שבוע טוב

אפשרית

New member
שבוע טוב

שמחתי על קבלת הפנים. אריסטו באם מכירים אנו, נחמד לפגוש אותך... וכעת אני אמנם גרושה כחצי שנה רשמית,אך לבד שנים,15 שנות נישואין ואני כבתולה ממש. רוב החיים לבד, מנהלת משק בית לבד,מפרנסת לבד,ילדים חינוך חובות והכל לבד לבד. אמנם בהצלחה ברוך ה´, אך לבד. גם את יצועי חלקתי איתי ורק איתי במשך רוב שנותיי. מיותר לציין כי התחתנתי צעירה.(בשידוך) והוא האחד והיחיד. כך שמבחינת החשפות לעולם אני טרי´ה לחלוטין... טרף קל..חחחחחחחחח אז סיפור חיי בקצרה לעיל. בנוסף חוויתי השבת את יציאת ילדיי לאביהם. שנים חלמתי שיש לי שקט חופש, שהוא מטפל בהם ואני יכולה להתפנות לעיסוקיי...היום זה קרה ולא בהכי שמחה..הבת הקטנה היתה חולה.ואולי לא רצתה ללכת מי יודע אבל הבנים הלכו ודי נהנו. הם ישנו את הסבא והסבתא יחד עם אביהם. מכיון שהוא לא כשיר לשמור עליהם לבד.ואני לא מסכימה. אך אני נשארתי לבד עם הקטנה,ואם זו היתה הולכת אז הייתי לבד לגמרי. ודאי יבואו לי ימים שכאלה..אין לי חבר אז לבד זה לבד איך עוברים את זה??? אשמח לעצה ועידוד.... תודה ושבוע מוצלח לכם

*יערית

New member
אשת חיל מי ימצא../images/Emo13.gif

תשמעי סיפור מהחיים הבאת לנו,אך אם כל זה סיפרת על הצורך הענקי שלך בלבד...להסתדר עם הלבד לא כ"כ נורא כאשר פתאום חושבים איך רצינו העבר להיות לבד ומה לעשות לבד, אך הבדידות כפי שדובר עליה כאן קשה. כאחת שמתקשה בלהיות לבד(מודה ומתוודה)ואני לא מדברת על צורך בגבר, אלא בחברה...כי תמיד כייף לי שאני מוקפת חברים טובים שמענינים אותי, לא אוכל לתת לך עיצות,אך אולי תכנסי לזה לאט לאט עם הזמן,פתאום תגלי שיש לך מליון דברים שרצית לעשות ולא עשית עד עכשיו כי לא היית פנויה לעצמך... הדבר שהכי יכול לעלות לי בראש כאשר נכנסתי לשיגרת הגרושין זו השינה בשבתות עד לשעות המאוחרות של הבוקר..חלמתי על כך מכיוון שהאקס שלי אהב להעמיד אותי במסדר צבאי(השכמות חופשי..התקשה לראות אותי במיטה גם אם אני סחוטה ..וגם אם אני הייתי ערה כל הלילה)אז על כך חלמתי ואת זה מימשתי
זו דוגמה אחת....אך ישנם דברים רבים שאני בטוחה שאם הזמן יצוצו לך... גם חברים יבואו(תלוי באופי שלך כמובן)ישנם אנשים שאוהבים את הלבד שלהם וישנם שלא! העיקר ... את מאושרת כך?????????? אם כן זה מה שחשוב..כל היתר יבואו בעיתו. שבוע טוב והרבה בריאות לילדייך יערית

חתיכת סיפור ../images/Emo140.gif

עשית הכל לבד עד היום כפי שהבנתי ובעצם ההבדל הוא שיש לך עכשיו זמן לעצמך,להיות עם עצמך. נכון בהתחלה זה מוזר ולא רגיל,פתאום אין את הילדים מסביב אבל זו בדיוק ההזדמנות להתחיל לפרגן לעצמך... אולי תתחילי בסתם לרבוץ עם ספר ומוסיקה,כמו מי שעל זמנה בידה? חברות יש? אפשר לצאת לבלות,לטייל על החוף ועוד אלף ואחת אפשרויות. עם הזמן ודאי תרכשי לך חוג חברים וחברות חדשים במצבך. ואגב ,דעי שכשמתרגלים ,מחכים כבר לשבתות הללו,לבד,בלי אף אחד, אני ועצמי.

