שבוע טוב.. ..

שבוע טוב.. ..

מוצאש.. שיחת נשים.. אמא שלי ששני בניה מגוייסים.. אחותי גיסתי ואני שנותרנו ללא הבעלים.. מגויסים.. 4 נשים.. 3 מהן בעורף ואני הירושלמית.. מדברות מחזקות ובעיקר מבקשות שיחזרו הביתה מהר ובשלום.. ויבואו ימים שמחים.. .. מי ייתן והשבוע החדש יביא בשורות טובות לכל עם ישראל.. .. ..

4 אצבעות פתיחה...

משלשום בחצות... :((( והבוקר הבטיחו שהלידה מתקדמת... אז בעזרת השם, אחותי תהפוך לסבתא או טו טו [כשהופכים לסבתא מתחילים לסרוג???] ואני מאוד מתרגשת. זוכרת שהאחיין רק נולד ועוד מעט הוא יהפוך לאבא :)) ואם ההסכם יחתם, התותחים מחר ידומו וחיילנו המופלאים יחזרו אלינו בריאים ושלמים. נזכור את אותם אלה שנהרגו על מנת שאנחנו נחזור לשיגרה - אחרת נחבק קרוב ללבנו את המשפחות השכולות נאחל בריאות לפצועים וחזרה במהרה לשבויים ולנעדרים חומדת שמקווה לחזור היום הביתה [שמישהו יזכיר לי אופו אני גרה] אופטימיות שמהולה בעצבות מסתמנת לה באופק בוקר טוב לכולם

tvrui10

New member
כל הזמן אני שומע,על אצבעות ופתיחה?

אז כך: א. כמה אצבעות צריך? ב. עד עכשיו לא המציאו מכשיר אחר למדוד פתיחה? ג.האם כל פעם שמכניסים אצבעות,זה אומר שיולדים?,חשבתי שצריך משהו אחר ד. אם גברים היו יולדים,האם גם אז היו בודקים עם אצבעות? יש לי עוד תמהיות ושאולות,נשאיר לפעם הבאה

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

א. 10 אצבעות
ב. עדיין לא כי הגברים רופאים מתנגדים בתוקף.
ג. זה אומר שיש שם משהו מעניין ששוה בדיקה
ד. כן . ישר לחור שממנו הייתם יולדים

למעלה