שבוע טוב

חתיכת חוצפן!!!

תשקול מילים לפני שאתה בכלל מדבר אלי, הבנת?? אתה לא תגיד לי למה התכוונתי!!! אנשים חוצפנים יש בעולם....

מי אתה חושב שאתה???

אמרתי לך כבר לא מעניין אותי מה אתה חושב!, כל עוד זה נוגע אלי שמור מרחק... לפעמים אני תוהה איפה היית כשחילקו את השכל....

יווו...איילת..

לא סיפרת לנו שאת גם מצחיקה... ``איפה היית שחילקו את השכל`` ..וואי.. מצחיק..

מה לעשות

יש הרבה דברים שאתה לא יודע עלי, ואני שמחה שכך! אתה פשוט בן אדם קרציה! בן אדם כזה עוד לא ראיתי!!.. אתה ממש ילדותי...

באמת התלבטתי אם עוד זוכרים...

ומסתבר שיש עדיין אחד כזה...
מה שלומך נועה?

חחחחחחחחח

הכל טוב"ה!!! מה איתך?????? עד שאתה פה אתה לא נכנס להגיד שלום באייסי???? טוב, בכל-אופן..תהנה בישיבה.. ושבוע מצויין שיהיה לך..!

שלום גם לך...

שמח לשמוע שאת בסדר. אצלי ב"ה הכל מצוין...! אבל מה הכוונה 'עד שאני פה'? רק לפני בערך חודש הייתי פה... אולי טיפ טיפה יותר. ותודה על האיחולים הלבביים... אך מחר לצערי כנראה שלא אחזור לישיבה אלא אחכה ליום שני כדי לנסוע עם המשפחה לברית של אחייני החדש ב"ה, אולי יהיה צורך לעזור במשהו... משם בעז"ה אסע לישיבה... שבוע טוב ומבורך.

הכלטובה

New member
שבוע טוב..!!איזה כיף היה באור עקיבא

כ"כ הצלחנו להרים את הרוח של העם..!! לדעתי לא היה בן אדם באור עקיבא שלא ידע שבני עקיבא שם... הקיצר אין היה שוסס..!!נעלה ונצליח!!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif הוחמאתי ../images/Emo9.gif

חח סתם.. שטויות.. למדתי את זה מאמא. היא תמיד בוחנת את החולצה של אבא ואז מגלה איזה כתם פיצפון של רסק עגבניות שאחיין שלי השפריץ עליו. כנראה שזה עובר בתורשה.

../images/Emo12.gif

הם מלכלכים את החולצה ואתם עוד ממשיכים להכניס אותם הביתה?!

למעלה