שבוע טוב...=]

הכלטובה

New member
שבוע טוב...=]

ראשון-מנקים לפסח... שני-כנ"ל.. שלישי-מממ...נראה כבר..=]ערב חג.. רביעי-ליל הסדר..=] חמישי-חג.. שישי שבת..

elivnat

New member
שבוע מצוין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראשון-פווולטא סידורים, ביניהם-הצהרה בבימ"ש, קניית גיטרה, תור לרופא שיניים, וכו'.. שני-מנקה מן הסתם.. שלישי-בבוקר מנקה,אחה"צ נפגשת עם חברות בקשר לסרט של תקשורת.. רביעי+חמישי-חג עם המשפוחה אצלנו בבית.. שישישבת קודש

שבוע מדהים!!

ראשון- מנקים לפסח שני- תור לרופא שלישי- הולכת עם חברה לאן שהוא רביעי+חמישי- חג שישבת- שבת שלום... שבוע טוב לכולם!!

RESTO

New member
שבוע טוב!!! ../images/Emo13.gif

ראשון-בבוקר אני ישן, בצהריים אני עובד ובערב עם חברים שני-בבוקר אני ישן, בצהריים עובד ובערב בר מצווה לבן דוד שלישי-בבוקר..., בצהריים יום קורס שלאחותי ובערב ביעור חמץ רביעי- בבוקר כנראה עובד....

שבוע טוב.:)|ג'ירפה|

אז מה עושים השבוע? היום יומולדת לאחותי, מחר פעילות למועדונית באיריסמין,בצהריים יובל, יום שני יכול להיות שנסע לחיפה או משהו[לבר.:)] יום שלישי נקיון,בישול,הרבה שינה לקראת יום רביעי יום רביעי-אחי הגדול בא הביתה אחרי חודש וחצי,אני כל כך מתגעגעת.:)ליל סדר,עם כל המשפוחה.כרגיל. חמישי,חג,אולי אני ושקד נפגש כדי ללמוד משהו,עודלא סגור. שישי שבת..סניף,פעולת חב"ב,מפקד,שבט,ביתכנסת,אור,כיף.כרגיל..:)

אה.. אממ.. שבוע טוב?

אני מרגישה מזויפת כזו להצטרף פתאום לפורום רק כי הצעתי תעצמי לניהול אבל אבל אל תהרגוני כי כי כי.. ככה?:] ראשון-מסע פסח שני-מסע פסח שלישי-שיעור פרטי, יום של חרישה אינסופית למתכונות רביעי-ארוחת שחיטות של חזיר בלאפה? פסח נו :] שבוע נהדר יש להיזהר מחניכות קרציות שבטוחות שהן שחיפות ויש לכם כח להרים אותם במסע *מתוסכלת*

חח בכיף:)

צמחונות זה טוב על כולם, לאו דווקא על מנהלת [מה שסביר להניח שלא יהיה, כי אני פחות מ16 וכו וכו\= אבל אין תלונות.] אממ.. אני חן, בת 15, כיתה י', אולפנת צפירה, מדריכת נבטים-ניצנים סניף חמ"ד, ת.ז.. לא, סתם:) אוהבת מד"ב ופנטזיה, אוהבת לקרוא, אוהבת הממ.. הרבה דברים, חוץ מללמוד:) וזהו?:)

אממ.. אני סולדת מהודעות כאלה

ז"א, הודעות של "היי אני חדשה פה.." פשוט משתלבים בפורום איכשהו\=

טוב אז... ברוכה הבאה.

אני חייב רק להזהיר שישנם אנשים שלא עברו את התהליך הזה ולאחר כמה זמן התגלו אצלהם התפתחויות של בעיות נפשיות.

אצל כולם בפורום הזה התגלו התפתחויות

כאלה, בלי קשר להודעת פתיחה שלהן... חן, ראי הוזהרת... אגב... איזה סניף זה חמ"ד?

חחחחח זה בסדר..

יש לי ניסיון עם מחלות כאלה ;) זה מושב חמ"ד אף אחד לא רושם בד"כ את ה" אבל חמ"ד רושמים עם " :) זה חור, איפשהו בין חריה לנתב"ג(באמת!!) ממ.. אפשר לומר שזה ליד ראשלצ, בית דגן, אור יהודה, יהוד..

חחחחחחחחחחחחחח

אני מכירה את חמד [כן, גמני בוגרת "צפירה", מסוג הדברים שלא אומרים בקול, אבל בכל זאת...] רק שבאמת לא ידעתי שזה עם "...

למעלה