שבוע טוב..

שבוע טוב..

אז אם עדיין לא ניסתם להוציא לגרום לחתול להוציא שתן.. אז כדאי שלא תנסו בכלל..לוטרינר זה עלה במבט של נמר טורף..בנהימות של <זה יעלה לך ביוקר..> ובשריטות לעומק.. ואני.. שחשבתי לי שיש לי חתול גינג'י מתפנק.. גילתי שם..במרפאה שזה רק הסוואה של נמר פראי..<מצטערת על השריטות אבל נהנתי מפרק של נשיונאל גאוגרפיק.אצלי החתול לא שולף ציפורניים לא נוהם ולא מסתכל במבט טורף..אצלי הוא רק מגרגר קופץ משחק..ומנסה להיכנס מתחת לפוך כשאני ישנה...>.. ועכשיו.. שבת שלמה מנסה לתפוס את החתול עושה פיפי כדי לתת דגימה לבדיקה.. הוא מילל מכאב כשהוא צריך.. והילדים.. ששמעו שהביקרו במרפאה והאוכל הוטרינרי שינתן כטיפול..והביקרו יעלה כ400 ש"ח תרמו את חלקם הכספי בנדיבות יתרה.. שבוע טוב.. אני עדיין בניסיונות כושלים..

מוזר...

שהתבקשת בעצמך לקחת לו שתן...כי גם כשיעשה,יעשה זאת בחול...יהיה קשה לאסוף משם. אם החתול סובל מכאבים...הוטרינר היה צריך להשאיר אצלו את החתול,לטשטש אותו מעט...ואז לקחת שתן לבדיקה...אם בפעולה חודרנית או אם בהדבקת שקית מיוחדת לאיבר המשתין. אם את צכה וטרינר שיודע מלאכתו...אשמח לתת לך טלפון.

טוב..

אכשהו חומר למחשבה.. מה שכן הוא אמר כשניסה ללחות ולחץ דיי חזק..ולא יצא<מה שצריך לצאת>.. זה שהחתול לא סובל מחסימה מה שיש סיכון במקרים כאלה.. מישש בטן כדי לשלול אבנים <ומי אמר שרק בני אדם אוספים אבנים>.. ושיש מקרים שאצל חתולים זה נובע גם משנויי מזג האויר..<רעמים וברקים>..מעבר דירה..שינוי פתאומי.. אמר לעכוב...אם אצליח לתת בדיקה זה כדי לשלול תרופה אנטיביוטית..<מה שלרוב ככה הוא אומר רוב החתולים לא סובלים מחידקים>.. כך ששינוי תזונתי.. לבנתיים יספיק אלה אם לא אראה שינוי אחרי תקופה והבחור הדינג'י ימשיל לייילל..וללכת באופן תכופתי לארגז החול.. לכל מקרה..תני רק בשביל להתיעץ... הממ.. מותר להפוך את הפורום לפורום חתולים..

מצוטטת

New member
♫♪ וחתלתוליות גם ♫♪

רעיון קסום וניפלא ~ 私の意見 ~ שבוע של יותר טוב בכלט .........מתאים גמלי

מהר...

רוצי לראות איך... שידרתי לחוצן...והוא שידר לחוצנית...ששידרה לי חזרה.

מצוטטת

New member
מעניין.....

עוד כמה הודעועות שיקריות יסמנו לנו מחר בעיגודים ממגנטים הטמבלוויזיה מצו'&וחוסר הטלמפטיה אליו חסה על מוחה הקודח.....

נו...

הוא ראה לך ת'חסה שם במיינד הלוהט... והיביא לך אותה בסטאינג אלייב...מה שיחררת אתמול. אין ספק... האין פתיה ש'לך אליו...מיגנטה אותו אלייך... אני חיה מצביות כאלו...כל יום

מצוטטת

New member
ידעתי../images/Emo88.gif

תגיח לי איזו
אחח האניטואי3יה ש'לי לפחות היא לא מתכה לי כומו המיינד

אז זהו...

את האינטואיציה... תמיד אפשר למחזר...למשו אחר. זה כומו הדימיון שאצל אנשים מיסויימים...לעולםםםםםםםםםםם... לא מתכלה... ממוחזר און אנד און אנד און

למעלה