שבוע טוב..

שבוע טוב..

היי לכולם/ו אנחנו זוג בשנות ה-30 לאחר טיפולי פוריות רבים שכשלו חושבים על אופציית הפונדקאות... האם זהו חלום לבעלי יכולת בלבד ? מה העלות של פרוייקט כזה ??

בהצלחה לך פרח ../images/Emo20.gif

שלחתי לך מסר
מה שברור שהתהליך הוא לא רק לבעלי יכולת, לדעתי הרוב המכריע של ההורים המיועדים ממשתתפי הפורום הזה, אינם נכנסים לקטגוריה של "בעלי יכולת". (או שמא רק אנחנו?
)

אוריתוש צודקת לגבי ה- ../images/Emo130.gif

רובינו כאן ללא יכולת, המון הלוואות, עזרה מהמשפחה, מינוסים.... אבל מטרה אחת קדושה להרחיב או להקים משפחה . יש כמובן דרכים להקל על הכיס, אבל לא תמיד הן הדרכים הקלות והקצרות להגשמת החלום , ההבדלים בסה"כ לא בשמיים ולכן אני ממליצה לפני שמתחילים את התהליך לבדוק את כל האופציות, כולל מרכזי תיווך. דרך אגב, בהזדמנות זו אני רוצה לספר לזוגות המתגוררים בצפון, שלאחרונה נודע לנו כי ברמב"ם יש במחלקה הסוציאלית עזרה של תיווך ללא עלויות בין זוגות לפונדקאיות... לא התעמקתי בפרטים היות ואנחנו כבר מצאנו את הפונד' שלנו, אבל אם מישהו ירצה פרטים אשמח להעביר את הטל' שלהם במסר אישי.. בכל מקרה, שיהיה לך פרח
וברוכה הבאה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מאחלת לכם שהות נעימה בפורום שלנו. לגבי העלויות, רוב הזוגות לא תכננו הוצאה כזאת כשנישאו, אין ספק שלזוגות צעירים קשה לממן תהליך פונדקאות, ובכל זאת- אני לא מכירה זוג שלא ניגש לתהליך פונדקאות רק בגלל בעיה כספית. בהצלחה בהמשך הדרך

למעלה