אהה אוקיי :) אז אם כך עכשיו אנחנו מכירות, נעים מאוד (:
J Jen74 New member 16/9/08 #18 אההההההההההההה../images/Emo24.gif מה שלום ההוא מחוף הים? החזרת לו כבר את הספר?
S slee4 New member 16/9/08 #26 האמת שיצא לי להיתקל בו בפוקס כזה והוא נתן לי את המספר שלו אבל יומיים אחרי זה הפלאפון שלי החליט למות,את עדיין בקשר איתו?
האמת שיצא לי להיתקל בו בפוקס כזה והוא נתן לי את המספר שלו אבל יומיים אחרי זה הפלאפון שלי החליט למות,את עדיין בקשר איתו?
D Daniel44862 New member 16/9/08 #20 גם אני חדש פה...! אני פה כמה חודשים דניאל|בקרוב מאוד בר מצווה!|צור יגאל
P professional noob New member 16/9/08 #40 שאלון...../images/Emo22.gif את קולעת אותי לחלקיקין קטנטנין!!
Y Yu vi New member 16/9/08 #35 שארוני!!!!!!!../images/Emo85.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישלי חתול!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור אני צריכה לדבר איתך מתישהו ואני שמחה שראיתי הודעה ממך ואני יכולה לנצל אתזה בשביל להודיע לך אה והפיג'מות שליטה ווהו /m\ ^.^
שארוני!!!!!!!../images/Emo85.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישלי חתול!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור אני צריכה לדבר איתך מתישהו ואני שמחה שראיתי הודעה ממך ואני יכולה לנצל אתזה בשביל להודיע לך אה והפיג'מות שליטה ווהו /m\ ^.^
S slee4 New member 16/9/08 #37 יוביייי../images/Emo23.gif חתול?!חחחחחחחחחחח את אלרגית לחתולים ויש לך חתול?! אני מדברת איתך עכשיו אז נתעדכן^^ ואכן הפיג'מות נסגדים כמו תמיד!
יוביייי../images/Emo23.gif חתול?!חחחחחחחחחחח את אלרגית לחתולים ויש לך חתול?! אני מדברת איתך עכשיו אז נתעדכן^^ ואכן הפיג'מות נסגדים כמו תמיד!
ב בטטה ירוקה New member 17/9/08 #45 את כה נסגדת אני לא מאמינה שתגורי שנה הבאה בירושלים! זה פשוט כל כך לא הגיוני שזה לא יכול לקרות! מתגעגעת יותר אח הימים של פורום הפיג'מות 1082
את כה נסגדת אני לא מאמינה שתגורי שנה הבאה בירושלים! זה פשוט כל כך לא הגיוני שזה לא יכול לקרות! מתגעגעת יותר אח הימים של פורום הפיג'מות 1082
מ מתוקה אש מגיל חמש New member 16/9/08 #22 למנהל [אורי אם אני לא טועה ? ] אני רשמתי את עצמי בלוח אירועים ואני לא מופיעה שם , למה ?
J Jen74 New member 16/9/08 #23 כשהוספת תאריך רשמת גם של מי היומולדת? יש גולשים ששוכחים לציין כינוי או שם בהוספת תאריך האירוע ואז המנהלים לא יודעים למי לשייך את הוספת תאריך יום ההולדת.
כשהוספת תאריך רשמת גם של מי היומולדת? יש גולשים ששוכחים לציין כינוי או שם בהוספת תאריך האירוע ואז המנהלים לא יודעים למי לשייך את הוספת תאריך יום ההולדת.