שבוע רידג' פורסטר

Guy K

New member
שבוע רידג' פורסטר

ביום חמישי הקרוב יהיה יום ההולדת של רון מוס, וחשבתי שזו סיבה מספיק טובה לעשות משהו חדש, שאני מקווה שיצליח: אני מכריז בזאת על שבוע רידג' פורסטר! במהלך השבוע נעלה בכל יום איזהשהוא דיון לגבי רידג' פורסטר, האדם והאגדה. דברים שקרו לו בעבר, רומנים, מעשים טובים, מעשים רעים. אתם גם מוזמנים לתרום לגלריית רידג' פורסטר כמה שיותר תמונות לכבוד האירוע - ואת יום ההולדת שלו, ביום חמישי כאמור, נחגוג ברוב הוד והדר. אז שבוע רידג' פורסטר מתחיל - בשאלה. מה אתם בכלל חושבים על רידג'?

S c a r l e t t

New member
אהבתי

רעיון נחמד... אבל שאלה קשה הבאת לנו, מה חושבים על רידג'?? אממ האמת זה תלוי באיזו סביבה הוא נמצא ומי נמצא לידו. הוא יכול להיות הבנאדם הכי רומנטי ומקסים בעולם (כשהוא היה עם קרוליין, טיילור וברוק בעיקר) או שהוא יכול להיות הכי אידיוט בעולם (למשל עם ניק). אז אני לא אוהבת אותו ולא שונאת אותו, זה תלוי בנסיבות, אבל מה שכן רידג' פורסטר יש רק אחד ולא היינו מסתדרים בלי

הוא תופעת טבע מרתקת

האיש בעל פני השקנאי
זה מה שאני חושב עליו

לינה18

New member
../images/Emo6.gifרעיון פשוט אדיר!

בהתחשב בעובדה שאני ממש אוהבת את רון מוס ואת דמותו של ריג'. טוב, אני לא יכולה כל-כך לאהוב אותו כשהוא פוגע בברוק, אבל בזמן האחרון יחסו אליה ממש השתפר. אז מה אני חושבת על ריג'? טוב, קצת קשה לי להיות אובייקטיבית בתשובה שלי, כי אני ממש אוהבת אותו. אז לפי דעתי הוא ממש, אבל ממש מדהים!
טוב, ובפרוט קצת יותר גדול, אז אני מאוד אוהבת איך שהוא מתנהג כלפי כל הנשים שסביבו(ואתם מבינים כמובן למה הכוונה) ובמיוחד את כל הרומנטיות הממש מהממת שנופלת בחלקה של האישה שהיא אישתו/ארוסתו/חברתו באותו הרגע. טוב, אבל הכי אני אוהבת אותו עם ברוק, כי לפי דעתי הם הזוג הכי יפה שיש.
וכמובן איך אפשר בלי הביטחון העצמי שלו-אותו אני ממש אוהבת. לעתים הוא נדמה כמופרז, אך אני רק רואה בכך מעלה, לא חיסרון. ומה שממש מוסיף ויתכן בהחלט שהוא הסיבה העיקרית לאהבתי הרבה לריג' הוא אהבתי לשחקן שמגלם אותו-רון מוס. אני ממש התאהבתי בו מהרגע הראשון שבו ראיתי אותו על המסך ומאז אני לא מפסיקה לאהוב אותו. לכן ריג' הוא הדמות הגברית הכי אהובה עליי בסדרה. אם כי עליי להודות שבגלל אהבתי הרבה לברוק, אני לא כל-כך אוהבת אותו כשהוא נמצא עם נשים אחרות, ובעיקר עם טיילור.

Guy K

New member
אני דווקא לא ממש אוהב אותו

ורק בגלל ברוק. הוא פשוט התייחס אליה בכזו צורה מגעילה במשך כל השנים שנורא קשה לי לחבב אותו. הטיפוס שחצן, מרוכז אך ורק בעצמו, וגם כשהוא מתנהג ברומנטיות עם מישהי - לי זה נראה חלקלק מדי. הוא לא נראה לי אמיתי בגרוש! אז עכשיו אחרי שסיימתי לקטול את מי שאנחנו חוגגים לו בקרוב יום הולדת
נלך לכיוונים החיוביים: הוא בהחלט חתיך והתמונות שלו מפלייגירל מדהימות. השיער שלו מזעזע אבל בגדול הוא נראה נהדר. אגב, קראתי שכשהוא רק התחיל לשחק ביפים והאמיצים, אתם יודעים, בפרק הראשון, הוא היה נכנס לסצינות ומתחיל אותן בשניה בלי לאמר כלום - רק דופק מבט עצבני לשחקנים האחרים. אז ג'ון מקוק, שמשחק את אריק ויש לו נסיון של שנים באופרות סבון, אמר ש"אתה לא צריך לעשות כניסה דרמטית. אנחנו כבר יודעים שאתה יפה! לך תעשה את הסצינות שלך כמו שצריך, והצופים בבית כבר יידעו כמה אתה נראה טוב גם בלי שתתן להם שניה להתאושש מזה שאתה נכנס לסצינה"... כנראה שהטיפ עבד כי הוא עדיין שם. מעניין אגב אם רון מוס חושב לעזוב את הסדרה מתישהו. אגב, אתם יודעים איך הוא מתלבש במציאות? זוועת עולם!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif סקר ../images/Emo99.gif

אני דוקא חושבת שהוא חתיך מושלם אבל הוא גם רודף נשים ועכשיו לסקר איך יותר אהבתם את רידג 1.עם שיער קצוץ ובלי זקן 2.עם קרה ועם זקן קטן

Guy K

New member
תמיד קצר!

רידג' נראה מצוין עם שיער קצוץ. כשהוא מזניח את השיער שלו הוא נראה לא משהו בכלל. מה שכן היה לו נורא יפה כשהוא לא התגלח בכלל - בתקופה שהוא התחפש לזורו אם מישהו זוכר. אני אחפש אחר כך תמונות, של כל מיני תספורות שלו, ונוכל לעשות סקר

לינה18

New member
אם הוא יעזוב זה אף פעם לא יהיה

אותו דבר בשבילי. כשחשבתי שהרגו אותו, שקלתי להפסיק לראות. בכלל, איך הסדרה יכולה להמשיך בלעדיו? הרי העלילות הכי מרכזיות תמיד מבוססות עליו, או על ברוק, או על שניהם.

למעלה