שבוע טוב

oshiko

New member
שבוע טוב

האושיקו חוזר כרגיל אחרי שביתת שבת. בעניין השידור הלא משודר, אני עדין מחכה להסברים מ givatronist שבישל את כל העניין. אלי טילפנו, הכינו, העלו לשידור, ראיינו. אם כי זה היה קצר מדי והתמקד בדברים שוליים מדי. בבית הכנסת בדרשת ערב שבת התברר ששנים מבית הכנסת שלנו קיבלו אות הצטיינות בבית הנשיא ביום העצמאות האחרון. כולם לחצו ידים עם מי שצריך, אין מה לדאוג. ומר בחור? לא שמעתי ממנו מאז שחזר ליחידתו אחר יום העצמאות. מקווה שהכל בסדר. מחכה לתמונות מחבר המושבעים של יום ששי. כל ה 900, עוקץ, הנדסה ומוד"ש (סמדר טוענת שאומרים את זה במלעיל; מוד"ש). שבוע טוב ומוצלח לכולם באשר הם.

ע ו מ ר 4

New member
שבוע טוב אושיקו וכולם../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

אושיקו..הבט אל יום אתמול בשעה 19.29...צרפתי שם תמונה שעה וחצי לפני תחילת הטקס...בעוד הילדים עומדים בנוח ..כבר לא כל מתוח.... בזמן הטקס ממש כבר אי אפשר היה לצלם כלום...רק אם היה לי פריסקופ..אז אולי.אנשים נעמדו על כסאות...רבו...דחפו...די מביש. תגדיל את התמונה... ושוב תודה ענקית על ההדרכה שלך המדויקת כלכך..עד הר ציון.

מאקי

New member
שבוע טוב

איזה יופי ואיזה סטטיסטיקה יש לכם.... מקווה שהגוזל יצור איתכם קשר בהקדם.. אצלנו דברנו איתו לא מזמן מתכונן לשבוע שטח.. מלין על שבוע ללא רחצה... וכן ניסיתי לעודד אותו שיחשוב כמה פעמים ניגסתי לו על תלך כבר להתקלח שוב ושוב..... חייך דרך הטלפון... אבל.. האם אין איזשהו חוק או נהוג על רחצה והיגיינה לחילים? ו... כשקנגה שאלה על אוטובוס היום.. רציתי לספר.. השבוע ביום רביעי שאלתי וקבלתי עזרה על אוטובוס.. אז באמת הוא היה בבאר שבע ב 8.34.. והאוטובוס של 9.15 הוא שם את התיק רק לא הצליח לעלות.... ואז פגש מפקדים שהורו לו ליסוע עם אוטובוס לאילת.. ולרדת באיזשהי נקודה וכך עשה... הרכב שהיגיע אסף את האנשים והציודים גם את שלו... והשאיר אותו לחכות לסיבוב הבא... את הטלפון והארנק הוא שלח עם הדברים והיה סמוך ובטוח שתיכף זה תיכף... רק שמ12.30 הוא חיכה להם עד 8.30 בערב.. ללא כסף ללא טלפון... מזלו שמישהו הילוה לו כסף לשתיה. אז.... בחיי שאני כבר לא יודעת מה לומר. ולא לא היה לו נעים לבקש להתקשר מהם והציבורי לא פעל. אבל סוף טוב הכל טוב היגיע לבסיס. ו.שיהיה שבוע טוב לכולנו.

mikca

New member
שבוע טוב, כל הכבוד למצטיינים

אושיקו- מקווה שתשמעו בקרוב ממר בחור. אצלינו חייל נוסע מחר אחרי חופשת רבעוש - קשה קשה. הוא מתעקש שלא נסיע אותו כי הוא מרגיש מפונק מידי. אמרתי לו שילמד לקבל את הפינוקים הקטנים האלו שלו, הוא מרוויח אותם ביושר. שבוע קל ובשורות טובות לכולם.

שבוע טוב , כולם!

הנ"מ כבר סידר את התיק, הבעל את המזוודה, ושוב נשארים רק המורד ואנוכי (הא, והדלמטי
) לבד כל השבוע. רגע...לא לבד, איתכם! שבוע טוב!

