שבוע טוף לכולם!!!

SGVB

New member
שבוע מצויין

וקריר

tamarhp

New member
שבוע בעעעע

יש לנו מתוכנת ענקית בספרות ביום שני, והמורה אמרה שהיא הולכת לעשות מתכונת קשה. בד"כ נותנים יום חופש לפני המתכונת האחרונה לפני הבגרות, אבל בגלל שהיה לנו "את כל חנוכה ללמוד" - אין לנו חופש!!!! חוצפההההההה!! ומחר חייבים לבוא כרגיל כי מי שלא באה לא תעשה את המתכונת!!! הלוווו - זה היה חופש!! חצי מהזמן בנות לא היו בכלל בבית!!!!! אז אני מתנצלת אם אני לא אהיה פנויה היום לשיחות באייסי.... יש לי עוד חצי מהחומר ללמוד!!!!!!!!

תמר מותק- באמת שזה לא שווה את הלחץ

בכלופן-כשתקראי את ההודעה כנראה תהיי אחרי המתכונת ואני גם לא אהיה בבית בשביל לראות את התגובה שלך לשאלה המתבקשת של- איך היה?- בכלופן המוני ב"הצלחה ובאמת רק טוב... חוץ מזה שאת מוזמנת לדווח לי על מצבך לאחר הטראומה (המתכונת) בדרך החדישה... פלאפון רק טוב שבוע טוב שנה טובה וכו' וכו'

tamarhp

New member
אני לא לחוצה

אבל כל החברות שלי כן.... והמתכונת מחר... היום קצת צעקנו על המנהל שזה לא הוגן, הברזנו משיעור אנגלית וספורט בשביל ללמוד וכאות מחאה, תנ"ך לא היה כי המורה לא באה, ותושב"ע כרגיל למדנו רק חצי שיעור כי המורה איחרה.

שבוע מצוווווווווין!

שלכולם יהיה את השבוע בכי טוב שיש.........
אני בטח לא אהיה כאן כל השבוע כי יש לי פול מבחנים... אבל נתראה..... נשתמע.... רק בשמחות...... וכו'.... כו'......

danielhope

New member
שבוע טוב...

ואני חייב לציין שאני מזועזע מכך שירו על ישראלי יהודי שניסה לפרק את הגדר ושהיה לא חמוש (יכלו להשתמש בגז מדמיע, מקסימום גומי? מה קרה?) הגזימו לגמרי. מקומו של האיש בכלא או לא - זה יקבע בית משפט, (ואני חושב שמקומו בכלא) אבל לא להרוג אותו.. חלאס.. יש דרכים יותר טובות לפזר הפגנה...אוףףףףףף.. זה פשוט נראה רע...

חָגָי

New member
קודם תדע את העובדות לפני שאתה מדבר.

ה"ישראלי" הנ"ל היה בתוך קבוצה של פלסטינים (שהינם בחזקת מחבלים עד שיוכח אחרת) שניסו לחדור לתוך השטח המוגן על ידי גדר ההפרדה (שיש לציין שאני מתנגד לה באופן נחרץ..). ההוראות של צה"ל הן לבצע נוהל מעצר חשוד (מי שלא יודע, שישאל, אני אענה) במקרה שגורמים החשודים כעויינים מנסים לעבור את הגדר. זה מה שהם עשו. ולדעי האישית, אכן היה מגיע לאותו בוגד נאלח למות מכדורי חיילי צה"ל. מה שקרה לו זה עונש קל מדי.

קיפיק

New member
ואפרופו נוהל מעצר חשוד...

כמה תיקונים למקרה.... 1. הצבא לא יורה לפני אזהרה, או במילים אחרות וברורות, חיילי צבא הגנה לישראלקודם הזהירו ופנו אל המפגינים, ומאחר שלא נענו להם, והיתה כאן עבירה על החוק, החיילים נאלצו לירות במפגינים שעברו על החוק וסיכנו את חייהם ואת חיי החיילים. 2. היהודי הנ"ל נורה ברגליותחילה ומה שהכי מעצבן בכל הסיפור המסריח הזה, זו הביקורת של אותם מפגינים שמאלנים שקוראים למתנחלים להתחפף מהשטחים, או שישמרו על עצמם "במובלעות המרוחקות והמנותקות שלהם..." בלי לזכות להגנה בסיסית של חיילי צה"ל שתפקידם הוא להגן על ישראל, (בכל מחיר, דם שווה דם!) וכל זה רק בגלל שהם מתנחלים "בשטחים שכבשו מהפלשתינים חסרי האונים.." ואם יהיו התפתחויות בעניין (מצד התקשורת..) אני אשמח להביא אותם לדיון. יומטוב, ורק שמחה ואור!

beckham17

New member
2 הערות,

1.אחרי האזהרה חיילי צה"ל ירו באויר (כמו שקובע נוהל מעצר חשוד), ורק אז ירו לעבר רגלו של השמאלן! 2. הוא לא נורה ברגליו תחילה כי הוא לא נורה בשום מקום אחרי הרגליים, אלא אחרי הירייה ברגליים שניטרלה אותו - צה"ל פסקו מלירות!

קיפיק

New member
וואלה..(תפוז) אריאל, טעות שלי...../images/Emo9.gif

ולמי שממש רוצה להתעמק בעניין, אני אפתח על זה שירשור רציני...ורישמי!

danielhope

New member
ירו לרגלו של השמאלן?

למה אתה קורא לו שמאלן.. ולא איש (אמנם הוא איש אדיוט), או מפגין או מתפרע או טמבל אבל למה שמאלן.. זו מין קללה כזו נעשתה? צריך להפסיק עם זה זה רע לכולנו

עטרה ש

New member
שבוע מעולההההה

הרגע חזרתי מסמינריון של בני עקיבא והיה מזה כיףףףףףף! חוץ מזה שאני קצת חולה עכשיו.. וכמעט כל השבת ישנתי.. שבט הרא"ה... מומלץ לצאת שנה הבאה..!! כל מי שלא יצא הפסידדדדדדדדדדדדד היו אמורים לראות אותנו בקלטת אבל היו בעיות תכניות ולא שמו אותנו... איזה בעסההה!!! הקיצר... היה לי מזה מעולה ומי שלא בא הפסיד... ו..שבט הרא"ה!!! אתם חייבים לצאת שנה הבאה!!!!! אתם מזה תהנווווווו!!!

למעלה