שבוע פרוע עם האבא....

הילית111

New member
שבוע פרוע עם האבא....

צהריים טובים לכולם אז החצי לקח שבוע חופש להיות עם הגוזל (שנה וחצי )... לא יכולה להצטרף אליהם לצערי בגלל לחץ בעבודה. אשמח לקבל המלצות למקומות נחמדים ולפעילויות שהם יכולים לעשות ביחד. את הג'ימבורי ברננים אנו מכירים היטב.. בספארי הוא גם היה ... אשמח לקבל המלצה –למקומות באזור רעננה /השרון / אפשר גם ת"א אם יש משהו מיוחד מה זה הגונגה גונגה .? שאלה נוספת לגבי ים/בריכה. הבייבי היה פעם אחת איתי בים ועם חברה ובתה זה היה בערב. היה די קשה להיות בלי הבעל בים כי החברה היתה עסוקה בלרדוף אחרי התינוקת שלה ואני אחרי הקטן שלי .היינו שעה והלכנו זה היה בשש בערב בערך. על כל פנים מה כדאי לקחת לים או לבריכה? אשמח להמלצה על בריכה טובה נקיה ולא צפופה מידי .....ברעננה שמתאימה לגיל הזה. ובכלל לשמוע טיפים לבילוי עם הקטן בבריכה –כי הוא עוד לא לקח אותו אף פעם לבריכה... לגבי בגד ים יש לו בגד ים מילדותי זה בגד ים שלם ( קיבלתי מתנה .לא יודע ת אם הייתי קונה –לא חם עם זה . זה שלם אבל ברגל עד הברך וביד עד המרפק ) –האם מתחת צריך לשים חיתול או רק את הבגד ים ויאללה למים ? ואם צריך חיתול אז ראיתי את ההאגיס ליטל סוימרס בסופר –יש בזה מידות כמו בחיתולים רגילים (הוא מספר 5 בחיתול רגיל ) ? יש עוד חברות שיש להם חיתול כזה לים ? תודה מראש לכולם ולכל מי שבחופש שבוע הבא שיבלה היטב –וגם למי שלא

ferdinand

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

לא ממש מכיר מקומות באזור שלכם. גם ים וגם בריכה, לא כל כך קל ללכת לבד. תמיד צריך לפקוח 7 עיניים, אם הולכים לבד יכול להיות די מטיש. בעיני בריכה יותר פשוט, אבל ירושלמי זה לא דוגמא (למרות שגם אני וגם האפרוחים מאוד, מאוד אוהבים ים) בבריכה יותר קל "להשתיק" אותם עם איזה ארטיק על הדשא. בגדים שלם יותר טוב בעיני, גם אם קצת חם להם - עדיף מאשר ייצלו בשמש. וכן - רצוי לשים חיתול-בגד ים מתחת לבגד, יותר מתוך התחשבות ברוחצים האחרים
וגם - בגיל הזה, לא חייבים ממש "להשתגע", גם סתם להעביר יום בבית עם משחקים, בגנשעשועים, עם חברים יכול להיות נחמד. בהצלחה שיהיה לו.

tudu

New member
ים זה מדהים, גם בריכה, וגם נסיעה לנתב"ג !

בים יש אוויר אינסופי וילדים כל כך אוהבים את החול. יושבים על שפת המים, שם יש חול ובוץ כל הזמן, חופרים עם כף ודלי.. וזהו. ילדים לא צריכים יותר מזה. חשוב לבחור את השעה - 17:00 18:00 שיהיה לא חם מידי. יש בגד ים חיתול (סופרפארם) כזה שלא נהיה משקולת כשהוא נרטב. לוקחים כמה פירות חתוכים (ענבים, אבטיח) ויש יום מדהים עם ילדים בים. בריכה זה דומה. צריך לברר עם יש בריכת תינוקות. בבריכה רגילה מחייב מאה עיניים !! אסור להוריד מהם את העיניים לשניה ! בדרך כלל אני משחק איתם באזור המדרגות למים, שם הם יכולים גם עמוד. מצופים וכמה כלי פלסטיק לשחק עם המים יעשו את העבודה. בפארק הירקון מול בבלי - יש פינת חי פתוחה לציבור. בירקון אפשר לשוט. או בנהר או באגם שנמצא יותר לכיוון 7 תחנות. יום כיף עם ילדים העברנו בשדה התעופה.. נסענו ברכבת שהיה חוויה.. בנתב"ג יש אולמות ענקיים.. אין מה לשבור.. המון מדרגות נעות, מרחבים, מזרקה (במגיעים) בחוץ מידשאות, יש קפיטריה, רואים המראות. הילדים נהנו מחצי יום ממוזג !

למעלה