שבוע טוב !

aerox

New member
שבוע טוב !

חברים ...שיהיה אחלה שבוע לכולם . תשמרו על עצמכם. aerox

אולי נעשה פה סיכום שבועי?

איך עבר השבוע: שיר/סדרה/סרט השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משפע השבוע: מאכל השבוע: למה אתם מצפים שבוע הבא: שבוע טוב

נתחיל...

איך עבר השבוע: היה משעמם, אני מתגעגעת לטירונות...
שיר/סדרה/סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו, שלוש אמהות...
אדם שעשה לכם את השבוע: אמא שלי
משפע השבוע: "תחזרי מחר ב-10 וחצי" (ותחכי 5 שעות עד שנאמר לך את אותו משפט...
) מאכל השבוע: ה-
של שבת
למה אתם מצפים שבוע הבא: שיבוץ בבסיס סגור

המשך

איך עבר השבוע: היה כרגיל.. לא משהו מיוחד שיר/סדרה/סרט השבוע: Smallville, שודדי הקאריביים 2, סאות'פארק אדם שעשה לכם את השבוע: המנהל החדש.. סוף סוף החליפו את הרודן משפע השבוע: "תתפלל אולי נביא את ה53 בטוטו" מאכל השבוע: פיצה עם החבר'ה למה אתם מצפים שבוע הבא: לעשות רייסים עם פורשה 911 טורבו בכבישי הארץ

אהההההההההההההה

איך עבר השבוע:המ סיימתי ללמוד ספרות אז.. מצויין![אבל היו בו הרבה חפירות..] שיר/סדרה/סרט השבוע:מישהו לרוץ איתו אדם שעשה לכם את השבוע:האקס שלי משפע השבוע:"בוא נעשה מסיבת סיום ספרות, מדורה ארספואטית"(איכשלאיכתבואתזה) מאכל השבוע:שוקולד:S למה אתם מצפים שבוע הבא:אללה היום בגרות מחר מתכונת בלשון ובשלישי בגרות.. אין למה לצפות.. אבל אני מניחה שלשישיבת

הסיכום שלי

סיכום השבוע שעבר- איך עבר השבוע: עבר בסדר.....בערך. לא משהו שיר/סדרה/סרט השבוע: אבודים, ורוניקה מארס ובנות גילמור.... לא ראיתי סרטים מעניינים אדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי התותח שסיים קורס והוא מפקד עכשיו. חמוד כזה... משפט השבוע: "חכמי חלם חלמו חלום חלומי".. השכנה שלנו אמרה את זה על הקבלן שבנה את השכונה שלנו
מאכל השבוע: שניצל למה אתם מצפים שבוע הבא: שיהיה יותר טוב מהקודם

יאסס

New member
יחסית חדשה כאן.. :]

איך עבר השבוע:עליות וירידות.. שיר/סדרה/סרט השבוע:אבוא אלייך/דודו טסה.. אדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד לא הצליח כנראה.. משפט השבוע:חחח "אפילפטי לא אנטיפי..להפך אני ממש סימפטי".. זה די הצחיק אותי מאכל השבוע:עוגה משוו טובב למה אתם מצפים שבוע הבא:שבוע קל בלי מבחניים:]

למעלה