שבוע מצויין אנשים

putimakansit

New member
שבוע מצויין אנשים

ממטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על חלק מפה סופגי הסופגניה הכי שקסית אוחחחחחחחחחח את כוסית ברמות על פוטי הפוטפוטון הכי שקסי אמלה איזה יפיוף אתה יוואלי משה הספר צנרת מספר 1 של הבלוג אוחחחח טפוווווווווווווווווווווווווווווווווו ארוך עד למספרה חיחי חופפי בוא תחפוף לי עם מסג' וזה ..... גאסססססססססססטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוחחחח על הבחור עם החיוך הכי מושלם בבלוגים ובכלל החלוק הזה חחחחחחחח בטני = הלו היא שחפושששששששששששש שלי אוחחחח בטני אני מתה עליך תביאי מואה לתינוקי פוליאנה חחחח כפרה עליך הבארשבעית הכי כוסית בבלוגים מואה קפקפית רונלה המנהלת היחידה שהצליחה לגרום לי כמה היא באמת שווה רונה מתה עליך טלושקה אוחחחחחחחחחחח איזה מנהלת שקסית ענת אוחחחחחח האדום עליך ניראה מיום ליום יותר ויותר יפה ויאללה יאללה יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלוותא אני מתה עליך אוחחחחחחחחחחחח איזה שקסי :p טוב יאללה אין לי כח לרשום שיהיה לכולנו שבוע מצויין

putimakansit

New member
לאאאאאאאאאאא רואהההההה אףףףףףףף אחד

ממטר זה המשפט ה1 שאמור להיות חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השמנה הכי גאה בבלוג חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוח אני המלכה ה1 והיחידה בעצם יש גם את סופגי חחחחחחחחחחחח ושחף ועוד ועוד נו טוב אני הנסיכה

רiנה

New member
בוקר טוב שבוע טוב גשום היום אצלנו

יש חשק אדיר להישאר במיטה מכורבלים מתחת לשמיכה ולשמוע את קולות הגשם

soofgania

New member
בוקר נפלא לא גשום אצלנו../images/Emo3.gif

מקווה שהחורף יעבור לי מהר עוד לא מצאתי מי שיחמם את מיטתי... הסוס הגיע בלי האביר

soofgania

New member
אופס.....הגשם הגיע אלינו../images/Emo183.gif

ברך עלינו את השנה הזאת את השנה הזאת. ברך את כל מיני תבואתה לטובה ותן ברכה על פני האדמה. ושבענו מטובה ברך שנתנו כשנים הטובות ותן ברכה על פני האדמה. אמן ואמן

למעלה