שבוע טוב. אושיקו, מקווה שתשמעו

בקרוב מהבן. אומרים: no news - goodnews. קל להגיד, קשה יותר להיות בצד המצפה. אנחנו אחרי שבת מלאה וגדושה בחגיגות יום הולדת לבננו. למזלו, הרבה חברים הגיעו לחופשה כך שהוא מקבל הרבה תשומת גם מהם. נורא נחמד. מחר מוקדם בבוקר הוא חוזר. אגב, הוא וחבריו במוד"ש (סמדר צודקת, מבטאים מוד"ש במלעיל) עדיין מלקקים את הפצעים מכך שלא הזכירו אותם באלבום היחידות הלוחמות במעריב.

סמדר בנ

New member
יש לזה הסבר הגיוני כנראה

לא שמו יחידות מסווגות - מוד"ש שייך לקטגוריה זו.

בשבילי זה בסדר. מקווה שאכן זה ההסבר

על כל פנים, למי שהופיע באלבום ולמי שלא - שיהיה שבוע טוב ושקט.

אגב, סמדר, אחד החברים של הבן משרת

בביסל"ש. כששאלתי אותו על מדריכות השריון הוא אמר (אני מצטטת): מדריכות השריון הן נכס חשוב לצה"ל לא פחות מהטנק. הוא התכוון לכך במלוא הרצינות.

אימשל2

New member
כן גם לסנוב שלי יש רק מילים טובות

וזה עוד מנקודת מבט של מפקד. השריונר שלי ממש מחזיק מהמדריכות שריון. חושב שהן בנות איכותיות מאד. זה לא פשוט לקבל מחמאה כזו מהסנוב שלי.

שבוע שקט

אצלנו סוף שבוע עם ילדים בבסיסים וההורים מבלים. שבוע של לילות לבנים מצפה לנו.(חוץ ממחר בערב שנבלה עם הבן בבסיסו) שכולם ישובו בשלום לבסיסם.

שבוע טוב לכולם

שבת שקטה עברה עלינו בלי ה
שלנו ורק עם הבן השני בבית. ביקרנו אצלו אתמול באבט"שים, התברר לנו שהוא קיבל אישור מיוחד לזה. נסענו עם החברה שלו והוא היה מאושר, לא רצה שנלך. קצת נבהלתי מהתנאים שלהם אבל בעלי הרגיע אותי ואמר שזה מלון 5 כוכבים לעומת התנאים שיש להם בבסיס. הבאנו קרטונים של אוכל אבל הוא סיפר לנו במוצ"ש שהם היו מוזמנים בערב למשפחות למרות שלא כ"כ הספיק לאכול כי היה צריך לרוץ לשמירה ואמר שנשאר כ"כ הרבה אוכל אולי הוא יחזיר הביתה! לפחות אני רגועה שיש להם מה לאכול במשך השבוע. הצבא כנראה חושב שאם הוא יתן להם כמה מצרכים הם "יסתדרו". אולי אשנה את הניק שלי לאמא דתיה ופולניה???????

oshiko

New member
שבוע טוב

מקווה שהעורבני מסתדר במסלול הקשה. האבט"שים זה קצת מנוחה לעומת המסעות המוגברים, קרב מגע, בוחן מסלול ועוד דברים נחמדים שמצפים לו בהמשך.

סיפור נחמד על אוכל באבט"ש

כשהבן שלי היה באבט"ש גם הוא ביקש מאמא מתכונים קלים להכנה וסיפר שיום אחד המפקד הכין להם עוף. שאלנו את עצמנו בבית מאיפה המפקד יודע להכין עוף? האם גם את זה מלמדים בקורס מפקדים? ואז עלה על דעתנו הרעיון המדהים שגם למפקד יש וודאי אמא...

אימשל2

New member
ועוד אמא שלמדה אותם לבשל

לפני שהתגיסו?! כמו הבנים שלי למשל, שמאד אוהבים את המטבח ועשו הרבה נסויים קולינריים עוד לפני הגיוס. השריונר בישל לחברים כטירון באבט"ים ואח"כ גם כמפקד באבט"שים או בשטח. למרות, שתמיד יצא לו להיות באבט"שים בישובים שפינקו אותם. כך גם הצנחן. הכין חמין שלא היו זקוקים לו כי הוזמנו לכל הארוחות אצל משפחות בישוב. למרות הנסיון שלהם, עדין היו טלפונים:"אמא, כמה מזה וכמה מההוא? אמא יש רק מלח ופלפל, אין פפריקה או תבלין אחר מה עושים?" וכך הלאה.

למעלה