שבוע נפלא לכולם

בוקר טוב

ושבוע טוב.. שבוע מלא בסשנים מוצלחים באוגזמות מתפרצות ... בסקסיות.. בחושניות... בקיצור אל תשימו לב אליי אם תשמעו בקולי לא תלכו לעבודה...

אייבורי

New member
מי אמר חזוק ולא קיבל ?

אכן מיותר לעבוד למרות שמממ...אההה כן במשרד..מממ...אופססס לעבוד זה אחלה.

שלי הכי הכי הכיף../images/Emo70.gif

א. פתחתי את השבוע בצמד מסרים מחמיאים ונהדרים ב. מותר לי כבר לצאת מהמיטה ומהבית ג. כולם אבל כ-ו-ל-ם להחזיק אצבעות, בתקווה שהרופאה מחר תרשה לנו גם קצת סקס... (חחח, קצת אלק.. היא רק תרשה ואנחנו כבר נבדוק את הקצת הזה) אל אלוהים, כבר שישה וחצי חודשים של המנעות... יוצא לשנינו עשן מהאוזניים. אייב יא נוכל, תצליב אצבעות מיד
, גם ברגליים

nerissa

New member
ייאאא יאאאאאא יאיא יאיאאאאא

היא יוצאת מהבית! את יכולה לצאת מהבית, לעלות על מונית, לנסוע לשדה התעופה ולקפוץ לאיזה שעה שעתיים לכוס קפה כזה כאילו???
אוף. סוף סוף!!! לכי לנשום אוויר, חמדתי. זה בהחלט מגיע לך
ומחזיקה אצבעות עד מחר.. לדונלד. המסכן יהיה אומלל מחר אם ירשו לך להזדיין. או אמא'לה! תשאירי לו משהו, שמעת???

nerissa

New member
בודאי שרק עליו!

תזכירי לי מי את?? יש רק מים בבית הזה. אם את רוצה קפה - הביאי אותו. אישית! that's a good slave

פחחחח

לא באה. פסדר? ככה, אפילו קפה לא מביאים כאן.. ולחשוב שעמדתי לאפות לכם עוגיות טריות כל יום, חידשתי את תכולת הקנקנים, טפי.. עכשיו תתחנני אם את רוצה שאבוא.

nerissa

New member
כאילו..

לכרוע על ברכיי, עירומה, לשאת אליך מבט מתחנן ומתחנחן.. לנשק את כפות רגלייך הענוגות.. אהמממ.. אני תוהה אם זה יעזור..

מחזיקה אצבעות ברגליים.

(את הידיים אני צריכה כדי להקליד את ההודעה הזאת, מה זאת אומרת? הרי אני לא גבר.
) אם לא נראה אותך בפורום בימים הקרובים כבר נדע מה היה גזר הדין.

אייבורי

New member
קרמבהההההההההההההה

פומי תגידי, זה נכון שאחרי שישה חודשים זה הופך לקוט'ג ? איזה מזל פתאום התחיל לו גשם... אחחחחחחחחחחחחחחחח איך שמח בשבילך, מחזיק את הזיין כמו שבקשת.

למעלה