שבוע צלילות בסימן RAYS

ממה שהבנתי התקנה הספציפית אוסרת

צלילה לעומק שעולה על 42 מטר, גם אם הצולל הוסמך לצלילה לעומק שכזה. האם מישהו יודע אם היא בוטלה או שמא סתם לא נאכפת, או אולי אני לוקה בהבנתי? אשמח להבהרות מאחר ואני שוקלת לעבור קורס טכני.

ניב ד

New member
חס וחלילה !! ../images/Emo65.gif

ממש ממש לא (למרות שלפעמים אתה קצת נודניק...) ! התשובה שלי היתה לגורגוניה בקשר לעומקי הצלילה ובכלל לא כלפיך. אני מצטער אם חשבת שהדבר מכוון אליך. Keep Cool.

ניב, מה בסך הכל שאלתי?

כאילו שאם לא תישאל השאלה התקנה "תעלם" או שלא יהיה לה תוקף?! אישית עוד לא פגשתי פקח תת-מיימי שביקש ממני רישיונות ב- 43 מטר ואף אחד לא סימן לי לקצר עומק, כי אני חורגת מהעומק המותר. גם טרם שמעתי על צולל שהתבקש להציג את מחשבו לבדיקת עומק צלילתו על ידי פקח שארב לו במועדון ובעקבות זאת נשלל רשיונו, חו"ח. הסיכוי להתפס על ידי שוטר על מהירות בדרך ל/או מאילת הוא גבוה הרבה יותר. אז אולי תסביר לי מה פשר השושואיזם? אני בסך הכל שוקלת אפשרות לעבור קורס טכני ולא רואה טעם בדבר אם יש מגבלת עומק העומדת על 42 מטר.

Gוקית

New member
אין מילים.... ../images/Emo2.gif

תמונות מדהימות.....הלוואי עליי סבל כזה ...(נראה שמשאלות ליבי יתגשמו בקרוב )... מארס, סלימאן הוא סובל מוצהר...(יורד לאילת כמעט בכל חודש) הוא מאמץ את הפסוק: " סבל סבל תרדוף"...(ואחרי
) שיחיו הקנאים...ויסבלו
Gוקית

למעלה