יום ראשון-כרגיל+שיעור גיטרה עם סיימון,המורה הכי מגניב שדובר אנגלית בריטית! יום שני-כרגיל/אולי טיול לירושלים עם הכיתה....נראה איך לשכנע את הרב להוציא אותי חחח יום שלישי-כרגיל+שיעור שמיעה מוזיקלית. יום רביעי-כרגיל. יום חמישי-כרגיל. שישי-שבת-כרגיל. *השבוע יכול להשתנות בהתאם לבקשת המדריך הכי ש(א)ווה בארץ טל!!!! נ.ב השבוע מלא מבחנים שאני לא יודע עליהם עדיין חחח
נגיד,אני שומע ובא לי לדעת את התווים/אקורד שלו כדי לנגן אותו...אז בשיעור הזה מפתחים את היכולת הזאת! וחלק מהשיעור גם עוזר ללמוד לנגן מהר ולזהות מהר תווים ולדעת מה אני מנגן ואיך זה בנוי בכלל הקיצר-מלא חומר קשה!
מוצ"ש- גשר (כמה לא צפוי...) יום ראשון- מבחן בביו',וחזרות לכנר על הגג עד שתפרח נשמתי. יום שני-חזרות מול קהל יום שלישי- אולי נארגן משו לשבט... אין לנו זמן בגרוש... וחזרות גנרליות מול איזה אחת ממחלקת החינוך... יום רביעי-לנקות לפסח, מועצת נוער (פעם ראשונה עם החדשה שלנו..) יום חמישי- חזרות רציניות ביותר!!!! יום שישבת- שבת כיתה באיפשהוא... בשבת הייתי בת 15. והשבט החמוד שלי חגג לי כ"כ יפה..!! התרגשתי!
השבוע שלי התחיל מצוין, היינו בשבת אצל אחותי בקרית שמונה. היה מדהים בישבת ההסדר בקרית שמונה! יום ראשון - היה לנו מפגש הכנה הכנה למסע לפולין [שלישי הבא], היה מקסים. שני - שביתה הודו לה'... חורשת למתמטיקה [בינתיים אני בפורום, אני עוד מעט אמשיך... כן, אני כבר הולכת, כבר...]. שלישי - עבודה על הפרוג'קט, חרישה נוספת למתמטיקה, הכנת דף קשר לחניכים שלי... רביעי - מבחן במתמטיקה [היפי היי...] חמישי - כרגיל.... שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות