שבוע של אהבה

מתלטפת

New member
שבוע של אהבה../images/Emo23.gif

שבוע של אהבה
שבוע שלפני חג האור
שבור של אחרי שבת נפלאה
למי שהיתה...לכולםםםםםםםם
שבוע של הגשמת חלום
הגשמת פנטזיה
שבוע של מימוש מי החולם אשר התחבק והגפפף לפני לכתו לישון
מי החולמת שנרדמה אחרי לכתו
כשריח גופו עדיין עוטף אותה שינה ענוגה כמו החלום שאפפ אותה להמשיך בפנטזיה
את מה שהיה במציאות
להרגיש את חיבוקו החם
את נשיקותיו העוטפות והמלטפות
את הליטופים הפורטים על גופה
כעל מיתרי הכלי הנשמע לכל נגיעה ונגיעה ומגיב בעינוגים של כל הכותבים ומה שנכתב
כל שורה מתאימה לכל מצב.... אהבתי את השבת שלי אהבתי את השבת של כולכם... שיהיה לכם שבוע נפלא מווואאאהההה

mr_lonely

New member
בבוקר

היא באה וחיוך שפוך על שפתיה, מזמזמת שיר לעצמה, ברק בעיניה, מחייכת בינה לבינה.. כממתיקה סוד עם עצמה. אני כבר יודע, נשיקות העירו אותה. ידיים ליטפו אותה. הלילה אהבו אותה !

bugbuster

New member
איחוי ותילוא.. אני מתנצל אבל...

היה עלי למחוק תגובה כיוון שהביאה ציטוט משיר. אני מעתיק את תגובות ההמשך לאותה הודעה ומתנצל שוב על הפגם האסטטי. חוזר ומבקש, חוזר ומדגיש, זכויות יוצרים ושמירתן תקפות במלואן בכתיבה בפורום. אנא נימנע מיכך ובצורה לא מיתפשרת. ניתן להביא שורה אחת משיר או מאמר או כל כתיבה אחרת, לציין מיהו המקור, ולהביא קישור במידה ויש, אך לא להעתיק ולו מילה מעבר לשורה אחת. העתק התגובות: כתבה מתלטפת: • והכל העיד עליה ש...ו מתלטפת √ היא באה מאהבה.. (אינני מביא את ההמשך. י.באגבאסטר) לכך הגיב מר לונלי: • בלילה כזה של אהבהו mr_lonely ו 12:51 | 05/12/04 בלילה כזה של אהבה אנשוף בגחלייך עד ירחשו שלל צבעונים ונרקיסים אשזור בין נקיקייך ומחילותייך בלילה כזה של אהבה מטר נשיקות אמטיר עליך אלפי עינוגים אעביר בך מטל גנך אלגום בלילה כזה של אהבה מתק מילות אלחש באזנך בלילה כזה של אהבה נאהב עד כלות "תבואי אליו, לפעמים הוא נרגע כשאת פה, יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב...." ( שלמה ארצי ) + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X לכך הגיבה מתלטפת: • בלילה שכזה..שכזהו מתלטפת ו 14:04 | 05/12/04 בלילה שכזה הכל נעצר לפתע בלילה שכזה אפילו האהבה הפכה למדיטציה הכל נראה צבעוני כאותו שלל צבעונים ונרקיסים יפים ומריחים הנשיקות היו מסחרורות מיין והעינוגים לא פסקו צויירו כמו היו אדוות הגלים. באוויר. הידיים מונפות אל על כמו בתפילה הראש בריחוף והגוף כמו לא קיים רק הלגימות העירוני מחלום חיי מריגוש של נגמר פקו ברכיי בערב זה של אהבה עד כלות. מוקדש לאחד והיחיד האחד שיודע האחד שמכיר את התחושה את הידיעה שבעינוג. + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X

mr_lonely

New member
מתלטפת ! בשבילך ! אדוה

גלים שקטים ברוח קלה, נושאים עימם ממני אלייך, מילה ותו, סימן ורמז. מילה ותו, סימן ורמז, נישאים אלייך בחדווה על פני אדוה.

mr_lonely

New member
באגי ! אין צורך להתנצל !

מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה מישהו צריך לעמוד בשער ובתצפית במגדל !

מלטף 1

New member
ידעתי אותך,,,דה דה דה

ידעתי אותך מלפנים ומאחור,,,חור צחור. כשאמרת "תרחיש",,,חיש חש חזיתי תרשיש. באתי מתוכך לאחר שביקרתי בתרחישך. הבחישה במאבושיי הגדילו סיכויי,ולכן באתי בבעילה,הגעתי לנעילה. פתחת פתח צר בין המחיצות לאצבעותיי המיועזות. אכן באת מאהבה ל-טאו הנשמה. כל שורה פנינה, כל חלום מתגשם, אוהב.

מתלטפת

New member
הטאו של הנשמה

מובע פה בכל כותרת לשמה.. גם אלו שלא ידעו כלל שזוהי האהבה.. הפנטזיה כפי שהיא מוצגת כאןועכשיו היא הנכונה.. תרחיש ותרשיש.. רחש ולחש ריגוש עד קצה הנשמה. להגעה בזמן הבעילה ואז רק תיתכן הנעילה. פתח צר לא יכיל אצבעות של אהבה פתח צר יתרחב לעצם המגע ויפתח שעריו חם ונוזל ובריח משכר ריחה של האהבה.. ריחה של התשוקה. אם באתי מאהבה וכל שורה פנינה באצבעותיך פתח את צדף הפנינה שתצא לאור ותראה את יופיה אהוב אותה כמו בחלומך כמו בדימיונך הגשם את הפנטזיה.

מלטף 1

New member
שערך מקדשך,,,,

כאייל תערוג נפשי על אפיקי מקדשך, צמאה נפשי אלייך "לוטפי" שלי, מתי אבוא ואראה את תפארת מקדשך בשנית, הייתה לי זירמתי לחם יומם ולילה בחושבי עלייך, היכן את "טופטופ" שלי, אותך אזכור וזיקפתי שופכת על אביונך, איך אעבור יום? עד בית מקדשך כהיכלך בקול רינה ותודה אחגוג, מה זיקפתי כלתה,מה זירמתי הומתה,ישועת ליבי, אזכרך באושרך,כול אביונך עלי עברו כעבור עלייך, קצר יום ארוך לילי,איה את?!

מתלטפת

New member
איילת אהבים

כאיילה המחכה לאהובה האייל בריח המוס המעיד על יחומו כך היא מחכה לבואו. ואם צמאה נפשך מלטף לליטופיי אין יפה ממנה מכוחה של הכמיהה עד הגיעך להיכל הקודש בתפילה חרישית ובכניעה.. אכנע לפורט על נימי נפשי אכנע לנוגע בנשמתי גופי נכנע אבודה לנצח בתוך כבלים של שיכחה בתוך פרץ של תשוקה לנגיעה לריגוש כל נגיעה כל מבט מביא לאותה כניעה של האישה באשר היא. האישה מרגישה את הכיבוש היא רוצה בזאת היא מרגישה את הגבר שלה את האישה שבה. לילה טוב..

מלטף 1

New member
נספג,,,

נספג לואגינך,מרגיש את כותלי מקדשך עוטפים את שרביטי. רטיבות אביונך סוחט את לשד עצביי ונימי תשוקתי בראש זקפתי. ודעי לך "טופטופ" לתוך עינייך אני מביט,רואה את יופי נשמתך . מרגיש את הרטט השונה משאר הנשים. זה עובד,עלי ועלייך. לעומקך אני זורם, נשמתך גונחת לעומק מבטי ולאורך זיקפתי. לא מובן מאליו שזה מספיק פעם אחת!!! נביט ונחדור!

למעלה