שבוע מצויין!
אם חלמתם על חייזרים בשבת

yaakii

New member
שבוע מצויין!../images/Emo13.gifאם חלמתם על חייזרים בשבת../images/Emo153.gif

חזרתי מחגיגות חתונת זהב לסבא וסבתא שלי(בלי עין הרע
)! היה ממש נחמד. מפגש של כל המשפחה המורחבת... ביקרתי גם ביום שיש עם אחי ואמי בשדרות...לחזק את בעלי העסקים...הרווחנו מעשה טוב וגם פיצה
מה דעתכם על הקטע הבא...?:
"בשעת לילה מאוחרת ב-19 בספטמבר 1961, בעת שנסעו ברכבם על כביש מהיר במדינת ניו-המפשייר שבארה"ב, הבחינו בני-הזוג בארני ובטי היל באור בהיר שחג בשמי הלילה ונראה כעוקב אחריהם. באחת העצירות יצא בארני מרכבו והתבונן באור הבהיר באמצעות משקפת. נדמה היה לו, כפי שטען מאוחר יותר, שהוא מבחין בעצם מעופף עם חלונות, שמספר דמויות ניבטו מבעדם, מה שגרם לבני-הזוג להיבהל ולהימלט מהמקום ברכבם. השניים הגיעו לביתם באיחור של שעתיים, ובשחזור מאוחר של האירוע טענו שפרק זמן זהה לזה במהלך נסיעתם נעלם מזכרונם. זמן מה לאחר האירוע החלה בטי היל לסבול מסיוטים, שבהם חלמה שהיא ובארני נחטפים על-ידי חייזרים אל העצם המעופף. שנים אחדות מאוחר יותר הגיעו בני-הזוג לפסיכיאטר בשם בנג'מין סיימון מבוסטון, ובסדרת טיפולים בהיפנוזה, שנמשכה מספר חודשים, הם התחילו לשחזר את מה שנראה להם כזיכרונות מאותן שעתיים חסרות. תחת השפעה היפנוטית סיפרו השניים, שבאותו לילה בספטמבר, לאחר שעצרו בצד הדרך, הם הבחינו בחללית דמוית צלחת נוחתת על הכביש, ובעוד חושיהם מעורפלים למחצה הם נלקחו לתוכה בידי חייזרים דמויי-אדם בעלי עיני חתול ענקיות. שם ערכו להם החייזרים בדיקות רפואיות פולשניות, ולאחר סיור מודרך בחללית הם הוחזרו לרכבם כשהם עדיין במצב של ערפול חושים."
הכל שטויות? מוכר לכם?
נשמע אמין?

fobnikit

New member
נשמע מטורף ,אבל הי הכל יכול לקרות../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

Uדית

New member
למען האמת זה אפילו מאד מאד הגיוני:

המדע יודע על קיומן של אין ספור גלקסיות. לאחרונה גם נמצאה אחת שמאד דומה לגלקסיה שלנו
! אם כן-הסיכוי שלא קיימת גלקסיה נוספת בה יש חיים- הוא אפסי!

שומר 23

New member
לא מאמין בחייזרים..

אבל ייתכן וישנם חיים נוספים מחוץ לעולמינו.. הסיפור הזה לעניות דעתי חלום באספמיה.. שלא כמו מוות קליני שאני מאמין שיש כזה דבר..

שומר 23

New member
כיוון שחיזרים

הם דבר שצריך הוכחה לקיומם.. שלא כמו מוות קליני שאני מודע לזה שאחרי המוות יש משהו.. כי אחרת סתם הייתי פה בעולם, ברור שיש איזה משהו מאחורי כל זה.. אבל חיזרים כל עוד ולא אשתכנע שיש כזה דבר אז אין כזה דבר אתה מוזמן לשכנע אותי..

Sensorium

New member
מבחינתי, זה כל כך מטומטם

שאנשים איכשהו חושבים שאין חיים מחוץ לכדור הארץ. העובדה שאתם חושבים שאין קיום חוץ מאיתנו בכל העולם האינסופי הזה, היא פרדוקסלית לחלוטין...

כי רק בגלקסיה שלנו יש עוד כ- 4 מערכות שמש

זהות כמעט בדיוק לזו שלנו [ מה שאומר שיש מצב גדול שיש "כדור הארץ" כמו שלנו] ותחשבו שיש עוד מלא מלא גלקסיות.. מה שמביא למסקנה שכמעט בטוח שיש חיים מחוץ לכדוה"א שלנו..] :]

Sperati

New member
אני לא יודעת אם חייזרים קיימים

אבל הסיפור הזה נשמע לי כמו דרך עלובה ולא מתוחכמת במיוחד להרוויח קצת כסף.

StrengthHonor

New member
על מה חלמתי?

חלמתי על חייזרים או משהו כזה , שאני נלחם בהם , כרגיל זה היה חלום צלול וזה היה יותר מה שבא לי לראות

למעלה