיתים די נדירות מיצמוצים וממש לעיתים נדירות רעד ביד. ב"ה הכל יעבור....רק בריאות
מורי

AKben

New member
רק בריאות

וואו... איזה סרט קראתי את שתי השורות הראשונות בהודעה שלך ולא יכלתי להפסיק הוא יהיה בסדר, את תראי!

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo24.gif חבל שעידן זלזל בנטילת

התרופות ומזל שזה, בסופו של דבר נגמר טוב. אני בטוח שיותר הוא לא יפסיק לקחת תרופות משום שהן מאפשרות לו את החופש מן המחלה.

../images/Emo39.gifהיי עליזה

העיקר שהכל עבר בשלום והבן מרגיש יותר טוב בגלל הכדורים הבן שלי היה קורא לי המפקדת כי היית מאוד נודניקית בקטע הזה

עכשיו הוא יקח את זה ברצינות

לפעמים צריך לחטוף כדי ללמוד, מי כמוני יודע. עכשיו הוא יתחיל לשים לב יותר ולקחת את התרופות בזמן, כיוון שהוא יודע מה תהיה התוצאה. ומכאן זה ישתפר. וכמובן רק בריאות

למעלה