שבוע מבורך,

uri80

New member
בודאי שמותר ואף רצוי.

למה שלא תציגי את עצמך?

uri80

New member
האם "שמא תואילי במטותא ממך להציג

פרטייך בציבור" יענה על בקשתך? לא, חשבתי שלא.

uri80

New member
ואו, לא ניסיתי את הרעיון החדשני הזה

מעולם, אפילו לא בשרשור זה ממש. אחלה רעיון.

בתצ1

New member
תנסה..תראה איך זה הולך..

אפילו עכדשיו..בשרשור הזה..

:)

תודה רבה:) להציג מה? מי אני או את פרטי תעודת הזהות? אני ככינויי בדיוק. ילדת החיים. ומי שאני מוקרן החוצ ומשתקף מכל הודעה שאני כותבת, דרך המילים. מכיוון שבאינטרנט אני בדיוק כפי שאני בחיים, לא אחרת. או שכן- כי אני מתהווה בכל רגע ורגע ולכן משתנה? כמו כולנו. אך לא שונה מאשר בחיים. סיבכתי? לילה טוב ושבוע פורה לכולנו! תודה, על המקום.

SURE [פותחת את הדלת] ../images/Emo140.gif

תרגישי בנוח, תורידי נעליים ושימי רגליים על השולחן. כבר מביאה קפה ועוגה.

ואגב,אם יש כאן אנשים מחיפה..

אני אשמח להפגש או לארגן מפגשים, בבית קפה או משהו בסגנון:) אני יודעת שאין קבוצות תמיכה בחיפה (מעמותת הלל, שם כבר דיברנו על האפשרות הנ"ל וזה בתהליכים), כך ש..

באמת הגיע הזמן

אני מכיר 7 יוצאים בחיפה וסביבתה ולאחרונה היתה לנו פניה נוספת. ידוע לי על יוצאת נוספת שאמורה לעבור בקרוב לחיפה. אשמח לסייע לכם ליצור קשר ואולי אף להגיע למפגש בבית קפה. אגב, אנחנו מכירים?

לא מכירים, נראה לי..

אך- אתה יודע:) מדינה קטנה, כולנו מכירים את כולנו אני מכירה את ה.ל.ל, העמותה, ובקשר עם כמה חבר'ה, אך אני גם בקשר עם חבר'ס חוזרים בתשובה. הרבה יותר מענין וחשוב לי הפן האנושי והאנושיות מאשר העקרון של "יוצאים בשאלה" של הענין- למרות שלכל הצדדים תפקיד כאן. בכיף אקח חלק בליכוד ותמיכה, או בארגון מפגשים, בכל מקום שיהיה נוח לכולם בית קפה פחות מחשיד משפחות, ונוח לאנשים ממה שחשבתי עד היום.

מותר לי

New member
אתה יכול לנקוב בשמה ../images/Emo3.gif

נו, נחשפתי!
האמת... שהקושי הכי גדול שלי ביציאה היתה העובדה שאין סניף של הל"ל בחיפה, לנסוע עד ת"א לא היה שייך (נסיעה של שעתיים בערך), והמלווה הכי קרובה אלי היתה בחדרה (גם חתיכת דרך לבחורה שההורים שלה דיי צמודים אליה לווריד) גם לחיפה היה סיפור בשבילי להגיע, אבל סיפור הרבה יותר פשוט מאשר ת"א. עכשיו בואו נלך קצת צפונה, עכו, נהריה... בקיצור... באמת הגיע הזמן לפתוח סניף בחיפה!! וזה לא צריך להיות גרנדיוזי, אפשר אפילו להתחיל את הסניף בתור "שלוחת עזר" לת"א, ז"א- שהשיחות עדיין יגיעו לת"א (כי למרות הכל אין מספיק אנשים בחיפה, ואלו שנמצאים- לא בטוח שפנויים להפעיל מוקד...), אבל שהדברים המעשיים יותר יוכלו להתבצע בצפון בצורה מאורגנת יותר. (זכר לימים הטרופים של חדרה כי זאת ששוחחה איתי היתה צריכה להגיע מת"א, ובשביל כולנו זה היה סיפור מההפטרה) בקיצור- לתפוס איש אחד או שניים שמוכנים להיות אחראיים לקריאות רציניות שמגיעות מהצפון לת"א, ואולי גם לעשות הסברה באיזור (וזה כבר קשור להל"ל עצמו, לא לסניף מסויים), לגייס מתנדבים, משפחות, לא יודעת מה... שמישהו ירים את הכפפה!

למעלה