שבוע עמוס בפרסים

שבוע עמוס בפרסים

הגיע זמן חלוקת הפרסים, ויש שבוע עמוס... היום (12.11) מוכרזים הזוכים בROY. בAL הפייבוריט הוא דסטין פדרויה. בNL זה קרב בין ברוון לטולוויצקי וקשה לדעת מי ייקח. ההימור שלי הוא על ברוון אבל אולי החשיפה של טולו בסוף השנה וההגנה שלו לעומת האין הגנה של ברוון...אולי הוא ייקח. מחר (13.11
) יוכרז הזוכה בAL סיי יאנג. בAL בסוף השנה נראה שלסיסי סאבת'יה יש את ההובלה, כמובן שבפלייאוף בטח השתנו כמה דעות אבל ההצבעות היו לפני הפלייאוף ולכן סיסי הוא המועמד הראשי לזכות. אבל אולי המצביעים המטומטמים הסתכלו על ה20 ניצחונות של בקט ונתנו לו...
יום רביעי (14.11) תואר "מאמן השנה"...בAL הפייבוריט הוא אריק וודג' של האינדיאנס. בNL קלינט הארדל, בוב מלווין ולו פינאלה הם המועמדים הבכירים...לא ממש יודע להגיד מי הפייבוריט. יום חמישי יוכרז ג'ייק פיבי בתור הזוכה בNL סיי יאנג. ושבוע (19.11) מהיום איירוד ייזכה בMVP ואולי גם בקבוצה חדשה... יום אחרי (20.11) נגלה שמאט הולידיי לקח את הNL MVP...טוב, אולי ג'ימי רולינס לקח לו את זה. "שחקני הקאמבק", ה"כפפות הזהובות" וה"מחבטים הכסופים" (
) כבר ניתנו, כמו גם תארים פחות מוכרים כמו ה"Roberto Clemente Award" שהלך לקרייג ביג'יו, ה"DHL Delivery Man Award" שהלך לג'ונת'ן פפלבון, ה"MLB Clutch Preformer" שהלך לאיירוד והHank Aaron Award" שהלך לאיירוד בAL ולפרינס פילדר בNL. וכמובן שהיום גם מסתיימת הצגת הקטגוריות ב"This Year in Baseball Awards" עם האחרון "Postseason Moment".

chaiel

New member
איירוד שיחק אותה העונה.

רק לא ממש ברור לי למה הוא זכה בקלאץ' היטר חחחחח

ז'ק ג'ונס לטייגרס?

הקאבס קרובים לטרייד עם הטייגרס שיישלח את ז'ק ג'ונס בשביל עומאר אינפנטיי, SS שלא יכול לפגוע ועולה על הבסיסים פחות מ30% מהזמן....מהסוג שהקאבס והנדרי אוהבים כנראה... עוד בהמשך...

הנה ה"Postseason moment"

http://mlb.mlb.com/mlb/awards/y2007/tyib/index.jsp למי שעצלן... -ווק אוף HR של מני במשחק ה2 של הALDS. -ווק אוף סינגל של האפנר במשחק השני של הALCS. -"חייו של חרק" ע"י ג'ובה צ'מברלין במשחק השני של הALCS. -התפיסה של וילי טברז לשמור על היתרון בNLCS משחק מס' 2. -הGO AHEAD סינגל של ניקסון במשחק השני של הALCS. -ה3 ראן HR של טוריאלבה במשחק ה3 של הALCS. -"הום ראן דרבי" = יוק-אורטיז-מני עם באק טו באק טו באק במש' מס' 4 של הALCS. -ג'י די דרו(!!!!!) עם גראנד סלאם, ההיט הכי חשוב בפוסטסיזן, במשחק ה6 של הALCS. -הפיק אוף (המתוכנן) של הולידיי ע"י פפלבון במשחק ה2 של הWS. -וכמובן, הK של פפלבון על סת' סמית' באאוט האחרון של המשחק ה4 והאחרון של הWS. נראה לי די ביזיוני שאין פה שום דבר מהמשחק ה7 של הALCS. משחק מכריע אמיתי אחד היה לנו בפלייאוף ושום דבר ממנו? אם הייתי צריך לקחת 2 ממשחק אחד (עם כל הכבוד למש' מס' 2 של הALCS...למרות שמבחינתי היה אפשר להיפטר מהNL לגמרי
) הייתי לוקח מהמשחק ההוא...הDP של אוקג'ימה של בלייק היה המהלך הכי חשוב בפוסטסיזן...הטעות של ה3B קואץ'...ה2 ראן HR של פדרויה...משהו?! בכל מקרה, הרגע שייך לג'יי די דרו מבחינתי...

פלייאוף די חלש השנה מהבחינה הזאת

בNL שום סדרה לא עברה את המינימום (3,3,4,4)...ובAL רק סדרות שכוללות את קליבלנד היו יותר(
) - ה4 משחקים שלמים נגד היאנקיז וכמובן סדרת הפלייאוף - ה7 מול בוסטון. הקאמבק של בוסטון לא היה הכי מותח (לפחות לא כמו ב2004) אלא יותר תבוסה...היו משחקים מעולים ומותחים כמו השני בוורלד סיריס, השני בALCS והשני בALDS - גם קליבלנד-יאנקיז וגם בוסטון-איינג'לס. והמשחק ה7 עד שפדרויה הגיע... אתה יכול לדמיין כזה תחרות ב2004? (לא היה את זה אז אם אני לא טועה) כמה צריך, 10? אני יכול להביא 10 של בוסטון
הווק אוף של אורטיז נגד האיינג'לס, הווק אוף של אורטיז במשחק ה4 של הALCS, הגניבה של רוברטס במשחק ה4, הווק אוף של אורטיז במשחק ה5, ה2 ראן HR של מארק בלהורן במשחק ה1 של הWS ולפחות גם האאוט האחרון של הוורלד סיריס...זאת רשימה מקוצרת מאוד מבוסטון...וה2004 NLCS הייתה סדרה מעולה - אז יש עוד הרבה להוסיף...

והזוכים בROY הם...

דסטין פדרויה בAL וראיין ברוון בNL, כשהוא מנצח ב2 נק' את טולוויצקי.

דלמון יאנג מקום שני?!

קיבל 3 הצבעות למקום הראשון...אחד לבריאן בנינסטר...גת'רי בלי קול אחד...הנה הרשימות: http://www.baseballwriters.org/awards/2007/2007_AL_rookie.html http://www.baseballwriters.org/awards/2007/2007_NL_rookie.html מישהו הצביע לברוון במקום השלישי...קייל קנדריק הוציא את הצבעת המקום השני היחידה שלא הלכה לטולו/ברוון. וג'יימס לוני קיבל הצבעה אחת למקום שלישי (בשביל אוהדי הדודג'רס...) הקרב בין טולו לברוון הכי צמוד אי פעם...ופדרויה במפתיע הוא לא הכי נמוך אי פעם לזכות בROY.

שאר החדשות

-הטרייד סופי. ז'ק ג'ונס וה5.5 מיליון שלו נשלחים לדטרויט יחד עם קצת כסף בשביל עומאר אינפנטיי (או איך שלא קוראים לו) - פעם פרוספקט SS מבטיח, היום לא ממש...הקאבס היו חייבים להחליף את נייפי פרז איכשהו... -היאנקיז צפויים לשחרר את קרל פבאנו כדי לפנות קצת מקום ב40 מאן רוסטר. לפבאנו יש עוד 11 מיליון בחוזה והוא עבר טומי ג'ון בשנה שעברה. הוא צפוי לחזור רק ביולי בערך ובמקרה הטוב יזרוק בחודשיים האחרונים. זה כנראה לא יהיה ליאנקיז, שיאכלו את ה11 מיליון שלו וייתנו לו ללכת לקבוצה אחרת (בשביל המינימום). -הטווינס עלולים לבקש את קאנו בטרייד של סנטנה עם היאנקיז. בגלל שהם מרוצים יחסית (לקבוצה רגילה) עם הפיצ'ינג שלהם וההתקפה צריכה שיפור. למרות שאני חושב שיש להם סיכוי טוב ב2008, הקבוצה די השלימה עם עזיבתם של סילבה והאנטר ואולי תעדיף "לפוצץ את הכל" ולעשות טרייד לסנטנה וניית'ן. גם האייז שוקלים זאת. -המארלינס מדברים עם מייקל בארט. -פוסדה יישאר בניו יורק, וככל שהזמן עובר נראה שזה יהיה ביאנקיז. יש אופטימיות ב2 הצדדים שיהיה בקרוב סיכום. ריברה צפוי לחזור בקרוב גם הוא. -עוד אופציות לזרוק לתוך סל ה3B של היאנקיז: ביל הול, פרדי סנצ'ז וסקוט רולן (שוב). -האיינג'לס יתעניינו בקרלוס סילבה אם המחיר נמוך מ10 מיליון בשנה - לא סביר. -הטייגרס יילכו על אחד מ3 הרילברים של הפייראטס - מרטה, טורס וקאפס. -הפייראטס לעומת זאת מתעניינים בדיוויד ריסקי, דאג ברוקייל, שון קאמפ וסקוט לינבריק. -הרוקיז צפויים לייצור קשר בקרוב עם האינדיאנס בנוגע לקליף לי. -הרויאלס ממשיכים לחפש "run producer" ועכשיו בוחנים את טופציית טורי האנטר. חוזה גיאן יותר סביר...האנטר לעומת זאת נפגש עם הוויט סוקס אתמול. -פוקודום רשמית FA, אבל הוא עדיין לא החליט אם לבוא לUS או להישאר ביפן...ההצעות הגבוהות שנחשבות לגבוהות ביפן הם 4/20 כך שאין ספק שהוא יכול לקבל יותר בUS... -לעומת זאת, באכזבה רבה הקלוזר הטוב ביפן Hitoki Iwase החליט להישאר שם. -המרינרס והרוטציה הגרועה שלהם מחפשים סטארטרים. בטרייד מרקט יש כמובן את סנטנה וגם וויליס. בFA יש את קרלוס סילבה והיפני (יותר סביר שיגיע) קורודה. באופציית הREHAB פיצ'רס יש את קולון ואולי גם קרל פבאנו בקרוב. -אם פוסדה יסרב לבוא אליהם, המטס צפויים להחתים מחדש את פול לה דוקה. -"אין מצב" שטוריאלבה והרוקיז יגיעו לסיכום לפני חצות - השעה בה מותר להתחיל לדבר עם קבוצות אחרות. -מייק לואל. בחצות כאמור מותר לו להתחיל לדבר עם קבוצות אחרות ולקבל הצעה של 4 שנים ואולי גם 14 מיליון לשנה כמו שהוא רוצה...ומשם הוא די יכול להיפרד מבוסטון כי הם לא יזוזו מההצעה שלהם...אז אם לא יהיה סיכום בשעות הקרובות...אפשר להתחיל להיפרד מלואל.

