מחר ירושלים .. סדרת חינוך.. שאלה.. מתחנת רכבת מלחה.. ליד ושם הכיצד?? או מתחנת אגד בבניני האומה... ליד ושם.. כנ"ל הכיצד... תודות לירושלמים אמא שלו... שבוע טוב לנוסעים.. שיעבור שבוע מהר לכולנו..
ברכבת. הרבה יותר מהיר באוטובוס. יש מחיפה אוטובוסים מהירים, ישירים, (תבררי במודיעין אגד). מהתחנה המרכזית יש הרבה קווים להר הרצל, שנמצא ליד יד-ושם. קווים: 18, 20, 27, שהתדירות שלהם גבוהה למדי ובוודאי שכחתי עוד כמה.
שנית לפי אגד 2.44 שעות מחיפה לירושלים באוטובוס.. וזה אומר לצאת לפי הקוים ובגלל התנועה... 6.30 הרכבת עם ההחלפה בתל אביב 7.29 יוצא 10 שם... אז הוא מעדיף ארוחת בקר במרפסת לפני הצבא... טוף מתלוצצת.. יש ממלחה אוטובוס או משהו להר הרצל?? לא מצליחה בניווט בתפריט של אגד... והייות ואני מתאמת שעות וקצין תעבורה של הבית הזה ... אני מעדיפה להכין שעורי בית כעת.. ולתת לו את הביטחון שאני יודעת על מה אני מדברת.... אני בכלל נגד אוטובוסים.. סתם ככה. תוכלי בבקשה ממך לומר לי למה את מעדיפה אוטובוס?? תודה מראש מאקי
מאקי, הלו"ז שציינת - שעתיים ו44 דקות - הינו הלו"ז של האקספרס (947) שעוצר בחדרה ונתניה ועוד משהו (כמה משהוים), הישיר נוסע שעה ו59 דקות, יוצא ממרכזית חוף כרמל כל 20 - 25 דקות בשעות הבוקר. כך שיגיע גם יותר מהר מהרכבת, וגם בלי הטרטור של ההחלפה. שירד בתחנה מרכזית ומשם כפי שהירושלמים הסבירו לך. נסיעה טובה!
זמן נסיעה: שעתיים. אמנם זה לא כולל את הפקקים בכניסה לירושלים אבל עדיין נראה לי יותר כדאי מהרכבת. התדירות של האוטובוסים די גבוהה. גם התחבורה מהתחנה המרכזית ליד-ושם נוחה יותר. תעשו, כמובן, את השיקולים שלכם אבל זו ההתנסות שלי. עוד יחשבו שאני סוכנת של אגד...
האוטובוס.. 940 נכון?? ואין לפני העליה והפקק תחנה... שאפשר ליסוע לכיוון הדסה עין כרם בכביש עוקף כזה? ואז גם עוברים או שאני עושה סלט?? איך קוראים לכניסה הזאת?? פעם כשהייתי צעירה.. הייתי עושה 3 פעמים בשבוע.. ב 7 בבקר כבר ההיתי שם.. נו..... ברח לי.. סניליות מתקדמת.. זוכרת שעוברים ליד מגלשה ענקית "תפלצת"
כי בבקר השכמות מינהלות... ובעיקר עמידה בלוחות זמנים... שוב תודה שימנתי מסלול ומספרי קווים ורציפים... אם במבא רוצים אני בשעות הפנאי .. אהיה חבר טלפוני.. ללט לעיר הבירה.. ומה נסגר במונדיאל????