שבוע טוב

בוודאי שיסתדרו

את לא יכולה לשער איזה יצירתיים ילדינו עם המצרכים שהצבא מספק להם. ואם לא די בכך ,עוד תופתעי מהבן שיגיע ויבקש להכין משהו שהכין במו ידיו.

אגב, הבן הגדול המשוחרר, כל שבת

שהיה נשאר, החבר'ה שלו לא היו הולכים ביום שישי ושבת לחדר אוכל, היו שואלים "גיא, מה אתה מבשל לנו היום?", והוא היה מתקשר לאמא'לה, מספר איזה פרודוקטים יש להם ואיך עושים את זה ואיך מבשלים את זה? סופ"ש שהיה נשאר בבסיס חיכיתי רק לטלפונים האלה. והחבר'ה... יצאו מרוצים ושבעים וכל זאת למרות שבאמת היה להם בבסיס שלהם מטבח 10 ואוכל באמת משובח ואני לא צוחקת. טוב. למד משהו הילד בצבא.

ע ו מ ר 4

New member
פולניה!...גם אני פולנייה...והסיפור

שלך...בדיוק מתאים לי.... בשבתות בבוקר מוקדם היה מטלפן:אמא? הערתי אותך?לא מה פתאום..הכל בסדר. אצלך הכל בסדר? כן. למה כלכך מוקדם?הכל בסדר? כן אמא...רק תגידי...ללביבות גבינה אם אין לי ביצים ואין לי כרגע יותר מגביע אחד...של גבינה זה אפשרי? ואני מתוך שינה:.....תבקש מהמיתישבים שם...יסכימו לתת לך כמה מיצרכים... והוא :אמא שכחת שהם לא מבשלים בשבת איך אגיד להם שהולך כעת לטגן? ואז צוהריים:...אמא....הכנתי סיני...וחמין חיטה כמו של סבתא.... אמא פולנייה!:ילד פולני לאמא פולנייה...הגנים...הגנים. תגידי פולנייה אולי אנחנו בכלל קרובות?! וכעת הילד הזה בכלל מיתכוון ללמוד לבשל...באקדמייה בצרפת....ימים יגידו.

עומר. היתכן כי אותו דם זורם בתוכנו?

חחחח... פולניה לפולניה - אחיות. א ח ו ת י ! ! !

sofia4

New member
שבוע מצויין שיהיה לילדינו ולהוריהם

אחרי שבוע וחצי של חופש עם בילויים בלתי פוסקים, מחר הלוחמת שלי מחזירה ציוד לקרקל ועולה לעוקץ-שיהיה בהצלחה.

סמדר בנ

New member
שבוע טוב

לכל החיילים השבים והנמצאים בבסיסם. לבן של האילתית מחר בטקס
ולבת של סופיה שמתחילה מסלול
.

mikca

New member
שוב שבוע טוב

אילתית - תהנו בטקס של הבן. סופיה - בהצלחה לבת במסלול. בן בדך לבסיס עם אביו מצויידים בפינוקים לדרך. שבוע שקט לכולנו

למעלה