הו סופסוף קצת דיבורי פייראטס!:

מה אתה חושב היאנקס יכולים להביא לנו על פרדי? אני לא ממהר לשלוח אותו מפיטסבורג. מה אתה חושב הטייגרס יביאו לנו על מרטה (שיש לו אחלה חוזה שבעולם לעונה הזאת ונראה לי אופציה או משהו ל2009), על טורס (אני אקח כל פאקינג קראפ בשבילו... חתיכת אפס) או על קאפס (מבחינתי הוא כמעט אנטאצ'אבל. סוס אמיתי. אני רוצה משהו ממש ממש טוב בשבילו. יותר טוב ממה שקיבלנו בשביל גונזו - לה רוש.) ? ומי אלה ברוגייל וקאמפ?

קשה לי לדעת...

עם היאנקיז זה בטח אחד הפיצ'ינג פרוספקטס הפחות טובים שלהם...אלן הורן וכאלה. לא משהו מבטיח מדי - סטארטרים 4-5 במקרה הטוב. את הטייגרס אני מכיר אפילו פחות אבל קשה לי להאמין שטורס שווה יותר מדי...פרוספקט נחמד כזה שבסוף לא ייצא ממנו כלום בטח. מרטה אולי יביא משהו קצת יותר שימושי. קאפס לעומת זאת, למרות שאני בספק שתעשו לו טרייד, יכול להביא לא מעט...אבל גם פה קשה לי להעריך
שיהיה קצת יותר בסיס לשמועות האלו אולי נדע יותר טוב... ברוקייל בן 40...מסוג הרילברים הותיקים שקופצים בין קבוצה לקבוצה ומצליחים רק בפאדרס...חח סתם. הייתה לו קריירה נחמדה בסה"כ וגם שנה שעברה הוא היה טוב מאוד...לפאדרס...הוא לא שווה יותר מדי אבל אני מניח שהוא לא אופציה רעה בתור רילבר שישי בבולפן בחוזה של שנה ו2 מיליון או משהו כזה
(והאמת שזה לא פייר בשבילו שאני אומר שהוא הצליח רק בגלל הפאדרס...היה לו 1.79 ERA בחוץ ב45 אינינגים ו4.88 ב35 אינינגים בבית שנה שעברה...אבל עדיין זה רק אני או שהרילברים האלו תמיד מצליחים רק בפאדרס?) קאמפ לעומת זאת בן 32 והוא מסוג הרילברים שקבוצות עם בולפנים גרועים כמו קנזס (של 2004 ו2005) וטמפה (2006-2007) מביאים כדי לטחון אינינגים בבלו אאוטס
אני מניח שהוא עדיין יכול להצליח בפאדרס...אבל בפייראטס הוא נראה לי מיותר גם בתור לונגמן.

למעלה