שבוע להקרנה

Another Girl

New member
שבוע להקרנה../images/Emo70.gif

כבר מתחילים ממש להתרגש, רסיסי מידע כבר מתחילים להתחבר ביחד ולא נותר אלא לחכות לדבר האמיתי. תחשבו על זה-זה באמת הסרט האחרון בהחלט בסאגה. וזהו. אתם מתרגשים? או שההכנה מראש (כבר מ-1999) עשתה את שלה ואתם מוכנים לזה שזה עומד להגמר?

tactical

New member
אני מוכרח להגיד....

שאני הרבה יותר מתרגש מהיציאה של המשחק GTA:SA מאשר מהסרט.... אני מבקש לא לסקול אותי באבנים על המשפט הזה...

the sith

New member
סוף סוף הא?

אני כבר מת לראות יאאאאו מאי 19 מאי 19 הפרק האחרון איזה באסה..אבל עדיין אולי לטובה

AceMagician

New member
שאוואווי וואווי!!!

חחח... אני כבר לא יכול לחכות! יש רגעים שאני פשוט שואל את עצמי למה אני מתרגש כ"כ אבל אז אני נתקף בגל של נוסטלגיה (אין לי מושג למה) ושל התרגשות. שיו אני חייב כבר לראות את הסרט!!!

Obi Dan Kenobi

New member
אני מקרה די חריג..

הכנתי לעצמי דף, שאני קורא לו "דף הנקמה", שתלוי לי בחדר. צרפתי להודעה "פרינט-סקרין" של הדף מרחוק. בדף, יש את לוח החודש, שאיתו אני סופר את הזמן עם X, עד לצאת הסרט. באמצע, יש מקום לכרטיסים, אותם אני הולך להדביק. כן, כן, את כל שלושת הכרטיסים, של כל שלושת ההקרנות שאני הולך לראות. ולמטה, סתם בשביל היופי, תמונות
אחרי שאני אדביק את הכל, אני מתכוון לניילן את הדף, ולהפוך אותו לקשיח יותר. זה טוב להיות פריק!
ובנוסף - אני מדי פעם מתנפל על החברים שלי, ושואל אותם בקול מאיים: "אתם יודעים מה יש בעוד X ימים.. נכון?"

למעלה