יותר מאט דיימון לדעתי מינוס הגוף המחוטב.
X xanadu New member 24/7/07 #44 בראד פיט לא היה בתפקיד האנס הוא היה בתפקיד השודד, ששוכב עם ג'ינה דיוויס מרצונה החופשי. כלומר, עולם האסוציאציות שלך הזוי מתמיד.
בראד פיט לא היה בתפקיד האנס הוא היה בתפקיד השודד, ששוכב עם ג'ינה דיוויס מרצונה החופשי. כלומר, עולם האסוציאציות שלך הזוי מתמיד.
א א י ת י ו ש New member 24/7/07 #45 כשבחורה אומרת "לא" היא מתכוונת לזה! הוא ניסה לאנוס אותה. כולם אומרים.
א א י ת י ו ש New member 23/7/07 #29 ברור פלז'ר אלא אם כן אתה יודע....סטיבן ספילברג ירצה אותי לשובר קופות החדש שלו. או שסתם נכיר תומך אטרקטיבי.
ברור פלז'ר אלא אם כן אתה יודע....סטיבן ספילברג ירצה אותי לשובר קופות החדש שלו. או שסתם נכיר תומך אטרקטיבי.
א א י ת י ו ש New member 23/7/07 #13 יש כאלה שבין 14:00-16:00 נחים להם ויש כאלה שטחנו ארוחת ילדים של מקדונלדס בהפסקת צהרים.
ח חיים חפר New member 23/7/07 #14 ויש כאלה שנשנשו סלט ../images/Emo68.gif צריך לשמור על גזרתי החטובה אתה יודע...
א א י ת י ו ש New member 23/7/07 #19 הסלט הגיע בערב... מייד אחרי שחזרתי מהשיעור עיצוב בחד"כ. כן. אני מגעיל גם את עצמי.
ע עודד א New member 23/7/07 #16 ארוחת ילדים?../images/Emo4.gif ממי, הקאת את זה גם אח"כ? זה לא משביע לי את הזרת.
ע עודד א New member 23/7/07 #27 ואני מאלה שמקנאים בך... אבל בשביל זה חוזרים הביתה ודופקים שנ"צ של החיים
X xanadu New member 23/7/07 #20 רק אני ישבתי כל היום ושמעתי מוסיקה קסאנדו מפיק תחרות להקות וישב מהבוקר בצילומים והתחרש באוזן שמאל.