שבוע נפלא לכולם

בטח!

השבת הייתה אחת השבתות ללא ספק!בכלל כל השבוע
וכן כן בגרות במתמטיקקה ביום שלישי,וויפי היי חח סתם האמתי שזה ממש לא מעניין אותי..אני לא מתכוונת ללמוד אין כוח אבל שיהיה בכל מקרה בהצלחה לכוווווולם=]

תיפי1

New member
הלוואי שאני הייתי מתיחסת ככה לבגרות../images/Emo83.gif

את לא בלחץ? לא כלום?

N0 far

New member
מה ז"א לא תלמדי!?

ואני עוד הייתי בטוחה שאני מזלזלת בלימודים
אני לא נמצאת בשיעורים/מבריזה חופשי.. לא לומדת לא כלום.. אבל משום מה למתמט' למדתי ועוד אואואואו למדתי.. חרשתי!!! [נוו טוב בגלל מתמטיקיX -להסברים פנו אליי
] איך את יכולה לא ללמוד!?!? אם היית אומרת היסטוריה שזה אשכרה לשבת ולקרוא או לשון נגיד הייתי מבינה.. אבל מתמט'?!?! זה רק תירגול!!!!! תתחילי לתרגל כבררר!!!!!!! הבנת אותי?!!?!!?!?! [אגב.. כמה יחידות את..?]

N0 far

New member
חחחח../images/Emo6.gif

אההה את מהתלמידות החכמות האלה... הפנתי..:]]

תיפי1

New member
לא, לא זוכרים../images/Emo83.gif

מה נראלך?
איך אין לי כוח לבגרות הזאת:|

N0 far

New member
חח שיערתי לעצמי שתזכרו../images/Emo3.gif

[וואי זה משום היה היה נמשע בנימה כזאת סנובית
אבל זה ממש לא
אווווךךך אין לי איך להסביר
] גם לי:/ אווווווווווווווווווווווווווווך כמה כסף ביזבזתי בשביל ללמוד לבגרות ה#$%#@!%$!#%! זאתי...

N0 far

New member
לא... למיקודיות קניתי ספר אחד וזהו../images/Emo3.gif

לא הספקתי לעשות עוד
אבל הלכתי למתמטיקיס.. שזה מין מקום שמלמדים מתמטיקה.. והייתי שם בזמן האחרון כל יום.. וזההה יצאאא פווול כסף.. [מ16.00-19.00] 120 ש"ח שבעיקרון זה לא הרבה בכלל..! 40 ש"ח לשעה זה סביר.. ועוד האווריה שם והכל.. אבל כשהולכים כל יום 6-9 שעות ומקבלים ציון כזה נמוך.. אז זה מבאס ברמות

N0 far

New member
אכןןן../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

כמה יחידות את?!
שניייםםםם

N0 far

New member
אכן!!!

חבל שהמוח שלי לא יכול לקלוט את זה:/ חוץ מזה מה הבעיה לרדת אם זה עד כדי כך מיותר לך?!

מאוחר מידי..../images/Emo10.gif

אני נגשת הקיץ לשני שאלונים (05+06) ואם אני לא עושה אז סתם תהיה חסרה לי יחידה שאין לי מושג מתי אפשר להשלים (אם אני יודרת לחמש צריך להשלים 03..) בכל מקרה
שיהיה בהצלחה מחר..! אני נגשת רק ל05 ועושה את 06 במועד ב'.. עקב ציוני הכושל וחוסר הזמן להתכונן לשניהם

N0 far

New member
חחח ואווו...

אז בהצלחה שיהיה לך
ותודה על הבהצלחה בשבילי
[ חח אני פשוט אזדקק לה..
]

RaZiK4

New member
את כיתה י'../images/Emo2.gif

נראה לי שכל פעם אני שואל אותך מחדש:D תמיד אני חושב שאת כיתה ח' או משהו.. לא יודע למה=0 מעליב משהו. לא? חחח

למעלה