אף פעם לא יצאתי עם כושים. לא מתחברת אליהם.
ג גניפר14 New member 25/2/13 #204 הם האמא של הבוגדנים לא מעוניינת לנסות. ודרך אגב הזבל כבר התקשר ורוצה לחזור. ביקש סליחה. אמרתי לא.
S shayV2301 New member 25/2/13 #208 ברור שהוא ירצה סידרת לו את החיים. יש משפט שאומר :מה שבא בקלות,הולך בקלות. ויש עוד משפט שאומר: אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. שני המשפטים,אגב, מתקשרים למצב העגום שלו.
ברור שהוא ירצה סידרת לו את החיים. יש משפט שאומר :מה שבא בקלות,הולך בקלות. ויש עוד משפט שאומר: אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. שני המשפטים,אגב, מתקשרים למצב העגום שלו.
ג גניפר14 New member 27/2/13 #209 בהחלט אתה צודק כל החיים לומדים. ואני למדתי שאדם אשר נמצא בקנטים ומעלים אותו למעלה ולא משנה מי האדם, ברגע שהוא למעלה גם השתן עולה לו.
בהחלט אתה צודק כל החיים לומדים. ואני למדתי שאדם אשר נמצא בקנטים ומעלים אותו למעלה ולא משנה מי האדם, ברגע שהוא למעלה גם השתן עולה לו.
W wish2 New member 23/2/13 #89 שי.אני אסירת תודה על כל השאלות האלה סיפקת לי סקרנות נשית. אני ושבת שאם זה היה קורה לי אז לא הייתי אומרת מילה. הייתי רואה וכואבת ובורחת מהמקום בשקט.
שי.אני אסירת תודה על כל השאלות האלה סיפקת לי סקרנות נשית. אני ושבת שאם זה היה קורה לי אז לא הייתי אומרת מילה. הייתי רואה וכואבת ובורחת מהמקום בשקט.