שבוע טוב

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif יש לנו ברירה?..

אבל דוגרי אתה צודק. אני צריכה לברר את זה.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אעעע רגע

זה עובר בתורשה. זה בטוח בא ממישו מהמשפחה. אהמ..
אז נוותר על ההוצאה מהבית.

הכל עובר אצלכם בתורשה?

אגב, אחלה חתימה... את יכולה להסתכל גם ביחזקאל ל"ו, (כ"ב-)כ"ד-כ"ח. יחזקאל ל"ז, (א&#39
י"א-י"ד. (חזון העצמות היבשות). עמוס ט', י"ג-ט"ו. (ידוע) ואולי בעז"ה בלנ"ד אדבר בהזדמנות על הפסוקים האלה... יש בהם יסודות מאד גדולים, וכולם מראים על אותה הנק'. (בקשר לישיבה על א"י).

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif חח כן..

ואני מכירה את השאר.. הבעייה היא שאליהם עוד לא הגענו בנ"ך :|

ש ו ר ש י

New member
שבוע טוף! ../images/Emo119.gif

איזה קטעים היה בשבת... (אוהבת את הדודים שלי!) ביום חמישי הייתה ההצגה היה כ"כ טוב!!! לא פיספסנו כלום ואנשים ממש היו עם דמעות בעיניים... אני כ"כ שמחה שגמרנו עם זה כבר!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif שבוע מצויין ../images/Emo70.gif

איזו שבת מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!! היה פשוט כיףףףף.. במיוחד לאור העובדה שיצאתי יחידה מהסניף.. קטעים..

elivnat

New member
שבוע מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלכתי היום לרופא..אחרי שיום שלם סבלתי מכאבים כאלה באוזן, התברר שיש לי דלקת באוזן..וזו אוזן שעברתי בה ניתוח לפני כמה שנים אז אני די חוששת...
והייתה לי היום גם מתכונת בתקשורת שהלכה זוועה... קיצור, יום לא משהו...חוצמזה שסיימתי לסרוג כיפה!! אחרי חודש ויותר שאני סורגת אותה... ומחר כנראה אני מקבלת מבחן במתמטיקה...
קיצור, נעבור לנקודות האור שיש לי השבוע... אמממ אמממ אמממ... בינתיים לא מצאתי נקודות אור...חחח... אבל שבוע הבא יש נקודה, מזה נקודת אור, פלורסנט!!!! שבוע הבא בע"ה אחותי באה לביקור מולדת קצרצר
איך אני מחכה לראות אותה!!!!שנה שלא ראיתי אותה...

למעלה