בדיליי עצבני אבל שיהיה....
כי מוטב מאוחר מאשר אף פעם..וכי לא היה לי זמן ועכשיו יש
רון חולדאי היה ממש מצחיק אני אוהבת את החיקוי הזה של קובי.
העיר שלי , שלי!
גם סמלת נטלי מגניבה. סבבה סבבה? רדיו חמחמס אומנם זה סאטירה אבל זה דיי משעמם... אבל גוטליב עושה טוב את גידמאק. אגס בהפתעה היה קורע מצחוק, ואהבתי את עפר בתור הקורבן המסכן
ועפר מנצל הזדמנויות לעשן, גם בקטע של הפיספוסים שרואים באתר הוא לקח לרותם אבואב את הסיגריה
עפר:
מאות אנשים מסתגרים בבית המריבה בחברון,הדבר שיהיה הכי קשה לצהל לפנות הוא השלט כאן גרים בכיף..עוזיאל ירמיה יוהשפט,הודיה,אלישבע ,בת אל, מוריה סגולה...ואחמד .כי מישהו חייב לנקות.
שחו דגים שחו
המערכון עם דנה היה משעשע ,כבוד עצמי זה לא ממש הצד החזק שלה חחח
חייה בסרט הבחורה.
עפר : אם זה לא מעניין אז למה את כאן? דנה: ראיתי מצלמה וראיתי אותך ואני תמיד אמרתי לכולם,שבשבילי עפר שכטר הוא הגבר היחיד, עפר: תודה . חיים יבין :חכה עם התודה. דנה שמגיע לגובה שלי. הקטע של המצב הביטוחני היה מוצלח, אהבתי את ההגשה של עפר ודווקא עפר מסתדר טוב עם הדמות של מרסל ,באמת מה אתה אומר. גם השיחה שהוא עשה עם ציפי לבני הייתה משעשעת אני אוויר אני טפאט
החיקוי של מרינה מקסימלאין בלומין היה טוב
שני גדולה
מרסל: ואם אני אגיד לך עפר שאני הייתי מתופפת גם בלהקת הקליק וגם עם צביקה פיק וגם עם מירי מסיק? עפר : אז מזה אני מסיק שאת לא חכמה במיוחד. מרסל: אממ,בסדר אבל אין כמו ביבי. עפר:וגם מזה אני מסיק את אותו דבר
הוא ממש השתלט על כל הקטע של ההנחיה בתוכנית, ואהבתי איך לפני הקטע של הרופאים האלטרנטיבים הוא הביא כזאת בעיטה חחח
המערכון של דיקור נמרץ היה חביב.
החדשות הרעות הן שנשאר לך עוד שבוע לחיות והטובות? בגלגול הבא אתה לא אתיופי
עפר: המשטרה תפסה 72 ק"ג של אירוין באזור ים המלח.זה היה מבצע מאוד מסובך המשטרה הציבה בלשים ועשתה מארבים וחיפשה בכל מקום,עש שבסוף היא הצליחה למצוא את ים המלח
עפר:האמת היא שחיים יבין מאוד מזדהה עם השמן של הפלפל גם אותו מחליפים פעם ב 60 שנה
המערכון של האח הגדול היה יחסית חלש, החיקויים מצליחים אבל אין להם כבר עלילה להמציא..ומסכנה שני העיפו את רנין את מי היא תחקה עכשיו??? אז יחסית לתוכניות קודמות היה חלש כי לא היו הרבה קטעים מוכרים, אבל בגדול רואים שהם משתפרים.
והתמונה הזאת מצחיקה