שבוע טוב!!!!!!! הייתה לי פעולה נחמשה השבת, לשם שינוי.. שבת הבאה פתיחת חודש אירגון!!! ב"הצלחה לכולנו.
ו ורודת שורש New member 21/10/06 #1 שבוע טוב!!!!!!! הייתה לי פעולה נחמשה השבת, לשם שינוי.. שבת הבאה פתיחת חודש אירגון!!! ב"הצלחה לכולנו.
T talula39 New member 22/10/06 #2 יבשנים אתם... מסכנה נוית ככה לא עונים לה?! אני כותבת לך תגובה ראשונה=] אני שמחה על פעולה שלך... מזלך שאין לך בנים כמו אצלנו.. ובאמת בהצלחה לכולם שבוע טוב
יבשנים אתם... מסכנה נוית ככה לא עונים לה?! אני כותבת לך תגובה ראשונה=] אני שמחה על פעולה שלך... מזלך שאין לך בנים כמו אצלנו.. ובאמת בהצלחה לכולם שבוע טוב
ה המאפיה האילתית שולטת New member 22/10/06 #6 שבוע טובבבבבבבבבבב התגעגעתיייי וואי.... החיים לא קלים תאמינו לי... עשיתי אתמול 450 שקל!!! חחחח יאללה, שבוע מצויייייייין לכולםםםםםםם
שבוע טובבבבבבבבבבב התגעגעתיייי וואי.... החיים לא קלים תאמינו לי... עשיתי אתמול 450 שקל!!! חחחח יאללה, שבוע מצויייייייין לכולםםםםםםם
א איתמר זלק New member 22/10/06 #8 כבוד נוית השבת פעם שניה שעשיתי פעולה באילתורים השבת חבר שלי מהשבט נכנס להדרכה בניצנים! כבוד (לחבר לא לניצנים) שבוע טוב
כבוד נוית השבת פעם שניה שעשיתי פעולה באילתורים השבת חבר שלי מהשבט נכנס להדרכה בניצנים! כבוד (לחבר לא לניצנים) שבוע טוב