שבוע ט

hila846

New member
../images/Emo207.gif

פורום אגם מביע את תנחומיו לתושבי הצפון

../images/Emo4.gif

נורא נחמד לפרסם את הפורום שלכם על גבי כל המצב הזה. אבל אם זה מה שעושה לכם טוב- אז בכיף.

אביחי 33

New member
בואנה בנאדם תרגיע ומהר!

אני מומחה בפורום אגם. הילה רשמה את מה שאמרת ונראה לי שהיא מאוד נפגעה. חברי הפורום של אגם התלכדו בהכנת רקעים,בהכנת משפט למען תושבי הצפון,וכל זה במטרה שיהיה להם אפילו חיוך לשניה על הפרצוף. הבעיה שאנשים כמוך רואים את הרוע ותמיד מזוויות שונות ומזוויעות. לדעתי התנצלות מאוד תגיע להילה. יומטוב

תשמע,

אני לא באה בכוונה לפגוע. אני תושבת הצפון, וזה באמת נוגע ללב שאנשים באים, טורחים, עושים, משקיעים. אולי אני טועה, אבל אני יודעת שכשאנשים עושים ברכות כאלו מהפורומים- זה במטרה לפרסם וכו'. אולי אני באמת סתם טועה, לא באתי בכוונה לפגוע, נתקלתי כבר במקרים שבאמת לקחו את המצב והשתמשו בו כמטרה לפרסום פורום כלשהו, או אתר.

אייללוש

New member
אזהו שאנחנו לא../images/Emo70.gif

כמו שביחוש אמר
"וכל זה במטרה שיהיה להם אפילו חיוך לשניה על הפרצוף" אם יש לך בעיה עם זה שאנחנו רוצים לחמם את ליבם של האנשים בצפון אז אינלי מה לומר לך צריך להתמודד
.

אייללוש

New member
אני לא חושבת שיש מישו שפל שיעשה

כזה דבר רק בשביל לפרסם סורי
אנחנו עושים את זה מה
ואני נוראה מקווה שזה יחמם ויעזור לאנשים

אז, אני מציעה שנפסיק כאן../images/Emo204.gif

אינ זאת שפתחתי את ההודעה בפורום אגם במטרה לעלות חיוך על הפרצוף לתושבי הצפון, לי אישית מוד קשה עם המצב, אין לי קרובי משפחה בצפון, ואני לא ילדה מי יודע מה רגשנית או אחת שאכפת לה, אבל משום המצב הזה ממש דירדר אותי לדיכאון, כל פעם שאומרים בטלויזיה שיש באזור שלכם אזעקה אני מיד קופצ כאילו הודיעו לי את ההודעה הכי מרה של החיים שלי. אני בטוחה שגם הילה, גם אני וגם מומחי הפוורם של אגם שהסכימו עם הרעיון לא באו בשביל לריב פה, אלא בשביל לתת את דעתם על מה שאמרת, אין מה לעשות ,שרוצים לתת את תנחומינו מפורום אגם זה יוצר מצב שמפרסממיםם את הפורום,בלי מטרה לכך. שיהיה לך שבוע נעים ושקט כמו היום הזה
. ובאמת באמת, שאני כתבתי את המשפט הזה על הרקע זה היה באמת מכל הלב.

סבבה,

תראה, אני ורוב החברים שלי סופגים קטיושות יום-יום וזה נוגע ללב שאנשים באים, עוזרים, תומכים, אבל כבר אמרתי והסברתי: כנראה שטעיתי. תראי את זה מהצד שלי, הודעה כזאת, שבצד מופיע מס' הפורום וראיתי בהודעה אחרת שיש שם קישור לפורום. אז מצד אחד, כמובן שזה למטרה טובה וצודקת ובאמת מעלה חיוך ועושה טוב על הלב
. אבל מצד שני, זה נראה כאילו עשיתם את זה גם כדי לפרסם את הפורום. <ואני מדגישה את המילה גם!> סבבה, כנראה לא הבנתי נכון, אוקיי. גם זה קורה. זהו. יום טוב שיהיה לכם
. ותודה, אניוואי
.

הוא לא דיבר במטרה לפגוע.../images/Emo204.gif

הוא נפגע כמו כל אחד מפורום אגם על מה שהיא כתבה. זה פוגע שאנשים מנסים היות נחמדים משקיעים..פותחים על זה לפחות איזה 4 הודעות בפורום משקיעים מזמנם. ואז כותבים לנו הודעה כזאת שלקח בערך דקה לכתוב אותה בלי שום אחריות:/

למעלה