שבוע...+עדכון

שרוך

New member
שבוע...+עדכון

בס"ד שבוע טוב אם אפשר להגיד ככה אחרי שבת כזאת... אז סליחה שהטעיתי אותכם אבל ישר בכניסת שבת דקותיים אחרי שכתבתי את העדכון פה נחתו קטיושות על כרמיאל באיזור התעשייה אמא איזה פחדה איזה חרא זה ככה לפתוח את השבת די נמאס לא האמנתי חשבתי שיהיה לנו שבת שקטה אבל טעיתי , טעיתי ובגדול... כל השולחן שבת אנחנו בפניקה למי יש חשק לאכול למיייייייי שומעים על ההרוגים במירון ואז אתה אוכל בכוח ראבק שבת אבל כל הזמן בפון יש אנשים שדואגים ההורים שלי עונים... לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב אבל היום קמתי עם טיל חדש בלב התעוררתי היום עם רעש של טילים שוב כנראה נפלו על כרמיאל טילים ירדתי למטה לסלון אף אחד לא היה ער מזל שהאחיין שלי ואחותי ישבתי איתם רציתי לבדוק האם אני מדמיין אבל צדקתיגם אחותי קמה מיזה... מנסה לישון ואז מבין ששוב יש התקפה על כרמיאל די די נמאס והפעם זה בתוך העיר כן שכונות בכרמיאל יש דיוח שנפל ליד הבית של אחותי אח"כ מקבלים עדכון שנפל גם בטבריה... ורק משעה לשעה די ברור אניי השבוע לא יהיה בחו"ל עכשו אנחנו מדברים עם אל על לבדוק אופציה לחודש הבא ואם לא איזה חופש יהיה לי מה אני יספר מה אני יעשה ראבק.... אבא די נמאס אני רוצה חייים נורמלים ועכשו מוצ"ש למי יש חשק להפגש עם החבר'ה כמו כל מוצ"ש אבל אני יהיה פה על המחשב לעדכן ולהתעדכן מה שהמשפ' לא סיפרה לי כל השבת... שבוע טוב שרוך

שבוע טוב ושקט..

איזו שבת.. כל השבת ההורים ואני היינו בפחד, כמעט כל האנשים בנהריה עזבו, ואנחנו נשארנו די לבד.. מזל שסבתא גרה מתחתינו, אז היה לנו לאן ללכת לפעמים.. אבא בכלל לא הלך לבית כנסת, היינו תקועים פה כל השבת. בלילה ישנתי סוף סוף נורמלי, אבל כשקמתי (ברבע לעשר.. תארו לכם, ועוד בשבת..) אבא ואמא אמרו שהיו נפילות, אבל רחוקות. ככה עבר לנו הזמן בנעימים, עד שבשבעה 1, כשירדנו לגינה של סבתא, התחילו להישמע בומים שהלכו והתקרבו.. סבתא ואבא התחילו לצחוק על אמא ועלי בגלל ההיסטריה שלנו, ונכנסו בכל זאת לממ"ד. בשעה 6 בערך נפלו עוד קטיושות, בדיוק שניה אחרי שאבא אמר שהוא הולך לטייל ואמא אמרה לו שלא ילך. אני חושבת שזה מנע ממנו ללכת.. וזהו, עד עכשיו לא נפלו קטיושות. בתקווה ללילה שקט..

הדודים ובני דודים שלי מדהימים=]

אני כ"כ אוהבת אותם.. הלוואי שנשכנע אותם לבוא לשבוע=]

נוית...יהיה טוב...

בס"ד נוית
דוגרי אין לי כ"כ הרבה מה לכתוב פה אז קבלי ממני
ענק! וגם
ולא לדאוג יותר מידיי כי זה רק מגביר את הלחץ הנפשי....(פסיכולוגיה) בקיצור תהיי חזקה! אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
מוזמנת אליי ת-מ-י-ד-! *+*לילה-שקט*+*

נועה, מתוקה שכמותך! ../images/Emo13.gif

אל תדאגי, אני לא מודאגת.. אני מאמינה באמונה שלמה שכל מה שד' עושה, הכל לטובה!

