שבוע שבוע (בערך)

פנדה30

New member
שבוע שבוע (בערך)

בסוכות זה התחיל. היה חולה שבוע,חזר לגן לשבוע וחצי. היה חולה עוד שבוע, חזר לפני כשבוע וחצי. והלילה,פתאום,בלי הודעה מוקדמת,אחרי שטיילנו, והיה מהמם מתמיד כל היום (כולל שניה לפני שהלך לישון!)-פתאום התעורר לפני כשעה בצווחות-39.9 כואב לי הלב עליו.הוא סמרטוט.ולא יוצא מהמחלות האלה (בפעמיים הקודמות זה היה קוצר נשימה+חום.הפעם,טפו,לא נשמע שיש מצוקה נשימתית. סתם חום). וכואב לי הלב עליי...לא הייתי בעבודה 10 ימים, כי גם אני הייתי חולה מאוד. בעסה. הולכת לישון,עד שהנורופן יתפוגג...

rnavina

New member
אויש. רפואה שלמה

בן כמה הוא? יכול להיות שרגיש יותר לוירוסים. בגן מקפידים לאוורר? לא מתבלבלים בין בקבוקי המים של הילדים?

פנדה30

New member
זוכרת את שרשור הבקבוקים שהיה לאחרונה?

אני פתחתי אותו...הם בהחלט מחליפים בקבוקים ביניהם. הוא בן כמעט שלוש,קטנצ'יק שתופס כל מה שעובר לידו.. תודה

פישים

New member
הבשורות הטובות הן שיש שנה אחת כזו

אצל הרגישים יותר הכוונה
וגם אצלנו היא הייתה סביב גיל 3
תהיו בריאים
(ריבוי החמסות הוא שאכן לא נחווה שנה שכזו שוב וגם - כדי לחזק את השאיפה שיש רק ילד אחד כזה בכל משפחה
)

רפואה שלמה. רוצה להבין משהו

הוא בן כמעט שלוש והם מקבלים בגן בקבוקים עדיין? בבית זה נשמע לי סביר. בגן ממש אין צורך.. בהחלט תקופה זוועה אבל כמו שכתבה פישים זו שנה אחת לרגישים יותר..

פנדה30

New member
בקבוקי מים, כן?

אהמ...זה כמעט בכל גן שאני מכירה. לא מכירה גנים שממש שותים בהם בכוסות (אני טועה?) ולגבי השנה הזו, הארוכה הזו, עם המחלות- היא כבר הייתה בשנה שעברה!-זו לא אמורה להיות השנה הראשונה בגן?? תודה

טוב אז בגלל שאצלנו בגן שותים מכוסות ורק כוסות

ישר חשבתי על בקבוקי חלב... לדבר עם הגננת ולבקש לשים לב לעניין העברת הבקבוקים. הייתי אפילו מסמנת לו את הבקבוק עם מדבקה מיוחדת שבולטת או משהו בסגנון.

פישים

New member
עוד נקודה לזכות הגנים הפרטיים שלנו (לשעבר)

כוסות. לכל ילד כוס עם שמו (על גבי מדבקה עם ציור שמלווה אותו - למגירה, למתלה...)

h 3

New member
אצלנו יש לה בקבוק שונה משל כולם...

לרוב הילדים יש בקבוק מים מינרלים רגיל, ולה יש בקבוק רב פעמים ורוד עם קרחון. רוצה לקוות שהיא לא שותה מבקבוקים של אחרים... H

למעלה