שבוע טוב...

ב ק ח ו ס

New member
שבוע טוב...

אני מצטרף חדש, מקווה שזה יעזור. אני כבר תקופה ארוכה מרגיש נאכל מבפנים ואף אחד לא יודע מזה. עד עכשיו ניסיתי להתכחש למציאות בתקווה שלא אצטרך להתמודד איתה, אבל אני כבר לא ילד, וזה הופך לקשה יותר ויותר להתעלם מזה. אני חי עמוק עמוק בארון, לא רק בגלל שגדלתי בבית דתי, ולא רק מפחד מתגובת הסביבה, אלא בעיקר בגלל שאני לא מרגיש שלם עם עצמי. לפעמים עצם המחשבה על היותי כזה מגעילה אותי. זה הרבה פעמים גורם לי להרגיש בודד, כי אני מקפיד לשמור על מרחק מכולם, שלא יתחילו לשאול שאלות כמו "איך זה שאף פעם לא ראינו אותך יוצא עם בחורה". זהו בערך, סתם הייתי צריך לפרוק את זה מהלב.

likud1

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לגבי התחושות שלך, אני מבין אותך, כי כך הייתי עד לפני כשנה (קצת יותר). אני יכול לומר לך שברגע שאתה מחליט ומבין שאתה מי שאתה, אתה מתחיל לקבל את עצמך. לפני כשנה כשחברים טובים אמרו לי שאני עוד אצא עם בחור נגעלתי מהמחשבה, בטח שלא לדבר על זוגיות קבועה וכו". היום אני במצב בו אני מרגיש טוב עם מי שאני ומה שאני, מעולם לא אהבתי את עצמי כמו שהיום, מעולם לא שמחתי באמת כמו שהיום. זהו תהליך והתהליך עושה רק טוב, יש בסוף הרבה אור. אני מאחל לך המון הצלחה, תישאר בפורום, זה יעזור לך להבין שאתה לא לבד ושאתה נורמאלי לחלוטין.

ב ק ח ו ס

New member
תודה

קצת קשה לי לקבל את עצמי כשה'עצמי' מתנגש עם ערכים שחונכתי על פיהם, ובאמת עכשיו שאתה מתאר דברים כמו 'זוגיות 'קבועה' ו'לצאת עם בחור' זה מעורר בי איזושהי רתיעה. אני מקווה שאיכשהו העניינים יסתדרו בסופו של דבר.

likud1

New member
זה כל כך דומה למה שעברתי

והיום אני יכול לומר לך בהרבה אושר, שגם אמא שלי יודעת עליי ועוד מס' חברים וכולם מקבלים את זה באופן מלא ואוהב. אתה תראה שמהרגע שאתה מקבל את זה על עצמך, הדברים מתחילים להתגלגל לכיוון הטוב והנכון. ובלי קשר, זוגיות עם אדם שאתה יכול לאהוב באופן מלא היא דבר כל כך יפה וטוב ותאמין לי שיצאתי עם הרבה בנות לפני שקיבלתי על עצמי את זה, אבל מעולם לא יכולתי לתת להן אהבה אמיתית.

מנסון1

New member
למה לא יכולת לתת להן אהבה?

הבנות היו ממפלגת העבודה? אל תגיד לי שיצאת עם שלי יחימוביץ

likud1

New member
משום מה אני מאמין שגם אם הייתי סטרייט

לעולם לא הייתי יוצא עם שלי יחימוביץ'
, ראית איך היא נראית? למרות שאני חייב לציין כאן, שהיא אחת הפוליטקאיות היותר מוערכות עליי, בגלל היושרה שלה.

מנסון1

New member
מאיפה שאדע איך היא נראית?

אסור להסתכל על נשים
, אבל אם אתה מתעקש אולי תנסה עם קולט אביטל, כדאי לך, יתכן שתהיה איש הנשיאה.

דברי חכמים כדרבונות

אמת, דבריך יפים ונאים ובהחלט הייתי שמח, לו זאת הייתה המציאות תמיד. הבה נבדוק: עמותת "בית דרור" מאכלסת בני נוער, שנפלטו מבתיהם על רקע הנטייה המינית. באתר העמותה תוכל לקרוא סיפורים מזעזעים על נערים, שעברו השפלות וייסורים קשים כשאול, ברגע, שגילו להוריהם את דבר נטייתם. משום כך לא ניתן לעשות הכללות ולומר, ש/תמיד טוב להיות גלוי ופתוח. גם למבוגרים יותר לא תמיד קל לצאת אל "מחוץ לארון". אין ספק, שהמצב האידילי הוא זה, שאתה מתאר, אולם למזלך זכית בהורים מבינים ומתחשבים. אילו מצבך היה שונה, בוודאי לא היית יכול לתאר תיאור זה.

likud1

New member
לא הצעתי שיצא מחר מהארון

גם אני לא סיפרתי מיד לאמא שלי, קודם סיפרתי למס' חברים שידעתי שיקבל אותי וככל שמעגל החברים שידע עליי גדל ותמך בי, כך גם החוזק והעוצמה שלי לעמוד מול אמא והשאר גדל. אני מסכים שבורכתי בהורים טובים ומבינים (כרגע רק אמא יודעת), אבל ממס' מקרים וחברים שונים התברר לי שגם הורים שלא אהבו את הרעיון, לא השפילו ולא התעללו. אני מאמין שהורה שמשפיל את הילד שלו על כזה דבר, הוא הורה שמשפיל את ילדו גם ללא הידיעה הזו וללא קשר לזה. בסופו של דבר ההורים שלנו אוהבים אותנו ואהבתם צריכה להיות בכל מחיר. קיימים גם הורים המכים ילדיהם ומתעללים בהם מנטלית, קיימים מקרים, אך הם חריגים. אני לא הצעתי לאף אחד לצאת מיד מהארון קבל עם ועדה בשלב מיידי וגם אני לא עושה זאת, אלא להבין שזהו תהליך קבלה עצמית, שבסופו אור ולא מה שנראה בהתחלה.

../images/Emo45.gif הורה משפיל הוא הורה משפיל

אנשים מוכנים למסור את חייהם בשביל הילדים רק בגלל שאלה הילדים שלהם. לא בגלל שהם יפים או חכמים או סטרייטים. הורה שלא אוהב, עד סוף העולם ובחזרה, את הילד שלו לא שום תנאי - הוא חרא של הורה.

למרות הכל

דבר זה איננו קל, כי לא דומה הורה להורה, ומשום כך קשה להשיא עצות חד-משמעיות לכולם כיצד לנהוג. עכשיו אני תוהה, האם כאן לא יכול הפסיכולוג לעזור? לא בהמרה ולא בטיםול נפשי אלא בהכוונה נכונה, כיצד לנהוג. לפסיכולוג מותר לספר הכל בלא חשש, שהוא יספר זאת לאחרים, ולשמוע ממנו, למי אפשר ולמי רצוי לספר. לא תמיד תובטח הצלחה של 100% אבל בלאו הכי המצב לא פשוט ועוד יותר מורכב בציבור הדתי

zeevik30

New member
עניין של זמן

בקחוס יקר המתח בין הנטייה המינית לבין שמירת המצוות בהחלט קיים. אחרת לא היה הפורום הזה. מה שכן- יש יותר ויותר אנשים שנחושים לא לוותר על אף אחד מהחלקים האלה בתוכם. איך הם מתמודדים זו שאלה אחרת- כל אחד בדרכו. אבל חשוב מאד לקבל את עצמך על מנת לגלןת מהי הדרך הנכונה זאב

dkey

New member
וואו. באמת ריגשת אותי

זאת באמת כל התורה על רגל אחת.

dkey

New member
בודאי שזה היה בשיא הרצינות!

באמת שזה עשה לי טוב וההמלצה שלי היא לכל מתלבט רק לקרוא שוב ושוב את דבריך, להרחיב את הידע שלהם בנושא ולהכיר הומואים (לצאת מהבדידות).

likud1

New member
תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

זה מחזק ומשמח אותי לקרוא את מה שרשמת.

אז תן לי להגיד לך משהו

איזה יופי שאתה כבר רואה את האור. שמחת וריגשת גם אותי.

סבבב

New member
ברוך הבא לפורום!!!

אני מקווה שתרגיש פה נוח לשפוך את ליבך ולפרוק אותו... בשביל זה אנחנו פה - בשבילך...

למעלה