שבוע נפלא

שבוע נפלא

שבוע טוב ומבורך חבריי שיהיה שבוע מוצלחחחחחחח שבוע מלא בלבן צח ,וחגיגי שבוע של חגיגות הביכורים שבוע של סופים והתחלות שבוע מלא מכל טוב ופרליני אהבה חיוכים נישוקים חיבוקים ומלאאאאאאאא אהבה ♥ אוהבת מאחלת שבוע טובבבבבבבב ♥ טלי

טלי כל הברכות שתחזורנה אליך פי שתיים ולכולם

שבוע טוב , שבוע בלבן

שבוע קצר ובאמצע חג מקסים חג של מאכלים לבנים וטעימיים שיהיה לנו שבוע נהדר וחג שמח אני מתכננת מה להכין השבוע שיהיה לי חג טעים אמיתי

פשו שי ת

New member
שבוע טוב ומבורך

שיהיה לכולנו שבוע טוב שבוע מבורך וחגיגי לבן צח כשלג ומלא מלא מאכלים לבנים וטעימים לכבוד החג שולחת לכולם איחולי חג שמח מחר בערב נוסעים בעז''ה לאבי לחג
אוהבת חגית

em0854

New member
פשושית

שמחה שאת מתקרבת אלי, אני דווקא אהיה בחג במרכז. תבלי טוב. וחג שמח עדנה

פשו שי ת

New member
עדנה יקרה

אני מתקרבת ואת נוסעת....אין דבר שיהיה לך חג שמח ומהנה חגית

em0854

New member
חג שמח

הערב אני מארחת את שתי אחיותי ובני ביתן. מחר אני נוסעת להתארח , ולמפגש עם בני המושב בו גדלתי. אני צופה שיהיה מרגש. למעשה כמעט סיימתי את ההכנות. נשאר המאכל המסורתי שלנו לשבועות - סושי. אני לא אוכלת סושי אך הצעירים מתים על זה. תיכף אכין אורז ושיתקרר הבת שלי תגלל במחצלת. אני כבר סיימתי להכין פשטדות, סלטים, גבינות מתובלות וממרחי פסטו. וכמובן עוגת גבינה עם אוכמניות ועוגת תפוחים לרגישים ללקטוז. אז יאללה להמשך העבודה. חג שמח לכולם, עדנה

חני163

New member
../images/Emo172.gifחג שבועות שמח לכולם

הערב משפחתי האהובה מתארחת אצלי, מאושרת ושמחה במה שיש בעוד כשעה נסב מסביב לשולחן ותתחיל הזלילה הגדולה, בריאות אושר ובשורות טובות לכולם, אמן

חג שמח לבן ורזה

עדה הבוקר היו הילדים עם הנכדים אצלי ובשבת יחזרו שוב ו הילדים

איזה חג נפלא זה שבועות../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo174.gif|גלידה

אתמול בערב נאספנו כל המשפחה אצל אחותי, לארוחת חג חלבית וטעימה, היה ערב נפלא. אז מה היה לנו... צלחת עם גבינות אירוח, (קממבר עם אגוזים, אמנטל, גאודה-בזיליקים ועוד אחת ששכחתי - שוות ביותר, אבל יקרות רצח ) מרק יוגורט ולחמניות גבינה, שהכינה אמא שלי, מקלוני קשקבל ומקלוני רוקפור שאני הכנתי, סלט ירקות שהכינה אחותי וסלט עלים ירוקים, עם קוביות אננס וקשיו גרוס, שאני הכנתי. רביולי גבינות עם רוטב פטריות, שהכינה אחותי, קנלוני ממולא בסלמון ועלי מנגולד, שהכין גיסי, פשטידת גבינות, שהכינה חמותה של אחותי, ולקינוחים... גלידות, גביניות בציפוי רויאל אייסינג, שאני הכנתי (בתמונה), עוגת גבינה, שהכינה חמותה של אחותי וקרפלך ממולאים גבינה שגם הכינה חמותה של אחותי, ו... נקטרינות מבושלות, בזיגוג של קרם תפוזים ומייפל, עם קרם מסקרפונה, שהכינה אחותי. היום נמשיך לאכול דברים חלביים טעימים בתוספת משהו ממשפחת פירות הים, שעוד מעט אכין שיהייה חג שמח!!!

לקרוא את זה והתאבון מתעורר

זה נשמע טעים כמו תפריט של קטרינג חלבי משובח והתכנסות משפחתית בחג עם מטעמים שכאילו היא התכנסות מבורכת וטעימה הייתי רוצה לטעום חלק מהדברים טעמים שאת כתבת עליהם ולא סתם אומרים שאצילנו חג שמח זה עם שולחן ערוך במטעמים

למעלה