הכלטובה

New member
שבוע טוב וש-ק-ט בעזרתו...

אויי איזה עצוב שרוך...:(... פה בקריות יש כבר חרדות שאולי נפלה קטיושה מרוב פחד מתחילים לדמיין דברים..קמתי בשלוש לפנות בוקר בגלל זיקוקים והייתי בטוחה שזה קטיושות! וכולי נלחצתי...וכל הלילה היו מסוקים מעלינו...קיצר באסה..אבל נקווה לטוב!

NaaMuna

New member
../images/Emo7.gifעצובב..

שיהיה שבוע טוב
ורק בשורות טובות בעז"ה

אח שלי,תהיו חזקיםםםםם

בעזרת השם יהיה טוב ואנחנו שולחים לכם חיזוקים מכאן
[כנ"ל לכל הצפוניים]

בנענית

New member
ואני מת"א במרכז,

בעיר צפונבונית שכזו בגופי, אבל לבי נמצא בנהריה, כ"כ רציתי להישאר שם, בבית. אמא התעקשה שנסע לת"א. אנחנו אצל חברים טובים שלנו, אבל כמה אפשר "להתנחל" כאן. אבא אומר שאם השמיים יהיו בהירים,אז כנראה שאחרי הצהריים נחזור.... תהיו חזקים, תשמרו על עצמכם ואל תצאו מהבית!!! אוהבת כ"כ ומתגעגעת המון
אני...

שרוך

New member
עדכון של הבוקר...

בס"ד שלום לכולם... שיהיה לכולנו בוקר סביר.... אז איך לתאר תרגשות איך לתאר תמצב... לא יודע אתמול במוצ"ש אחרי שכתבתי פה את העדכון שמעתי שחבר שלי נפצע מאחד הטילים שנפלו בעיר ממש משמח לשמוע ומועדד התקשרתי אליו הוא סביר רק עם שריטות בעין ובראש... אח"כ החבר'ה באים אלי מנסים לחזור לשגרה לראות סרט במקרה היה בסרט קטע שצריכים לרדת למקלטים אמרנו זה כ"כ אקטואלי ובדיוק ישר אני מקבל טל' אתם בסדר אמרתי כן מה קרה לא שמעתם שיש טילים בכרמיאל אמרתי לא שמענו ישר כולם מדברים עם הבית שהכל בסדר ואז מסתבר שאולי כן אולי לא רק אחרי חצי שעה קיבלנו סופית שהיה בכרמיאל עוד מתח אבל אין נפגעים גומר את הסרט כולם מתקפלים לבתים מהר מהר שלא יקרה שום דבר אח"כ מעביר את הערב עם שיחות של החבר'ה מהאיזור כולם בדכאון אחת אולי נוסעת לאשדוד ואני אומר אני נשאר בכרמיאל לעוד שבוע אם זה יהיה ככה אני באמת יהיה חייב חופש וילך למרכז... עכשו קמתי איכשהוא אחרי לילה בסלון בגלל הפחד של ההורים שאני לא ישן בקומה השניה ישנתי על מזרונים אין מה לעשות מלמחמה ואני ישר קם לשמועות מחיפה חרא חרא עוד מעט הולך להתפלל... זהו עוד יום לשבת מול הטלויזיה ולשבת פה על האיסי... אוהב אותכם עם ישראל שרוך

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifיונתן...

תהיה חזק אני דואגת לכם המון! בע"ה הכל יהיה בסדר ואתה תמיד תמיד מוזמן לפה!

hodaya THE oNe

New member
אין מה להגיד...

חוץ משתהיו חזקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoyop

New member
אני גרה ממש ליד כרמיאל...ו..

בתפילה כוולם יצאו החוצה .. נפלו קטיושות.. בכרמיאל =( חחיבים להתחיל לחזור בתשובה! זה רק יעזור >>תאמינו לי!!!

למעלה