שבוע קשה עבר עלי

שבוע קשה עבר עלי

השבוע עבדתי כמו סוס עבודה. הרבה זמן לא עבדתי ככה. לא הייתי בקיבוץ יום אחד השבוע. נשארתי לישון בירושלים בדירת ידידה שנסעה לחו"ל. אני מרגיש כמו סמרטוט סחוט
ומחר.... שוב עבודה בחוף הים. אוח איזה חיים. לא נורא, בסוף נגאל מזה איכשהו. האמת היא שרציתי לספר על נסיון ההתנצרות שלי לפני כשש שנים שלא עלה יפה...
אבל אין לי כוח לזה עכשיו, אז בינתיים לילה טוב חברים יקרים.

גם אני חשבתי להתנצר

אבל אין לי לב לעשות את זה למשפחה. גם קשה לי עם היחס של הנוצרים לסקס.

גל נעים

New member
מאי טעמא?

להתנצר למה? הרי אם אתם לא מאמינים בתורה-בשביל מה להתנצר? איזה מן דבר זה? כאילו שמעשיות ישו וחבריו שונות ממעשיות האחים גרים.

העם היהודי קטן מדי

קשה להחזיק דת יקרה כמו היהדות, כשיש לך רק 12 מיליון איש בכל העולם וגם זה הולך ופוחת, לכן עדיף להתמזג לתוך התרבות הנוצרית החזקה והעשירה. ככה כל העולם המערבי יזדהה איתנו, ובסופו של דבר גם החרדים ירויחו מזה, כי ככה נוכל להתקבל לשוק האירופאי מה שיציל את הכלכלה מהתרסקות, ויאפשר לנו להמשיך לתמוך בכוללים וישיבות. כמו כן, נוכל גם לפתור את הבעייה הדמוגפית על ידי הגירה של נוצרים לישראל.

אוי נועם לא היה יותר טוב לך

בבית המדרש ? תגיד האמת ! ידוע מה אמרו חז"ל זכה מלאכתו נעשה על ידי אחרים , למה להתנצר ? חושב ששם יותר טוב ? שדה אחרים יותר ירוק ? שטיות , הבלי הבלים אמר החכם מכל אדם , טוב , עשיתי קוגעל עכשיו ? מה עינין שמיטה להר סיני ?! חולה עליך אחי מתגעגע לך בטירוף , אז לכל הפחות בשבתים יש לך מנוחה ? ניהיה בקשר , אם בא לך דבר תורה-פרשת השבוע אל תתביש אני באיי סי קיו תמיד מוכן לשמוע את דבר אלוהים

מני3

New member
נועם, אתה רוצה לדרוך לי על הפצעים

בגלל זה אתה כותב על השבוע הקשה שהיה לך? לא יעזור לך כי כעת חזרתי מהטיש, ותצטרך יותר מזה. חחחחחחח תמסור ד"ש לדער משכיל ממני. מאז שהוא התחיל לעבוד בשבילך הוא כותב פחות! ביי

הסיבה שאני לא כותב לאחרונה

הרבה בפורום יוצאים, המממממ.... נפלתי באהבה עם פורום אחר , "חוזרים בתשובה" סורי שם יותר כייף-שמח והעיקר פורום אינטלגנטי ! מת על אנשים החוזרים בתשובהני'קס פורום יוצאים מ ש ע מ םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה