Katzele Persians
New member
שבוע מקסים לכולכם!!
כל כך כיף לי מאז שגיליתי את הפורום הזה לפני כמה שעות... העברתי כאן ערב נעים ומרתק, אז קודם כל - תודה רבה לכולכם!! אני חסידה גדולה של עיצוב ומאמינה מאוד באנרגיות ובזרימה של אנרגיות. לפני כחודש וחצי עברתי לדירה חדשה-ישנה. הדירה שייכת להורים שלי ולמעשה גרתי כאן עם אחותי במשך שלוש שנים - אני בקומת הגג והיא בקומה התחתונה. נפרדנו לשנתיים בהן גרתי בדירה שהייתה מאוד בעייתית מבחינתי, ולפני כחודש וחצי, כפי שאמרתי, חזרתי לכאן אחרי שאחותי עברה לדירה חדשה משלה. הפעם אני 'לבד' כאן (במרכאות מאחר ואני עם שלל בעלי החיים שלי - כל הקומה העליונה היא חדר משחקים אחד גדול לחתולים). איכשהו, מאז שמצאתי את הדירה הזו (אני הייתי זו ש'שלחה' את ההורים שלי להתרשם ממנה ובסופו של דבר הם החליטו לרכוש אותה), זו היתה אהבה ממבט ראשון ותמיד אמרתי להם ש'יום יבוא ואני אקנה אותה מהם'... עכשיו, כשחזרתי, הכל מתחיל להיות כ"כ טוב... כל פינה בבית הזה כ"כ מושקעת ומחשבה רבה מושקעת בכל. עד עכשיו עיצבתי את הסלון, המטבח והמרפסת היפהפיה שלי, מלאת העציצים
נשארו חדר העבודה (שעדיין מלא בארגזים, לצערי אין לי הרבה זמן ופורקת אותם בקצב קצת איטי מדי) וחדר השינה, שכרגע המחשב נמצא בו מאחר וצריך לסדר את שקע הטלפון בחדר העבודה - כדי להתחבר לאינטרנט. לתדהמתי, בכלל בלי להתכוון, הרבה מאוד דברים שאילנה המליצה עליהם בסידור הבית - עשיתי בכלל בלי לדעת. פרט למחשב שזמנית (מקווה שבסופשבוע הבא העניין יסתדר) תקוע בחדר השינה, הכל 'לפי הספר'. האמת שאני גם מאוד מרגישה את הזרימה הטבעית והנועם של הבית. כיף להכנס וכבר בשלב הכ"כ ראשוני הזה, אני מרגישה פה הכי בית שיכול להיות. מאחר ואני, כפי שכבר כתבתי, חובבת גדולה של עיצוב פנים (ושוקלת ברצינות לעשות תואר בתחום), החלום שלי הוא לעצב את חדר השינה כחדר הכי רומנטי, אירוטי, מדהים ועוצר נשימה שיש. לאחר קריאה מעמיקה בפורום, גיליתי שעל כמה מהדברים שרציתי לעשות (כמו לצבוע את הקירות בבורדו) כדאי לוותר, וישנם מספר דברים שברצוני להתייעץ עמכם. נראה לי שאכתוב לכם את הרעיון בגדול, ואשמח אם תוכלו לייעץ לי האם ללכת על זה - או ישנם דברים שעדיף לשנות. אז ככה.... דבר ראשון - לשים רצפת פרקט בצבע חום שתתאים למיטת העץ והשידות התואמות שיש לי כבר. החלום שלי הוא מיטת אפריון אבל מאחר וזה לא פרקטי ומקטין מאוד את החדר - מתלבטת אם לשים בד שיפול מהתקרה לצידי המיטה (האם חוסם אנרגיות???) או עוד רעיון שראיתי באחד המגזינים - לבנות לבד מעין חופה מעל המיטה כשהבד משתפל רק בצידי המוטות + למעלה, בד לבן ורך שבעצם משאיר את כל 4 הצדדים פתוחים, רק בפינות ומלמעלה יש בד. לפזר בחדר ה-מ-ו-ן פרחים (האם נכון שלא טוב פרחים יבשים?? מאוד רציתי סלסלות עם עלים מיובשים מפיצים ריח) ונרות. הכל בגווני אדום. תאורה - לשים מנורות מםיצות אור חם ונעים, אולי גם בגווני אדום. תמונות - מאוד רוצה לנסות למצוא תמונות וציורים של זוגות מחובקים או משהו בסגנון, כמו שאמרתי אירוטיקה עדינה, משהו שישדר המון רוך, אהבה וחום. חשבתי להוציא את הדלת לחדר, לפחות בשלב זה שאני גרה לבד ואין ילדים או צורך לסגור אותה, ולשים במקום חרוזי עץ, משהו שנראה לי ידגיש את ההרגשה של כניסה לאיזה עולם קסום ומיוחד. אז מה אתם אומרים?? כל רעיון נוסף יתקבל בברכה גדולה. אני באמת רוצה שהחדר הזה יהיה מסעיר ועוצר נשימה, מן פנטזיה שרצה לי בראש המון, המון זמן וסוף סוף יש לי את הבית שלי ליישם אותה.... ושוב, לפני סיום - המון תודות על פורום נפלא שללא כל ספק אשתדל לקחת בו חלק מעתה והלאה. שבוע קסום, שקט ורגוע לכולנו, שרית
כל כך כיף לי מאז שגיליתי את הפורום הזה לפני כמה שעות... העברתי כאן ערב נעים ומרתק, אז קודם כל - תודה רבה לכולכם!! אני חסידה גדולה של עיצוב ומאמינה מאוד באנרגיות ובזרימה של אנרגיות. לפני כחודש וחצי עברתי לדירה חדשה-ישנה. הדירה שייכת להורים שלי ולמעשה גרתי כאן עם אחותי במשך שלוש שנים - אני בקומת הגג והיא בקומה התחתונה. נפרדנו לשנתיים בהן גרתי בדירה שהייתה מאוד בעייתית מבחינתי, ולפני כחודש וחצי, כפי שאמרתי, חזרתי לכאן אחרי שאחותי עברה לדירה חדשה משלה. הפעם אני 'לבד' כאן (במרכאות מאחר ואני עם שלל בעלי החיים שלי - כל הקומה העליונה היא חדר משחקים אחד גדול לחתולים). איכשהו, מאז שמצאתי את הדירה הזו (אני הייתי זו ש'שלחה' את ההורים שלי להתרשם ממנה ובסופו של דבר הם החליטו לרכוש אותה), זו היתה אהבה ממבט ראשון ותמיד אמרתי להם ש'יום יבוא ואני אקנה אותה מהם'... עכשיו, כשחזרתי, הכל מתחיל להיות כ"כ טוב... כל פינה בבית הזה כ"כ מושקעת ומחשבה רבה מושקעת בכל. עד עכשיו עיצבתי את הסלון, המטבח והמרפסת היפהפיה שלי, מלאת העציצים