שבוע נפלא לכולם

Z o d i a c

New member
שבוע נפלא אכן זה היה../images/Emo70.gif

זודיאק התחיל ללמוד בשעה טובה ומוצלחת, למד להבין ששילוב הלימודים עם העבודה אומר בוודאות שהרבה חיים לא יהיו לו ושופינג פירושו רכישת נייר כרומו במשקל 160 גרם ושאר אקססוריז (כמו פחם סינטטי, נייר דבק חלבי) בארטא. איפה הפומלית שתפנק לי את הבטן למה אני חולה...גרסה משודרגת לקלקול קיבה. אם כי יפה לי לדיאטה

הנני זוד שלי הנני

מה שלומך חתיך שלי? התגעגעת? יאלה תפסיק להתלונן, תודה שאתה נהנה מהלימודים. יש חתיכים? לבוא? איך קלקלת ככה את הבטן? הכי טוב לזה זה לאכול אורז (רצוי מלא) בלי יותר מדי תבלינים ותוספות. וגם לשתות המון. הכי טוב זה מים או תה צמחים (לואיזה, מרווה, נענע ואם אתה אוהב אפשר גם בבונג) יאללה לאכפת לי כאב בטן, תביא חיבוק ונישוק גם.

אבל .. אבל..

בפיתה טריה לא? כמה תלונות יש לך.. כינים צעירות עסיסיות והוא מתלונן. אבל זוד חולה, כואב לו הבטן.. ואתה מקנא. תתבייש, לא מתאים לך ירוק
תעזור לפייס אותך? (בכל זאת.. מינהל)

אייבורי

New member
תעשי מקום לידו במיטה

לכי להביא קצת תה וסרטי זימה נעשה לו נעים בגב. שיחלים במהרה.

השתגעת?

רק חסר לי שתידבק ממנו ותתחיל להגיד לי "פומי, תה" "פומי, פיתה עם כינים" חוצמזה שאני מתעצבנת מ"נעים בגב". אצלי זה או מסאז' או נשיקות.

אייבורי

New member
רק חסר לנו שאת תדבקי

הכתומה תוציא לי עיין שלא שמרתי עליך הקוביה תתעצבן וכושי ענק ירדוף אחרי. דווקא נעים בגב משאיר חריצים עמוקים.

Z o d i a c

New member
איזה חתיכים הלוואי...

יש שם כל כך הרבה בנות עד שהמרצה שלי לטיפוגרפיה פונה אלינו בלשון נקבה. ולא, זה שהוא הומו ושהאקדמיה ללשון קבעה שרוב בנות מאפשר דיבור בלשון נקבה לא מעניין לי את התחת
מה גם שהוא מדבר גם על עצמו בלשון נקבה שזה כבר סיפור אחר.. לשתות אני שותה המון, אורז? בטח! שניה! אייככססס...אלא אם הוא עטוף בהרבה סלט אני לא נוגע. 'צטער. ואתה שם עם הכחול, מה יש, לשניה לא מפנים אליך את כל תשומת הלב מתחיל הריגשי??

אייבורי

New member
נעשה פיפטי פיפטי

אתה תעניין את התחת של המרצה. ואני את ישבנן של התלמידות. חצי בחצי.

הברכות שלך נושאות פרי../images/Emo8.gif

הפתעה אחת כבר התקיימה, והשנייה תגיע בגדול עוד 3 ימים. ספק אם יהיו הפתעות נוספות. אולי הפתעונת קטנטונת...

למעלה