ברור !!! כפרה עליה... ראית אותה בקמיין של סקצ'רס.. איזה יפה?
ט טווול New member 28/11/08 #30 תשובההההההה ופליז תעני לי גם... כן דנה תהייה בפסטיגלל והשאלההה איך השגתתתתתתת כרטיס למאחורייי הקלעים אני הכי רוצה בעולם בבקשה תגידי לייי
תשובההההההה ופליז תעני לי גם... כן דנה תהייה בפסטיגלל והשאלההה איך השגתתתתתתת כרטיס למאחורייי הקלעים אני הכי רוצה בעולם בבקשה תגידי לייי
P porky169 New member 28/11/08 #31 יש לי שאלה אליך../images/Emo134.gif אני לא בא להעליב או משהו אבל למה את כותבת כל אות כמה פעמים? לי אישית זה נורא צורם בעין... זה לא רק את הרבה כותבים ככה, אות אחת לא מספיקה?
יש לי שאלה אליך../images/Emo134.gif אני לא בא להעליב או משהו אבל למה את כותבת כל אות כמה פעמים? לי אישית זה נורא צורם בעין... זה לא רק את הרבה כותבים ככה, אות אחת לא מספיקה?
0 0OמומיןO0 New member 24/11/08 #9 ../images/Emo201.gifחבל יש פה מקום לכולם ויש פה גם קרובים לגיל שלך. אבל איך שאת רוצה להתראות
ש שירי116 New member 24/11/08 #10 אם זה בחירה שלך... אם זה רק בגלל שאת קטנה בגיל יותר אז חבל כי את לא ממש קטנה יחסית וזה לא ממש משנה יהיה נחמד אם תכתבי לפעמים, כרצונך להת' :]
אם זה בחירה שלך... אם זה רק בגלל שאת קטנה בגיל יותר אז חבל כי את לא ממש קטנה יחסית וזה לא ממש משנה יהיה נחמד אם תכתבי לפעמים, כרצונך להת' :]
ל לוט M New member 27/11/08 #22 לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo203.gif זה לא בגלל שאני קטנה! זה ממש לא חשוב, כתבתי את זה כי זה קיים אבל לא בגלל זה עזבתי! שוב, עזבתתי כי אני די עסוקה עכשיו ואני לא מגיבה הרבה, לא בגללכם או משו כזה!
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo203.gif זה לא בגלל שאני קטנה! זה ממש לא חשוב, כתבתי את זה כי זה קיים אבל לא בגלל זה עזבתי! שוב, עזבתתי כי אני די עסוקה עכשיו ואני לא מגיבה הרבה, לא בגללכם או משו כזה!