שבוע לא ממש טוב....

אני לא רוצה לשבת בבית

אני רוצה קצת שקט אבל עדיין לדעת שאני בטוחה מבחינה כספית. מבחינת המשכורת? המשכורת שם על הפנים בקושי 2000 קבלתי החודש וזו בדיוק אותה משכורת עובדים על שעות, אקיצר התפטרתי, הם לא מוכנים לפטר אותי והבוס שלי אפילו אמר שאם אני אעשה בעיות דין ההפיטורין יהיה כמו התפטרות ובדקתי וזה חוקי.. העדפתי להתפטר לא טוב לי שם היחס מגעיל, גם בגלל האפילפסיה וגם בלי שום קשר הוא תמיד היה כזה נראה לי שהבוס מפחד לפטר אותי ושאז אני אתבע או משו כזה.. לא יודעת בכל מקרה המשכורת לא שווה את העצבים שלי התפטרתי וזהו עכשיו איך לתחמן בדיוק את המערכת...? :)

S E M 151

New member
הלווווו

תנסי אישור רפואי - התפטרות על רקע החמרה באפילפסיה - או משהו בסגנון אולי?? רופא תעסוקתי או משהו בסגנון - תעלי כבר משהו, מול הנוירולוג עייפות ולחץ כתוצאה מהעבודה הזו!!!

זה לא הוחמר.. גילו לי את זה אז

בלי שום קשר התלוננתי המון על כאבי ראש ואאאורות כאלה שאני רואה עקב המחשב הייתי לוקחת המון ימי מחלה בגלל כאבי ראש ממש עזים.. אז זה אמיתי ואין בעיה לעשות את זה גילו לי את המחלה לפני חודש אני יכולה להגיד שכרגע עם התרופות אני בקושי עובדת וגם כשאני עובדת מתפוצץ לי הראש ובחילות אז נאלצתח לעזוב.. לא?

S E M 151

New member
הבנתי.

כן, יחד עם גיבוי מנוירולוג שימליץ לך לא לעבוד שעות מול המחשב. ולצךף את כל האישורי מחלה. בהצלחה.

qt1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כנראה שיש לו סיבות טובות ולך, לפחות בשלב זה נותרה אפשרות של לכבד את רצונו מה שאת עושה בצורה מכבדת
לא ידעתי שרופאת המשפחה יעצה לך לפנות לשיחות אצל פסיכולוגית , התפספסה לי ההודעה אולי , על כל פנים אני מאמינה שטיפול יכול לעזור לכל אחד ,ואם הומלץ לך על אחד כזה , למה לא?
ליל מנוחה
ותודה על שאת משתפת...

hashy

New member
אני בעד הלהתייעץ בכל מיקרה אבל

יכול להיות שכדאי לך לפנות ליועץ זוגי שיעזור לך באיך לתקשר איתו על מנת להביא אותו או לייעוץ ואם לא לייעוץ אז אולי להבנה יותר טובה של החוויות שאת עוברת ולזה שיש לשתף עוד אנשים. מניסיון של אנשים קרובים אליי, יועץ זוגי טוב יכול "לעלות" על אופי הבנזוג, שלך שול החיבור ביניכם וממש לתת טיפים ברמת האיך לנהוג מה לאמר ומה לא לאמר עד שמגיעים לנקודת דיבור. אם תרצי הפניה [באיזור הצפון] יש לי אחת בשבילך... אגב, לגבי ביטוח המנהלים והצהרת הבריאות - יש גם אפשרויות אחרות לעשות את אותה הפעולה של ביטוח מנהלים [צבירת פנסיה וחיסכון] וזה דרך קופ"ג וקרן פנסיה - שם אין הצהרות בריאות ולעתים גם כלכלית זה יותר משתלם. לעצם העניין שלא יהיה לו ביטוח חיים - אפשר לעשות לו דרכך ולמלא את הצהרת הבריאות שלו בביטוח שלך ואז תזכו בשני העולמות. אם תרצי עוד פרטים וסיוע בעניין שלחי לי מסר ואנסה לעזור... שוב, חזקי ואמצי וכמו שקיוטי אמרה - אין על מה להתנצל..

למעלה