אריסטו m

New member
אפשרית....שבוע טוב,חומד ../images/Emo13.gif

קבלת הפנים.....בכייף,יקירה,אצלנו זה MUST אם אנו מכירים......?הממממממממ....בודאי.......כבר מאתמול....חחחחחחההה לגביי גירושייך(ע"פ הזמן הרשמי)...תראי,על אף העובדה שאת מרגישה לבד כבר שנים....זה בכל זאת הבדל עצום מול גירושין בפועל !!!,ודאי ששמת לב לכך.. חצי שנה זה עדיין מצב "טרי"....תני לעצמך זמן להרגע....תעכלי את העניין לאט לאט,בקצב שלך...... שבי עם עצמך(עד כמה שתוכלי לאפשר זאת לעצמך....בכל זאת שלשה ילדים זה פרוייקט לא קטן....מה גם ששניים מהם מתבגרים...)ותנסי לארגן לעצמך את המחשבות.....כמו שרק את יודעת לעשות זאת....הכי טוב.... פשוט תעשי ספירת מלאי של כל מה שיושב לך על הלב...ותתחילי בניפוי... כן,פשוט היפטרי מכל מה שאינו משרת אותך יותר...ומכל מה שמעכב אותך...(כל התחושות והרגשות שיש בם כדי לעצור אותך מהתקדמות בחיים...) לגבי היותך "טרף קל".....ע"פ מה את קובעת....??? ע"פ חוסר,יחסי,בנסיון מיני......?שטויות,"קל" או "קשה" יקבע ע"פ אמות המידה בהן תבחרי כמנחות את דרכך בהתקשרויות עתידיות עם גברים..... הרבה אנשים (גברים ונשים כאחד) מפספסים בעניין זה בגדול......כאשר הם מאמינים שנסיון מיני בהכרח קשור בריבוי קשרים מיניים.... יתכן נסיון מיני עם בן/בת זוג אחד/אחת שיהיה פורה ועשיר יותר מעשרה נסיונות כושלים....מחוסרי דמיון/יוזמה/שיתוף/פתיחות וכו´...אז לא להיתפס ברצינות רבה מידי לברבורים של כל מיני "אינטיליגנטים"... אפשרית....אני בטוח שאת מבינה על מה אני מדבר.....אז אל תרגישי שאת נופלת בערכך "מאחיותייך" על כך שנסיונך המיני (עד היום) מתקשר לגבר אחד בלבד. החיים לפנייך....אז תארגני לעצמך אותם כך שלפחות מהיום והלאה תהני מהם ע"פ הקריטריונים שאת מחשיבה כנכונים לגבייך..... יתכן שחלק מהזמן תיוותרי בגפך עד שתמצאי את אשר ליבך תמיד השתוקק לו... או שתחליטי להתפשר (מעבר למה שאת מרשה לעצמך...)ואז תרגישי שוב שבזבזת נתח נוסף מחייך היקרים..... הבחירה בידייך.....(אני מניח שאת יודעת מה טוב בשבילך...ובשביל ילדייך). אז איך עוברים את הלבד.......??? ראשית תלמדי להנות מהלבד....תלמדי קצת לפנק את עצמך בכל מה ששכחת שמגיע לך בכל השנים שעברו....כי אם לא תעשי את זה לא תדעי מה את רוצה מעצמך גם בקשרים הבאים שתצרי... אל תברחי מהלבד.....זה זמן יקר ונפלא של הזדמנות ללמוד להכיר את עצמך מחדש לאחר שעברת כברת דרך....... ואז לאחר שתצמחי מתוך הלבד מחדש......תהיי מחוזקת מספיק לצאת מדלת אמותייך ולאפשר לאהבה חדשה להיכנס לחייך..... כמה זמן זה יקח......???לא יודע!!! כמה זמן לוקח לפרח לצמוח מזרע...? וכמה זמן לוקח לשתיל להפוך לעץ...? נכון מאד !!! כל אחד ע"פ הקצב הטבעי שלו...אז מה הקצב הטבעי שלך...? אז הינה יש לך תשובה. סילחי לי,יקירה, על ההרצאה (אריסטו או לא?)...אבל זו האמת שלי... ושוב,ברוכה הבאה....ושיהיה בהצלחה... שבוע טוב ומבורך....בשפע אור ואהבה...

למעלה