שבוע ראשון בלי שון

Yaniv-DC

New member
שבוע ראשון בלי שון

זהו, חלף לו שבוע ימים מאז הסעתי את שון לשדה התעופה ב-DC באותו יום ראשון בבוקר... קצת מוזר שאין אף אחד במיטה, שאין אף אחד שמעיר אותי בחמש וחצי בבוקר להגיד "ביי", שבמכון כושר אני מתאמן לבד, שאני צריך לנקות את השירותים בעצמי, ושאף אחד לא מחבק אותי בלילה... מאז שהכרנו, עוד אפילו לפני שעברנו לגור ביחד, לא עברו יותר מ-3 ימים של פרידה, והנה עבר לו שבוע, ויש עוד חמישה שבועות תמימים... גררררררר....

tommer28

New member
הוא עוד ישוב.. הוא עוד ישוב....

לא נורא, יהיה בסדר, הוא יחזור אוטוטו... בנתיים אנחנו פה נארח לך חברה
אז תחזיק חזק

White Dragon

New member
Been there...

עד שקיבלתי את תושבות האוסטרלית שלי היו לנו הרבה תקופות בנפרד - על ההתחלה לשלושה חודשים, אחרי בערך שנה וחצי לשבועיים וחצי ואחרי שנתיים לחודש וחצי ורק לפני כמה חודשים לשבוע כי שלחו אותה מהעבודה לניו-זילנד... אז מנסיון הרבה יותר מידי מעמיק עם זה - זה לא נהיה קל יותר מפעם לפעם, רק קשה יותר כי אוהבים יותר ויותר (אם זה עובד כמו שצריך
). אני פשוט ניסיתי להקיף את עצמי באנשים - מה שאף פעם לא עבד לי חוץ מהפעם ההאחקונה שהיתה הפעם הראשונה שהייתי פה באוסטרליה לבד וזה היה פשוט מדהים - ביום אחרי שהיא עזבה קיבתי טלפונים מכ-ל המשפחה שלה (הורים, דודים, סבתא) והיתה לי ארוחת ערב כל יום בבית של מישהו אחר + עזר מאוד שעבדתי מאוד קשה בשבוע ההוא, כך שפשוט לא היה לי זמן להתגעגע כמו תמיד. חוץ מזה - שיחות טלפון והמון, תכנונים של מה תעשה לו כשהוא יחזור סוף סוף, וכמובן לספר לכ-ו-ל-ם עליו ועל כמה שאתה מתגעגע אליו עד שהם לא ירצו לדבר איתך יותר. ואני גם ישנתי עם שתי בובות פרוותיות במיטה וסוודר שעדיין היה לו את הריח שלה, אבל... אולי זה רק לאובססיביים במיוחד
ואכן, הכי קשה זה לחזור הביתה לבית ריק, ללכת לישון לבד ולהתעורר לבד. זה מרגיש קצת כאילו ננטשים - כי כל הדברים שלו/ה עדיין בבית...

Yaniv-DC

New member
המממ...

אל תתחילי איתי אפילו על לישון... מה זה לישון, ואיך עושים את זה...? אתמול כבר מישהי שאלה אותי מתי הוא חוזר, כי אני נראה כאילו אני צריך סקס...

למעלה