שבוע מטורף לכולם..

ferrytale

New member
שבוע מטורף לכולם..

קודם כל, שנה טובה אומנם קצת באיחור :) באמת באמת שתהיה לכולנו אחלה שנה שבעולם!!!!!!!!!! חוצמזה רציתי לשאול שאלה חשובההההה מישהו שמע משהו על הופעה לזכר ענבל פרלמוטר בחודש הקרוב?? לכל מי שיש פרטים, אני אשמח.. אין לי כרגע זמן לחפש כי אני בבסיס וחייבת לזוז... בכל מקרה גם אם כן וגם אם לא, תודה:)

אשף

New member
רציתי לפתוח שרשור בעצמי...

בראשון לאוקטובר, יוצא יום שישי (אולי תוכלי לבוא ?) עולה 70 ש"ח יש באתר שלהם בוואלה תלוש של 10% הנחה. אין כל כך פרטים, לא באתר של תמונע ולא בפורום של ענבל חוץ ממה שיעל כהן כתבה : "היי חברה, הערב בכוונה מתקיים בתמונע מאחר וזה ערב מאוד אינטימי וחשוב לנו להיות כמה שיותר קרובות לקהל..הערב ישלב בתוכו את סיפור הלהקה מהרגע בו אני צורפתי אליה ועד הסוף המר וכל זה בשילוב קטעי נגינה מהתקליטים של המכשפות, ובסוף הערב יש עוד בונוס קטן..הערב יהיה כשעה ועשרים וכל מי שאהב ואוהב מכשפות ורוצה להיזכר ולחוות יחד את סיפור הלהקה מוזמן לקחת חלק בארוע האישי והמיוחד הזה..." אני כבר הזמנתי כרטיס. את יכולה להזמין ב03-5629462 (משרדי תמונע). (דברי איתי במסרים אם את באה עם אוטו)

ferrytale

New member
היי אשף

יש לך מסר בפרטי :) הם.. כן אני אגיע אבל לא עם אוטו זה דיי בטוח.. אני אשמח לפגוש אותך שם.. מאיפה אתה אגב?

למעלה