שבוע יופי

עודד א

New member
שבוע יופי../images/Emo20.gif

אם כבר ברכות, אזה שתהיה גם אחת לתחילת השבוע. שיהיה לנו שבוע מקסים ושיעבור, ראבאק, מהר
והנה אני מתרגל אור
ואהבה
ובקיצור, שרשרו, למה מצ'עמם לי קצת....

E W

New member
שבוע נפלא...

שבוע אחרון לחופש. תכף חוזרים למעגל העבודה ויוצאים מהסטטיסטיקה...

עודד א

New member
ואני רק מחכה לחופש בין העבודות שלי.

מותש קשות
מי המניאק שהמציא את הקיץ, הא? הא? (צפע, אני מזהיר אותך!)

עודד א

New member
קסאנאדוווווווווו, איתיייייייייי, מישהוווווו??

איפה כולם?

yosef 30

New member
../images/Emo20.gif שבוע נפלא וקסום ../images/Emo20.gif

יוסף חזר מהצפון מלא באנרגיות חיוביות ומוכן להתחלות חדשות
. אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא עם המון התחלות חדשות ונפלאות
קצת חופש בהחלט לא יזיק
. ו....לפי מיטב המסורת... המסר היומי: להיות קוסמי מילים. כולנו קוסמים. הדרך שלנו לעשות קסמים היא דרך המילים שיוצאות מפינו. כל מילה מאפשרת לנו לבטא את מה שהיינו רוצים ליצור. אם משתמשים במילים ללא לקיחת אחריות מלאה למשמעותן ולהשפעתן על סביבתנו, ייווצר קסם הדומה יותר לחלום רע. הדיוק במילים הכרחי כדי ליצור את מה שאנחנו רוצים באמת רוצים. הש/לב הראשון של דיוק זה הוא מודעות למה שאנחנו אומרים, ולכוונה שלנו מאחורי המילים. ברגע שנהיה מודעים לתהליך זה, אנחנו יכולים לבחור לשנותו.
המנטרה היומים היא
אני אחראי למילים שלי אני רואה את הכוונה שמאחורי המילים מיום ליום אני מדייק יותר במילים שלי
שיהיה לכולנו המשך יום קסום עם מודעות להמ שיוצא מפינו וליצירת הקסמים שאנו רוצים ליצור. ואם טעינו בדרך, לא נורא ככה נלמד להבא (בתקווה). באהבה גדולה יוסף.

עוד 47 יום חברים../images/Emo70.gif

אני נוסע לשלושה שבועות לארה"ב.....כל כך מחכה לזה! עכשיו צריך ללכת לשיעור עיצוב... וכן, מצידי החורף מוזמן להגיע כבר עכשיו.

אז ככה:

ניו יורק. שיקגו. סן פרנסיסקו. לוס אנגלס. הלוך חזור - בביזנס. מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס - פורד עם גג נפתח. לשבוע.

זה מה שכולם אומרים

אנחנו די מחכים לזה וסופרים את הימים בקוצר רוח (עוד 46 יום). אני מאוד מקווה שעדיין יש שם את ההצגה "naked men singing" בניו יורק.

עודד א

New member
אחחחח - ניו יורק יפה

אבל חכה חכה ל - SF. אחלה עיר ! ולא לשכוח כל מיני דיסנילנד/יוניברסל. שווה בטירוף. פורד פתוחה. ג'יזזזזזזזזז

פורד פתוחה זה כי תלמה ולואיז

רק בלי הקטע של הצוק.... אה וגם האונס. אפילו שאושרי טוען שזה מדליק בפרט עם מעורב בזה כושי.

עודד א

New member
אם אתם מחפשים תואם בראד פיט, אני פה

כבר היו שטענו שאנחנו שתי טיפות חוואיג'. או שזה אולי בן אפלק? מממ.... דילמה.

עודד א

New member
איך הענו לסקס חזק?

סך הכל ציינתי את עובדת הדמיון - זה הכל...
ושוב אני שואל - איפה כולם??????????

Molchansky

New member
השאלה היא

לא איך הגעתם לסקס, אלא איך לקח לכם כל כך הרבה זמן להגיע לסקס

למעלה